Ayada Maldives - een Paradijselijk Resort voor ultieme Ontspanning en Verwennerij

Het Ayada Maldives resort, met een oppervlakte van 150.000 vierkante meter, bevindt zich op het eiland Maguhdhuvaa, onderdeel van het Gaafu Dhaalu-atol. Dit privéresort biedt een breed scala aan faciliteiten om u een thuisgevoel te geven, terwijl u geniet van de rust en schoonheid van de omgeving.

Bij aankomst op het resort wordt u verwelkomd door parelwitte zandstranden en een gevoel van vrijheid. U zult zich snel volledig ondergedompeld voelen in de betoverende sfeer van deze plek.

Om tot rust te komen, kunt u terecht in de AySpa Spa & Health Club. Deze 3.500 vierkante meter grote faciliteit, in samenwerking met ESPA, biedt ontspanning en comfort voor lichaam en geest. Na een verkwikkende spabehandeling kunt u kiezen uit één van de zeven cafés, bars en restaurants, die uw smaakpapillen verwennen met traditionele en internationale gerechten van wereldklasse.

Bij Ayada Maldives is er voor elk wat wils. Er is een duikclub, watersportmogelijkheden, snorkelavonturen en zelfs een speciale ruimte voor kinderen. Het resort biedt een schitterend uitzicht op de Indische Oceaan. Stelt u zich eens voor hoe u vanaf uw privéterras, naast een prachtig zwembad, uitkijkt over het helderblauwe water van zonsondergang tot zonsopgang.

Dit ongerepte paradijs, geopend in november 2011, is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen uitje, optimaal verwend wil worden, of gewoon wil genieten van rust en stilte, met ogen en gedachten verloren in het betoverende uitzicht op de zee. Ayada Maldives belooft een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker, op zoek naar een oase van rust en luxe.

Het Ayada Maldives resort biedt naast de eerder genoemde faciliteiten en activiteiten, nog meer om uw verblijf onvergetelijk te maken:

Restaurants:

  • Magu: Hoofdrestaurant met internationaal buffet, live kookstations en gevarieerde maaltijden.
  • Ocean Breeze: Over het water gelegen restaurant, gespecialiseerd in mediterrane keuken, zeevruchten en grillgerechten.
  • Kai: Aziatisch fusionrestaurant met Japanse, Thaise en Chinese invloeden en verse ingrediënten.


Bars:

  • Ile de Joie: Unieke wijn- en kaasbar met een uitgebreide selectie wijnen, champagnes, kazen en tapas.
  • Loabi Loabi: Levendige strandbar met tropische cocktails, verse vruchtensappen en lichte snacks.
  • Sea Salt: Openluchtstrandgrill gespecialiseerd in barbecue- en grillgerechten met verse vis en vlees.


Overige eetgelegenheden:

  • Zero Degree: Informeel, aan het zwembad gelegen eetcafé met lichte snacks, salades, pizza s, sandwiches en verfrissende drankjes.
  • Privédiners: Romantische diners op het strand, bij kaarslicht of in-villa dining voor een intieme ervaring.


Accommodaties:

  • Het resort beschikt over verschillende soorten luxueuze villa's en suites, variërend van strandvilla's tot watervilla's en familiesuites. Alle accommodaties zijn smaakvol ingericht, met comfortabele voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de oceaan.


Excursies en ervaringen:

  • Geniet van verschillende georganiseerde excursies, zoals zonsondergangcruises, dolfijnen spotten, eilandhoppen of een bezoek aan lokale vissersdorpjes om de Maldivische cultuur te ontdekken.
  • Neem deel aan kookworkshops om de fijne kneepjes van de lokale keuken te leren en uw culinaire vaardigheden uit te breiden.


Sport en fitness:

  • Het resort beschikt over een volledig uitgeruste fitnessruimte waar u kunt trainen en fit blijven tijdens uw verblijf.
  • Doe mee aan sportactiviteiten zoals beachvolleybal, tennis of badminton voor wat actie en plezier in de zon.


Bruiloften en evenementen:

  • Ayada Maldives biedt ook speciale arrangementen voor bruiloften, huwelijksreizen en andere vieringen. Het ervaren evenemententeam zorgt ervoor dat elk detail perfect is, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw speciale dag.

Met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, activiteiten en diensten, zorgt het Ayada Maldives resort ervoor dat elke gast een onvergetelijke ervaring beleeft. Het is een ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe uitje waar ze kunnen ontspannen, genieten van prachtige uitzichten en deelnemen aan opwindende activiteiten in een paradijselijke omgeving.

Het eiland Maguhdhuvaa

Maguhdhuvaa, een idyllisch eiland in het Gaafu Dhaalu-atol van de Malediven, staat bekend om zijn ongerepte schoonheid en als de locatie van het luxe Ayada Maldives resort. Het eiland is omgeven door helderblauwe wateren, poederachtige witte zandstranden en weelderige vegetatie, wat het een perfecte bestemming maakt voor reizigers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en onvergetelijke ervaringen.

Het Gaafu Dhaalu-atol, gelegen in het zuidelijke deel van de Malediven, is een van de meest afgelegen en ongerepte atollen in het land. Het bestaat uit 153 eilanden, waarvan de meeste onbewoond zijn. De ongerepte natuur, de onontdekte riffen en de rijke onderwaterwereld maken dit gebied tot een paradijs voor duikers en snorkelaars. Het atol staat ook bekend om zijn traditionele Maldivische cultuur en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Op Maguhdhuvaa kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals snorkelen, duiken, vissen, kajakken en stand-up paddleboarden. Daarnaast biedt het Ayada Maldives resort tal van faciliteiten, zoals verschillende restaurants en bars, een spa, een fitnesscentrum en een uitgebreid aanbod aan watersportactiviteiten.

Maguhdhuvaa is een topbestemming voor mensen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de drukte van het dagelijkse leven en een kans om te genieten van de ongeëvenaarde schoonheid van de Malediven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...