Ksar Char-Bagh Hotel - luxe en Cultuur in Marrakech

Het Ksar Char-Bagh Hotel, gelegen in het hart van de beroemde Palmeraie van Marrakech, is een toevluchtsoord van luxe en cultuur. Dit hotel, dat zes keer is uitgeroepen tot een van de mooiste hotels ter wereld door gerenommeerde publicaties zoals CNTraveller UK, Forbes, Tatler, Atmosphère, CNTraveller USA en Travel&Leisure, is een plek waar gasten kunnen genieten van een unieke ervaring van rust en verfijning.

Het hotel, dat deel uitmaakt van de Small Luxury Hotels of the World, is geïnspireerd op de 14e-eeuwse Moorse architectuur. Het is gelegen op een terrein van 3,5 hectare, doorkruist door water en beekjes die de rivieren van het paradijs symboliseren. Het hotel beschikt over slechts 15 suites, waardoor elke gast kan genieten van een gevoel van exclusiviteit en privacy. Elke suite is meer dan alleen een kamer - het is een privé-appartement, compleet met een eigen tuin of terras, waar de natuur altijd aanwezig is.

Het Ksar Char-Bagh Hotel is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een plek om te ervaren. Het hotel is doordrenkt van geschiedenis en cultuur, met zijn Ottomaanse architectuur, zijn Alhambra-stijl patio, zijn kunstbibliotheek en bar, en zijn rookruimte. Het is een plek waar gasten zich kunnen onderdompelen in de rijke cultuur en tradities van Marokko, terwijl ze genieten van de luxe en het comfort van een wereldklasse hotel.

Een van de hoogtepunten van het hotel is het elegante Spa & Hammam. Gasten worden verwelkomd in een immense hammam van rood marmer, waar ze kunnen genieten van massages en scrubs bij kaarslicht, begeleid door traditionele muziek. Het spa-personeel biedt gepersonaliseerde behandelingen aan, afgestemd op de individuele wensen van elke gast.

Het hotel beschikt ook over een restaurant, Le Grand Salon, dat uitkijkt op de tuinen en in de zomermaanden dienst doet als oranjerie. De chef-kok, Aziz Haki, heeft zijn eigen moestuin ontwikkeld met vergeten groenten en zeldzame kruiden, die hij gebruikt om seizoensgebonden gerechten te creëren die de smaakpapillen van de gasten prikkelen.

Het Ksar Char-Bagh Hotel is ook een ideale locatie voor evenementen. Of het nu gaat om een seminar, een verjaardag of een bruiloft, het hotel biedt een magische setting en een ervaren team om ervoor te zorgen dat elk evenement onvergetelijk is. Het hotel en zijn aangelegde tuinen van 35000m², compleet met zwembaden en tennisbanen, kunnen exclusief worden gereserveerd voor evenementen, en de 12 suites plus het appartement en de toren kunnen tot 30 personen huisvesten.

Het Ksar Char-Bagh Hotel ismeer dan alleen een plek om te verblijven - het is een ervaring, een reis door tijd en cultuur. Het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in een wereld van luxe, schoonheid en rust.

Het hotel maakt een krachtige eerste indruk met zijn 14e-eeuwse Riad-stijl, omlijst door Romeinse bogen en een verleidelijk palmomzoomd zwembad dat naar het hoofdgebouw leidt. Het ademt nog steeds de Ottomaanse weelde en Moorse stijl uit en verwelkomt moderne reizigers om te ontspannen in verfijnd comfort.

Net zo indrukwekkend als het interieur is de buitenkant van Ksar Char-Bagh. Vijgen-, olijf- en citrusbomen vullen de lucht met geur, waterpoelen bieden verkoeling van de hitte van de dag, en de keukentuin barst van de producten. Proef het beste van het seizoen van ontbijt tot diner, waarbij je welkom bent om je tafel op te zetten waar je maar wilt. Verlicht door lantaarns in de pittoreske gronden, is het een romantische manier om de dag te eindigen.

Het hotel heeft 14 kamers verdeeld over 2 verdiepingen en een restaurant. Het biedt ook een scala aan diensten, waaronder een conciërgedienst, valutawissel, een arts op oproep, wasservice en bruiloftsdiensten. Het hotel is ook gezinsvriendelijk en biedt roomservice.

Het Ksar Char-Bagh Hotel is gelegen op Jnane Abiad, LA Palmeraie Route De Fez, Marrakech, 40000, Marokko. Het is 14 kilometer verwijderd van de luchthaven Menara en 226 kilometer van de luchthaven Mohamed V.

Het Ksar Char-Bagh Hotel is dan ook een prachtige mix van luxe, cultuur en geschiedenis. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van de schoonheid en rust van Marrakech, terwijl ze worden ondergedompeld in de rijke tradities en cultuur van Marokko. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie, een romantisch uitje of een unieke evenementlocatie, het Ksar Char-Bagh Hotel biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ksar Char-Bagh Hotel

Het Ksar Char-Bagh Hotel biedt een scala aan faciliteiten en diensten om uw verblijf zo comfortabel en onvergetelijk mogelijk te maken. Hieronder volgt een gedetailleerde opsomming van de faciliteiten en diensten die het hotel te bieden heeft:

  • Le Grand Salon: Dit is het hoofdrestaurant van het hotel, dat uitkijkt op de tuinen en in de zomermaanden dienst doet als oranjerie. De chef-kok, Aziz Haki, maakt gebruik van zijn eigen moestuin om seizoensgebonden gerechten te creëren die de smaakpapillen van de gasten prikkelen.

  • Bar: De bar van het hotel is een plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan drankjes. Het is ook de perfecte plek om te genieten van een rustige avond na een dag vol activiteiten.

  • Spa & Hammam: Het hotel beschikt over een elegante spa en hammam, waar gasten kunnen genieten van massages en scrubs bij kaarslicht, begeleid door traditionele muziek. Het spa-personeel biedt gepersonaliseerde behandelingen aan, afgestemd op de individuele wensen van elke gast.

  • Accommodatie: Het hotel heeft 15 suites, elk met een eigen tuin of terras. Elke suite is meer dan alleen een kamer - het is een privé-appartement, waar de natuur altijd aanwezig is.

  • Zwembaden: Het hotel heeft meerdere zwembaden, waaronder een 34 meter lang zwembad omringd door majestueuze palmbomen. Er is ook een privézwembad op het dak van het torengebouw, dat een adembenemend 360° uitzicht biedt op de palmentuin.

  • Tuinen: Het hotel is gelegen op een terrein van 3,5 hectare, doorkruist door water en beekjes en beplant met citrus-, vijgen- en olijfbomen. De tuinen zijn een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

  • Evenementenruimte: Het hotel biedt ook faciliteiten voor het organiseren van evenementen, zoals seminars, verjaardagen en bruiloften. Het hotel en zijn aangelegde tuinen van 35000m² kunnen exclusief worden gereserveerd voor evenementen.

  • Tennisbanen: Voor de sportliefhebbers biedt het hotel tennisbanen waar gasten een potje tennis kunnen spelen.

  • Kunstbibliotheek: Het hotel heeft een kunstbibliotheek waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan boeken en kunstwerken.

  • Rookruimte: Voor gasten die willen roken, biedt het hotel een speciale rookruimte.

  • Conciërgedienst: Het hotel biedt een conciërgedienst om aan de behoeften en wensen van de gasten te voldoen.

  • Wasservice: Voor het gemak van de gasten biedt het hotel een wasservice.

Dit zijn slechts enkele van de faciliteiten en diensten die het Ksar Char-Bagh Hotel te bieden heeft. Het hotel streeft ernaarom elke gast een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden, en het vriendelijke en attente personeel staat altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...