Baros Residence - een luxueus toevluchtsoord op de Malediven

De Baros Residence, een adembenemend luxueus resort op de Malediven, wordt door reisbureaus wereldwijd geprezen als 'The Indian Ocean'sLeading Villa' en bevindt zich op korte afstand van de internationale luchthaven van Malé. Dit privéparadijs biedt haar gasten zowel luxe als plezier, te midden van een schitterende omgeving met tropische tuinen.

Het resort beslaat 268 vierkante meter aan verfijning en elegantie. De villa is voorzien van een geheime tuin met zwembad, ligstoelen op het terras, een kingsize bed met luxueus beddengoed, een stijlvolle badkamer en een lichte veranda met een eigen hemelbed.

Gasten kunnen genieten van traditionele, smaakvolle gerechten in een van de drie gerenommeerde restaurants van het resort, of in het comfort van de Baros Residence zelf. De 24-uurs butlerservice zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld. Andere bijzondere faciliteiten zijn een goed gevulde wijnkelder met sommeliers, een bibliotheek met prachtige koffietafelboeken en directe toegang tot de lagune en het gouden zandstrand vanuit deze romantische oase.

Baros Residence heeft de titel 'The Indian Ocean'sLeading Villa' maar liefst vier keer gewonnen en werd in 2010 ook uitgeroepen tot 'The Indian Ocean'sLeading Hotel'. TripAdvisor heeft Baros Residence eerder opgenomen in de top tien van luxe hotels wereldwijd - en terecht. De kosten voor al deze pracht en praal bedragen £1.130 per nacht, afhankelijk van de een- of tweepersoonsbezetting.

Baros Residence biedt haar gasten een breed scala aan activiteiten om hun verblijf onvergetelijk te maken. Zo kunnen gasten deelnemen aan watersporten zoals snorkelen, duiken en kajakken om de betoverende onderwaterwereld van de Malediven te verkennen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan yoga- en meditatiesessies, om volledig tot rust te komen en te ontspannen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur, biedt Baros Residence culturele uitstapjes naar nabijgelegen eilanden, waar gasten kennis kunnen maken met het dagelijks leven en de tradities van de Maldivische gemeenschap. Het resort organiseert tevens romantische diners op het strand, zodat stelletjes kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring onder de sterren.

Het resort legt sterk de nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn. Baros Residence heeft verschillende initiatieven opgezet om de impact op het milieu te minimaliseren, zoals het gebruik van zonne-energie, afvalbeheer en het ondersteunen van lokale gemeenschappen bij hun milieubeschermingsprojecten.

De uitmuntende service en de aandacht voor detail maken van Baros Residence een ware droombestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueus toevluchtsoord. Met zijn prachtige omgeving, uitgebreide faciliteiten en activiteiten, en toegewijde personeel, is het geen wonder dat dit resort keer op keer wordt erkend als een van de beste in de Indische Oceaan en de wereld.

Baros Residence is erop gericht om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Naast de eerder genoemde faciliteiten en activiteiten, organiseert het resort ook tal van evenementen en workshops op maat. Hier kunnen gasten hun creativiteit en vaardigheden ontwikkelen, zoals kooklessen met ervaren chef-koks die hen de fijne kneepjes van de lokale keuken bijbrengen, of schilderworkshops met getalenteerde kunstenaars om de prachtige Maledivische landschappen vast te leggen.

Wellnessliefhebbers kunnen terecht in het uitgebreide spa- en wellnesscentrum van het resort, waar ze verwend worden met een breed scala aan behandelingen en therapieën, zoals aromatherapie, hot stone-massages en holistische lichaamsbehandelingen. Het resort biedt ook persoonlijke fitnesscoaching en voedingsadvies aan voor gasten die tijdens hun verblijf in topvorm willen blijven.

Voor gezinnen met kinderen heeft Baros Residence een speciale kidsclub met een verscheidenheid aan leuke en educatieve activiteiten, zodat de jongste gasten zich nooit vervelen. Bovendien biedt het resort kinderopvang en babysitservices, zodat ouders zich zorgeloos kunnen ontspannen en genieten van hun welverdiende vakantie.

Baros Residence streeft ernaar om een volledig gepersonaliseerde ervaring te bieden. Daarom biedt het resort een conciërgeservice die gasten helpt bij het plannen van hun ideale vakantie, van het boeken van excursies en activiteiten tot het regelen van speciale verrassingen en evenementen voor speciale gelegenheden. Met een uitzonderlijk niveau van aandacht en zorg voor elke gast, bevestigt Baros Residence zijn status als een van de meest luxueuze en exclusieve resorts op de Malediven.

  • Accommodatie: Baros Residence Villa s

    • 268 vierkante meter grote villa's met een geheime tuin, privézwembad, ligstoelen, luxe badkamers, slaapkamers met kingsize bedden en hoogwaardig linnengoed, en veranda met eigen hemelbed
  • Restaurants:

    • The Lighthouse Restaurant: gastronomische eetgelegenheid met internationale gerechten en een adembenemend uitzicht op de oceaan
    • Lime Restaurant: informele, openluchtrestaurant aan het water, serveert zowel lokale als internationale gerechten
    • Cayenne Grill: strandrestaurant met verse vis, zeevruchten en grillgerechten in een ontspannen sfeer
  • Bars:

    • Lighthouse Lounge: een stijlvolle bar op de bovenste verdieping van het Lighthouse Restaurant, met een breed scala aan cocktails en wijnen
    • Sails Bar: een ontspannen strandbar, ideaal voor een drankje overdag of bij zonsondergang
    • Villa Bar: privébar in uw villa, gevuld met een selectie drankjes naar uw wens
  • Spa & Wellness: Serenity Spa

    • Uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten met een breed scala aan behandelingen en therapieën, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen
    • Persoonlijke fitnesscoaching, yogalessen en voedingsadvies
  • Activiteiten en recreatie:

    • Baros Dive Centre: duiken en snorkelen bij het huisrif of andere duikplekken in de omgeving
    • Baros Watersports Centre: kajakken, windsurfen, zeilen en andere watersportactiviteiten
    • Island Excursions: culturele uitstapjes naar nabijgelegen eilanden en lokale vissersdorpjes
    • Masterclass Experiences: kooklessen, schilderworkshops en andere creatieve workshops
    • Kids Club: leuke en educatieve activiteiten voor de jongste gasten
  • Extra faciliteiten en diensten:

    • Baros Personal Butler Service: 24-uurs persoonlijke butlerservice voor al uw wensen
    • The Cellar: wijnkelder gevuld met een uitgebreide selectie wijnen, geselecteerd door sommeliers
    • The Library: bibliotheek met koffietafelboeken en een rustige leesruimte
    • Directe toegang tot de lagune en het gouden zandstrand
    • Conciërgeservice voor het plannen van excursies en activiteiten
    • Kinderopvang en babysitservices


Deze uitgebreide lijst van faciliteiten en voorzieningen bij Baros Residence zorgt ervoor dat elke gast een unieke en luxueuze ervaring beleeft tijdens hun verblijf op de Malediven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...