Het Bulgari Bali Resort - een Hemelse Uitvlucht op Bali

Het Bulgari Bali Resort is gelegen aan de zuidelijke punt van Bali, in Uluwatu, en biedt een oase van rust en vrede voor reizigers die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het resort is gebouwd op een klif van 500 voet boven de Indische Oceaan en biedt een prachtig uitzicht op de serene wateren van de oceaan.

De 59 kamers van het resort zijn ontworpen met natuurlijke elementen en gepolijste lavamuren, glazen wanden en Indonesische houten vloeren die de hele dag gloeien terwijl het licht door de kamers vervaagt. Het resort biedt tal van activiteiten, zoals zwemmen in het azuurblauwe water, zonnebaden op het strand en wandelen langs de ongerepte kustlijn.

Het resort biedt ook een scala aan speciale spabehandelingen die kunnen worden genoten aan de rand van het dompelbad terwijl u uitkijkt over het adembenemende uitzicht. Er is ook een personal shopper beschikbaar om u te helpen bij uw bezoek aan de lokale markten. Voor de avontuurlijke gasten staat er zelfs een helikopter klaar om over de lokale vulkaan te vliegen.

Als het tijd is om te dineren, biedt het resort twee restaurants aan het zwembad - Sangkar, gespecialiseerd in traditionele Balinese gerechten, en Il Ristorante, waar klassieke Italiaanse gerechten worden geserveerd. De restaurants zijn ingericht met prachtige bamboe kooilampen en bieden een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Het Bulgari Bali Resort is eigendom van de legendarische sieradenmaker Bulgari en heeft vergelijkbare kenmerken als hun miniatuurcreaties, met strakke oppervlakken, gedurfde lijnen en indrukwekkende architectonische innovaties. Het is slechts 25 minuten rijden met de taxi van de internationale luchthaven Ngurah Rai en is de ideale bestemming voor een droomvakantie.

De tarieven beginnen naar verluidt bij €800 per nacht, maar met de serene omgeving, de prachtige accommodatie en de vele activiteiten en voorzieningen die beschikbaar zijn, is het zeker de moeite waard om te boeken en te genieten van een uitstekende ervaring op Bali.

Het resort beschikt over een adembenemend zwembad met uitzicht op de oceaan en een prachtig aangelegde tuin. Gasten kunnen ook gebruikmaken van de volledig uitgeruste fitnessruimte, tennisbanen en golfbaan in de buurt. Er zijn ook yogalessen beschikbaar, evenals watersportactiviteiten zoals surfen en duiken.

Het Bulgari Bali Resort biedt ook een scala aan accommodaties, variërend van suites tot villa's met privézwembaden. Elke kamer is smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, een iPod-dock en een Nespresso-apparaat. De badkamers zijn uitgerust met een groot bad en een aparte regendouche.

Gasten kunnen ook genieten van exclusieve diensten zoals butlerservice en een personal shopper. Het resort beschikt ook over een spa, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een scala aan behandelingen.

Het Bulgari Bali Resort ligt op korte afstand van enkele van de populairste bezienswaardigheden van Bali, zoals de tempel van Uluwatu en de stranden van Jimbaran en Nusa Dua. Het resort biedt ook vervoer naar deze bestemmingen en kan ook rondleidingen en excursies regelen.

Het Bulgari Bali Resort is dan ook een droomresort op een prachtige locatie, waar gasten kunnen genieten van luxe accommodatie, prachtige uitzichten en een scala aan activiteiten en diensten.

Accommodatie:

  • Het resort heeft 59 prachtige kamers, allemaal ingericht met natuurlijke elementen die tot in de perfectie zijn aangelegd en gepolijst. De kamers hebben echte lavamuren, hoge glazen wanden die uitzicht bieden op verzorgde tropische planten en Indonesische houten vloeren die de hele dag gloeien terwijl het licht door de kamers vervaagt. Alle kamers hebben een eigen balkon of terras met uitzicht op de Indische Oceaan of de tuinen van het resort.


Restaurants:

  • Sangkar: Dit restaurant is gespecialiseerd in traditionele Balinese gerechten en heeft een verbluffend decor met prachtige bamboe kooilampen. Het biedt ook een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en de tuinen van het resort.
  • Il Ristorante: Hier kunt u genieten van voortreffelijke, klassieke Italiaanse gerechten en de bijbehorende wijnen. Het restaurant heeft een sfeervol decor en biedt uitzicht op de oceaan.
  • La Spiaggia: Dit strandrestaurant serveert heerlijke mediterrane gerechten en is de ideale plek om te genieten van de zonsondergang met een cocktail in de hand.


Bars:

  • The Bar: Deze bar biedt een uitgebreide selectie van cocktails, wijnen en bieren. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan en de tuinen van het resort.


Faciliteiten:

  • Het resort beschikt over een prachtig zwembad dat hoog boven de kust is gelegen en een panoramisch uitzicht biedt op de Indische Oceaan.
  • Er is ook een spa die gespecialiseerd is in speciale behandelingen en massages. De spa is gelegen aan de rand van het dompelbad en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan.
  • Voor degenen die actief willen blijven, biedt het resort verschillende activiteiten zoals zwemmen in de azuurblauwe wateren, zonnebaden op het strand, wandelen langs het strand, winkelen bij de lokale markten met een personal shopper en een helikoptervlucht over de lokale vulkaan.
  • Het resort beschikt ook over vergader- en evenementenruimtes die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere speciale evenementen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...