Eerste Dior Spa in Dubai opent deuren in The Lana Hotel

Het gloednieuwe The Lana, wat een recente aanwinst is voor het prestigieuze portfolio van Dorchester Collection, heeft zijn deuren geopend in de bruisende metropool Dubai. Dit luxe etablissement onderscheidt zich niet alleen door zijn imposante aanwezigheid maar ook door een unieke primeur: het is thuis aan de allereerste Dior Spa in Dubai. De opening van deze spa belichaamt een nieuwe standaard in schoonheidsverzorging en exclusiviteit, en geeft een extra dimensie aan de luxueuze beleving die gasten bij The Lana kunnen verwachten.

De samenwerking tussen Dior en The Lana brengt de expertise van de Franse luxemodegigant naar de Verenigde Arabische Emiraten, waarmee het een uitzonderlijk niveau van verwennerij biedt in de wereld van welzijn en ontspanning. De spa weerspiegelt de elegantie en verfijning die kenmerkend zijn voor het merk Dior, en biedt een ongeëvenaarde ervaring die zowel lichaam als geest tot rust brengt.

De Dior Spa bij The Lana is strategisch gesitueerd op de derde verdieping van het hotel, waardoor het een serene oase van rust biedt te midden van de dynamische stadsomgeving. Gasten worden uitgenodigd om zich over te geven aan een scala van exclusieve behandelingen en therapieën die speciaal zijn samengesteld om schoonheid, welzijn en ontspanning te bevorderen. De behandelingen zijn gebaseerd op de Corsicanse levensfilosofie en de kracht van de natuur, een concept dat nauw aansluit bij de principes waar Dior bekend om staat.

Bij binnenkomst in de spa worden gasten ondergedompeld in een wereld van rust en luxe, waar aandacht voor detail en persoonlijke service centraal staan. De spa is zorgvuldig ontworpen met een interieur dat Dior's liefde voor schoonheid en harmonie weerspiegelt. Zachte kleuren, fijne materialen en subtiele geuren creëren een sfeer die de zintuigen prikkelt en tot een gevoel van volledige ontspanning leidt.

De Dior Spa in The Lana beschikt over zes ruime behandelkamers, inclusief een VIP-suite voor koppels of groepen die samen willen genieten van een verwendag. Elke kamer is ingericht met de meest geavanceerde faciliteiten om een optimale spa-ervaring te garanderen. De behandelingen omvatten gezichtsbehandelingen, massages, lichaamsbehandelingen en gespecialiseerde rituelen die gebruikmaken van Dior's huidverzorgingsproducten, die bekend staan om hun hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijk bewezen effectiviteit.

Gasten kunnen ook genieten van een lacure-capsule-behandeling, die exclusief is ontworpen voor The Lana. Deze ervaring combineert de kunst van de haute couture van Dior met baanbrekende technologie om een gepersonaliseerde, transformerende spa-ervaring te leveren. Geïnspireerd door de bloemen die zo geliefd zijn bij Christian Dior zelf, maakt de behandeling gebruikt van natuurlijke bloemenextracten in combinatie met de allernieuwste huidverzorgingstechnieken.

Naast de ongeëvenaarde behandelingen biedt de Dior Spa ook gepersonaliseerde fitnessprogramma's aan, compleet met persoonlijke trainers en een ultramoderne sportschool. Zo kunnen gasten ook inspannende activiteiten combineren met ontspanning, voor een holistische benadering van gezondheid en wellness.

Het Lana, gelegen in het hart van Business Bay, met uitzicht op de iconische Burj Khalifa, biedt een reeks aan faciliteiten die perfect passen bij de indrukwekkende spa. Het hotel beschikt over 225 kamers en suites, elk meticuleus ingericht om de essentie van stijl en comfort die wordt geassocieerd met de Dorchester Collection, te weerspiegelen. Gasten kunnen genieten van haute cuisine in de diverse restaurants, ontspannen bij het zwembad of socialiseren in de elegante lounges en bars van het hotel.

Met de toevoeging van de Dior Spa aan haar reeds indrukwekkende aanbod, markeert The Lana zich als een bestemming die luxe en exclusiviteit naar een hoger niveau tilt. De spa nodigt uit tot een belevenis waar de gast centraal staat, een plek waar iedereen zich even kan onttrekken aan de hectiek van alledag en zich kan overgeven aan een wereld van ongekende schoonheid en zorg.

In de steeds grotere vraag naar luxueuze en gepersonaliseerde spa-ervaringen, vestigt de Dior Spa in Dubai zich als een toonaangevende speler in de regionale en internationale bienêtre-sector. Deze opwindende ontwikkeling vertegenwoordigt een synergie tussen luxe mode en wellness, twee werelden die naadloos samenkomen in The Lana, terwijl het ook een nieuw hoofdstuk inslaat voor Dubai als een wereldwijd centrum van luxe en innovatie.

Nu de eerste stappen van de Dior Spa in The Lana gezet zijn, zal de focus liggen op het behoud van de uitzonderlijke kwaliteit en het aanhouden van de hoogste standaarden in gastvrijheid en verzorging, waarmee een blijvende indruk achtergelaten wordt bij allen die de kans krijgen om deze unieke ervaring mee te maken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...