Quinta do Lago pakt uit met hartverwarmend herfstprogramma

Quinta do Lago, het meest prestigieuze golf- en villaresort van Portugal, viert dit jaar niet alleen zijn 50-jarig bestaan, maar verwent zijn gasten dit seizoen ook opnieuw met een uitgebreid herfstprogramma. Dit najaar geniet je er dan ook van spetterende events, unieke activiteiten en speciale aanbiedingen, en dit op een van de meest felbegeerde locaties bij de Atlantische Oceaan. Al vijf decennia lang staat Quinta do Lago voor luxe, natuur, sport, wellness, en vooral onvergetelijke familiemomenten. Het resort in het hart van natuurgebied Ria Formosa is een onuitputbare bron van inspiratie en blijft zelfs zijn meest trouwe gasten jaar na jaar verrassen. Zo opende in 2022 de gloednieuwe, idyllische strandbar er de deuren in Gigi Restaurant en onderging de bekroonde South Course recent een indrukwekkende upgrade die milieubewust golfen naar een nieuw niveau tilde.

Een herfstkalender voor jong en oud

Van sfeervolle livemuziekavonden en professionele golflessen tot Halloweenfun voor de allerkleinsten, op de herfstkalender van Quinta do Lago staat voor ieder wat wils. Tot die griezelige activiteiten horen onder meer een Spooktakular Brunch, Haunted Dinner, Monster Hunt, Costume Parade en zelfs Creepy Minigolf. Niet echt fan van Halloween? Ook een gezellige Candle Workshop en Make Your Own Pizza event staan deze herfst op het programma.

Uiteraard blijft ook dit seizoen The Campus, het state-of-the-art sportcentrum van Quinta do Lago gasten verwelkomen voor een brede waaier aan sportieve activiteiten waaronder tennis, padel, fitness en zwemmen, net als de prestigieuze Golf Academy. De Walk Powered By The Campus geeft je dan weer de unieke kans om de prachtige South Course van het domein in alle rust te bewandelen. Daarnaast kunnen ook kleine sportievelingen zich helemaal uitleven deze herfst dankzij onder meer de Junior Golf Camps en Junior Tennis Camps, alsook het Dance Camp en het Soccer Camp met de bekende Engelse profvoetballer Anton Ferdinand.

Dromen van The Magnolia Hotel

The Magnolia Hotel is het viersterrren boetiekhotel van Quinta do Lago en de perfecte uitvalsbasis voor al wie wil genieten van de topfaciliteiten van het resort aan een betaalbare prijs. Ook hier vinden activiteiten in herfstthema plaats, zoals een Halloween Lunch & Pumpkin Carvin Contest en een Halloween Dinner & Movie. Bovendien kunnen gasten nu profiteren van heel wat speciale aanbiedingen. Zo verblijven én eten kinderen tot 12 jaar er gratis dankzij de Kids Stay & Eat For Free aanbieding. Wie een verblijf boekt tussen 14 november en 23 december geniet dan weer van 15% korting op de kamerprijs vanaf drie nachten of langer. Daarnaast biedt The Magnolia Hotel voor echte golffanaten ook nog steeds heel wat voordelige Stay & Play arrangementen voor drie, vijf, of zeven nachten inclusief een voucher voor de spa.

OVER Quinta do Lago

Quinta do Lago is het meest prestigieuze golf- en villaresort van Portugal en viert in 2022 zijn 50-jarig bestaan. Het resort ligt op een geprivilegieerde en felbegeerde plek bij de Atlantische Oceaan in Zuid-Portugal, midden het natuurgebied van Ria Formosa en drie golfterreinen, op 15 minuten van de luchthaven van Faro en op 2,5 tot 3 uren vliegen van Brussel en Amsterdam. Quinta do Lago biedt de meest complete en familievriendelijke lifestylebeleving dankzij een aanbod van luxueuze vakantievilla’s waar vakantie echt vakantie is, drie golfterreinen van wereldklasse, het weergaloze natuurgebied en de ongerepte stranden van Ria Formosa, watersporten, het ultramoderne sportcentrum The Campus, veertien verfijnde restaurants, het boetiekhotel The Magnolia Hotel en, niet in het minst, de nabijheid van de stad Faro met zijn authentieke stadscentrum en tal van kleine dorpen vol Portugese flair.

Quinta do Lago Real Estate beheert op uiterst professionele wijze een ongelooflijk portfolio villa’s en appartementen dankzij de jarenlange ervaring in het resort op vlak van nieuwbouw, herverkoop en verhuur.

Het team zorgt voor een naadloze service van aankoop over ontwerp, bouw, tuinaanleg en interieur tot het uitgebreide aanbod Resort Services. Quinta do Lago ontzorgt bewoners compleet wat betreft veiligheid, inrichting, onderhoud, verhuur, entertainment en nog veel meer. Naast het kopen is het ook mogelijk om een villa of een appartement te huren in Quinta do Lago. Quinta do Lago Real Estate won de titel van 'Best Real Estate Agency Single Office Portugal' in de 2020 en 2021 International Property Awards.

De Algarve is een uitzonderlijke streek om te beleven dankzij 300 dagen zon per jaar, een heerlijke mediterrane keuken, prachtige gouden zandstranden, wereldvermaarde golfterreinen, een eeuwenoude geschiedenis en een vriendelijke bevolking. 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...