Het Tropische Paradijs Anantara Veli Resort op de Malediven - een Onvergetelijke luxe Ervaring

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring op een idyllische locatie, is het Anantara Veli Resort op de Malediven de perfecte bestemming. Gelegen op een adembenemend eiland, omringd door turquoise wateren, biedt dit resort 50 fantastische waterbungalows die u het gevoel geven in de hemel te zijn.

Het witte zandstrand, de eindeloze blauwe luchten, het kristalheldere water en uw eigen luxueuze privébungalow zorgen voor een onvergetelijke vakantie. In dit tropische paradijs zijn er 36 waterbungalows van 63 vierkante meter, uitgerust met hardhouten vloeren, kokosriet, kingsize bedden met Egyptisch katoenen beddengoed, hoogwaardige materialen en ultramoderne faciliteiten.

De overige 14 waterbungalows zijn nog luxueuzer met 92 vierkante meter aan ruimte, dezelfde comfortabele en luxueuze voorzieningen, een openluchtbadkamer en een gelaagd zonnedek, wat waarschijnlijk de beste plek is om te genieten van de prachtige omgeving en om samen met uw geliefde quality time door te brengen.

Het Anantara Veli Resort op de Malediven staat niet alleen bekend om zijn unieke locatie en ontwerp, maar ook om de Veli Garden spa-retraite, waar gasten alle stress van het dagelijkse leven achter zich kunnen laten. Daarnaast kunnen gasten ontspannen in het schitterende overloopzwembad van het resort met uitzicht op de oceaan en genieten van zowel internationale als lokale gerechten.

Er zijn diverse spannende activiteiten beschikbaar, zoals cruisen op een traditionele dhoni bij zonsondergang terwijl u dolfijnen spot.

Het Anantara Veli Resort biedt tal van andere faciliteiten en activiteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Voor sportliefhebbers is er een moderne fitnessruimte en zijn er mogelijkheden om te tennissen, badmintonnen of beachvolleyballen. Watersportliefhebbers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals snorkelen, duiken, kajakken, windsurfen en zeilen.

Bovendien heeft het resort diverse eetgelegenheden, variërend van buffetrestaurants met internationale keukens tot à-la-carterestaurants waar u kunt genieten van de authentieke Maledivische keuken. Er zijn ook gezellige bars waar u kunt ontspannen met een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de oceaan.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de lokale cultuur, kunt u deelnemen aan excursies naar nabijgelegen eilanden en lokale vissersdorpjes. Hier kunt u kennis maken met de traditionele levensstijl van de Malediven en genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Voor koppels die een romantische ervaring zoeken, biedt het Anantara Veli Resort speciale arrangementen zoals privédiners op het strand onder de sterrenhemel en spabehandelingen voor twee in de privacy van uw eigen bungalow.

Kinderen zijn ook welkom op het resort en er zijn speciale voorzieningen en activiteiten voor gezinnen, zoals een kinderclub, speeltuinen en begeleide snorkel- en duiksessies die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Het Anantara Veli Resort op de Malediven is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie vol luxe, ontspanning en avontuur. Of u nu met uw partner, gezin of vrienden reist, dit paradijselijke eilandresort zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voldoen en een blijvende herinnering achterlaten.

Restaurants:

  • Baan Huraa: Authentieke Thaise keuken, verse lokale ingrediënten, overwaterrestaurant.
  • Origami: Japans restaurant, sushi, sashimi, traditionele gerechten, moderne setting.
  • 73 Degrees: Internationale buffetkeuken, ontbijt en diner, live kookstations, thema-avonden.
  • Dhoni: Romantisch strandrestaurant, intiem diner bij kaarslicht, verse zeevruchten, gegrilde specialiteiten.


Bars:

  • Aqua Bar: Ontspannen loungebar, verfrissende cocktails, wijnen, bieren, lichte snacks.
  • Dhoni Bar: Gezellige strandbar, tropische drankjes, verfrissende versnaperingen.


Accommodaties:

  • Waterbungalows (36): 63 m², hardhouten vloeren, kingsize bedden, Egyptisch katoenen linnen, ultramoderne voorzieningen, privédek, directe toegang tot de oceaan.
  • Deluxe Waterbungalows (14): 92 m², luxe voorzieningen, openluchtbadkamer, gelaagd zonnedek.


Andere faciliteiten en activiteiten:

  • Veli Garden Spa: Luxe spa-retraite, breed scala aan behandelingen en therapieën.
  • Fitnesscentrum: Moderne sportschool, cardio- en krachttrainingsapparatuur.
  • Watersportcentrum: Snorkelen, duiken, kajakken, windsurfen, zeilen.
  • Tennis- en badmintonbanen: Sportfaciliteiten voor actieve gasten.
  • Kinderclub en speeltuin: Speciale voorzieningen en activiteiten voor gezinnen met kinderen.
  • Excursies en lokale tours: Georganiseerde trips naar nabijgelegen eilanden en vissersdorpjes, culturele ervaringen.
  • Romantische arrangementen: Privédiners op het strand, spabehandelingen voor koppels, speciale ervaringen voor een onvergetelijk verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...