InterContinental Bangkok - het Synoniem van Luxe - Kwaliteit en Stijl

InterContinental, een van de toonaangevende hotelmerken ter wereld, is in 2013 uitgeroepen tot 'swerelds toonaangevende hotelmerk. Het InterContinental Bangkok is een prachtig voorbeeld van deze onderscheiding en biedt hoogwaardige accommodaties in het hart van de stad. Het hotel beschikt over 381 goed ingerichte kamers en 39 luxe suites, waarvan elk detail is ontworpen met oog voor kwaliteit en stijl. Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk en verwelkomt elke gast bij naam.

Zakenreizigers en evenementenorganisatoren zullen ook blij zijn om te horen over het Convention Center, dat meerdere vergaderzalen en ruime balzalen biedt voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het hotel ligt in het hart van Bangkok, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de zakelijke en commerciële wijken van de stad. Ook de culturele en historische bezienswaardigheden van Bangkok zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel.

Het InterContinental Bangkok heeft ook een geweldig gezondheids- en fitnesscentrum dat 24 uur per dag geopend is. Het fitnesscentrum is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt persoonlijke trainers om u te helpen bij uw training. De spa van het hotel biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en wereldberoemde Thaise behandelingen om te ontspannen en te verjongen.

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijk verblijf in Bangkok, hoeft u niet verder te zoeken dan het InterContinental Bangkok. Het hotel biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder het bekroonde restaurant 'The Fireplace Grill', waar u kunt genieten van de beste steaks en zeevruchten in de stad. Er is ook een Japanse Izakaya-stijlbar, een informele deli en een bar op het dak, waar u kunt ontspannen met een verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de stad.

Voor diegenen die willen genieten van de cultuur en geschiedenis van Bangkok, zijn er tal van bezienswaardigheden in de buurt van het hotel. Het Grand Palace, de Wat Phra Kaew-tempel en de Wat Arun-tempel zijn enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad en liggen op korte afstand van het hotel. Als u wilt winkelen, dan is er het CentralWorld-winkelcentrum, het grootste winkelcentrum van Thailand, op slechts een paar minuten lopen van het hotel.

Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een drukke dag in de stad, biedt het hotel verschillende ontspanningsmogelijkheden. U kunt een duik nemen in het zwembad op het dak van het hotel, dat een spectaculair uitzicht over de stad biedt, of genieten van een ontspannende massage in de spa.

Het InterContinental Bangkok is ook ideaal voor zakelijke reizigers, met een businesscentrum en vergaderfaciliteiten die aan al uw behoeften voldoen. Het hotel heeft een toegewijd team van evenementenplanners die u kunnen helpen bij het organiseren van uw volgende zakelijke bijeenkomst of conferentie.

Het InterContinental Bangkok is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, kwaliteit en stijl in het hart van Bangkok. Of u nu in de stad bent voor zaken of plezier, dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Accommodatie:

  • 381 goed ingerichte kamers - De kamers en suites van het InterContinental Bangkok zijn stijlvol en elegant ontworpen met moderne voorzieningen en bieden gasten het hoogste niveau van comfort en luxe. Er zijn in totaal 381 goed ingerichte kamers beschikbaar in verschillende categorieën, waaronder Classic, Executive en Club InterContinental kamers. Elke kamer is ruim en voorzien van zachte, comfortabele bedden, grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de stad bieden.
  • 39 luxe suites - De suites zijn verdeeld over zeven verdiepingen en bieden een ongeëvenaarde luxe en comfort. Er zijn 39 suites beschikbaar, waaronder Executive, Diplomat, Ambassadeur en de prestigieuze Koninklijke suite. Elke suite is voorzien van een aparte zitkamer en eetkamer, een kitchenette, een marmeren badkamer en een eigen balkon met een adembenemend uitzicht op de stad.

    Alle kamers en suites zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv s, een minibar, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi en een kluisje op de kamer. Bovendien biedt het hotel 24-uurs roomservice en een dagelijkse schoonmaakservice om ervoor te zorgen dat u comfortabel en ontspannen blijft tijdens uw verblijf.


Restaurants:

  • The Fireplace Grill: bekroond restaurant dat de beste steaks en zeevruchten van de stad serveert
  • Summer Palace: serveert heerlijke Kantonese gerechten
  • Espresso: informeel café dat de hele dag geopend is en een verscheidenheid aan internationale gerechten biedt
  • Grossi Trattoria & Wine Bar: Italiaanse gerechten en uitstekende wijnen
  • Charm Thai: biedt authentieke Thaise gerechten met een eigentijdse twist
  • Metro on Wireless: internationale gerechten in een modern jasje
  • Fireplace Grill Deli: perfect voor een snelle hap of een lichte maaltijd
  • Pool Bar: ontspannende plek voor een drankje terwijl u uitkijkt over de stad
  • Balcony Lounge: elegante lounge met een ruime selectie aan cocktails en wijnen
  • Beer Republic: een Japanse Izakaya-stijlbar die bekend staat om zijn bier en kleine hapjes


Bars:

  • Balcony Lounge: elegante lounge met een ruime selectie aan cocktails en wijnen
  • Beer Republic: een Japanse Izakaya-stijlbar die bekend staat om zijn bier en kleine hapjes
  • Pool Bar: ontspannende plek voor een drankje terwijl u uitkijkt over de stad
  • Fireplace Grill Bar: perfect voor een pre-dinner cocktail of een afsluitende drankje na het diner
  • Humidor: voor degenen die van een goede sigaar houden


Faciliteiten:

  • Health & Fitness Centre: een ultramodern fitnesscentrum dat 24 uur per dag geopend is, inclusief persoonlijke trainers
  • Spa InterContinental: een prachtige spa met een panoramisch uitzicht over de stad en wereldberoemde Thaise behandelingen
  • Zwembad op het dak: een buitenzwembad met spectaculair uitzicht over de stad
  • Businesscentrum: voor zakelijke reizigers die behoefte hebben aan faciliteiten zoals kantoren, computers en printers
  • Evenementenfaciliteiten: een speciaal team van evenementenplanners kan u helpen bij het organiseren van uw volgende zakelijke bijeenkomst of conferentie
  • Gift Shop: hier kunt u souvenirs, geschenken en andere benodigdheden kopen


Het InterContinental Bangkok biedt dus een breed scala aan accommodatie-opties, restaurants, bars en faciliteiten die aan al uw behoeften voldoen. Of u nu in Bangkok bent voor zaken of plezier, u zult zeker een onvergetelijk verblijf hebben in dit prachtige hotel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...