Het prachtige Naladhu Resort op de Malediven

Gelegen in een ongerept paradijs is het Naladhu Resort een van de meest betoverende toeristische bestemmingen op de Malediven. Met slechts 19 oceaan- en strandhuizen garandeert dit exclusieve resort gasten privacy en een ontspannen sfeer om tot rust te komen.

De naam Naladhu betekent 'prachtig eiland' in het Dhivehi, de taal van de Malediven. Na aankomst op de luchthaven van Malé wordt u begeleid naar de boot die u naar het resort brengt. Geniet van een 35-minuten durende luxueuze speedboottocht door een adembenemend landschap van smaragdgroene lagunes en de azuurblauwe oceaan.

Het resort beschikt over 19 villa's, gebouwd in de traditionele Maldivische stijl en geïnspireerd door de koloniale architectuur. De villa's zijn ingericht met exotische en antieke decoraties, perfect voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verkoeling. Met een royale oppervlakte van 300 vierkante meter bieden de villa's een ongeëvenaarde ervaring en nodigen ze u uit om optimaal te genieten van de prachtige omgeving.

Er zijn twee soorten villa's beschikbaar: 13 oceaanhuizen met privé zonneterrassen boven de oceaan, en 6 strandhuizen gelegen nabij de lagune, omgeven door palmbomen en prachtige tuinen. Alle villa's zijn uitgerust met luxe faciliteiten zoals een openluchtbad naast een zwembad, een regendouche in de tuin, een kleedkamer, slaapkamers met kingsize bedden, een hardhouten terras en een eetgedeelte.

Gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten om hun verblijf nog aangenamer te maken. Van strandyoga en culinaire ervaringen tot het proeven van lokale gerechten, het luisteren naar de Ahmed Didi-folklore van een lokale verhalenverteller onder de schaduw van kokospalmen en het zwemmen of duiken tussen exotische vissen. Watersportliefhebbers kunnen zich vermaken met diverse watersportactiviteiten.

Het Naladhu Resort op de Malediven biedt een unieke en luxueuze vakantie-ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar rust, privacy en een onvergetelijk verblijf in een paradijselijke omgeving.

Restaurants en bars:

  • The Living Room: Exclusief restaurant met internationale en lokale gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en innovatieve culinaire technieken.
  • Beach Barbecue: Geniet van een romantisch diner bij kaarslicht op het strand, met vers gevangen vis en gegrilde specialiteiten.
  • In-villa dining: Ervaar het gemak van op maat gemaakte maaltijden geserveerd in uw eigen villa, op elk moment van de dag.


Spa- en wellnessfaciliteiten:

  • Naladhu Spa: Verwen uzelf met een uitgebreid aanbod aan ontspannende en verjongende behandelingen, waaronder massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen.
  • Yoga en meditatie: Neem deel aan begeleide yoga- en meditatiesessies om uw lichaam en geest in balans te brengen.


Recreatieve activiteiten:

  • Snorkelen en duiken: Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Malediven, met een breed scala aan duik- en snorkeltrips die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren duikers.
  • Watersporten: Maak gebruik van de diverse watersportmogelijkheden, zoals kajakken, windsurfen, paddleboarden en zeilen.
  • Excursies en culturele ervaringen: Verken nabijgelegen eilanden en lokale vissersdorpjes, of neem deel aan culturele workshops om meer te leren over de Maldivische cultuur en tradities.


Met zijn luxe accommodatie, uitstekende faciliteiten en een breed scala aan activiteiten biedt het Naladhu Resort op de Malediven een onvergetelijke vakantie-ervaring, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en avontuur in een adembenemende omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...