Ksar Char-Bagh Hotel is in de buurt van Marrakech Marokko

Gelegen net buiten de extreem drukke medina, of de oude stad, zoals sommigen het kennen, Ksar Char-Bagh is een geweldige oase voor ontspanning en verjonging. Het majestueuze Atlasgebergte ligt ook vrij dicht bij het resort, wat zorgt voor adembenemende panorama's. Logistiek gezien kunnen gasten de internationale luchthaven in 5 minuten rijden bereiken. Marrakech is een van de meest gerenommeerde Afrikaanse steden en het niveau van luidruchtigheid kan voor velen nogal verrassend blijken te zijn.
Het maakt niet uit, Ksar Char-Bagh staat klaar om vermoeide en vermoeide mensen te voorzien van enorme, rustige tuinen, hammams en traditionele harims. Het werd gebouwd op basis van oude Moorse stijlen, met extreme aandacht voor detail.
De ontwerpers en bouwers zijn erin geslaagd om hedendaagse voorzieningen en de flair van oude islamitische paleizen samen te brengen. De accommodatiefaciliteiten bestaan uit kleine appartementen, of harims, die variëren in grootte van paleisachtige afmetingen met privézwembad en terras tot standaard suites. Er zijn er in totaal 13 beschikbaar, allemaal prachtig gegarneerd met ultramoderne voorzieningen, prachtige stoffen en aangepaste ontwerpen, terwijl ze tegelijkertijd de frisse woestijnlucht mengen met het warme, verwarmende zonlicht. Gasten kunnen er zelfs voor kiezen om te loungen onder eeuwenoude olijfbomen, te mediteren bij het prachtige buitenzwembad, een boek te lezen in de bibliotheek of te varen over de paden die de enorme tuinen verdelen. Het draait allemaal om rust en kalmte bij Ksar Char-Bagh en de nachttarieven zijn even ontspannend - ze beginnen bij €233 of ongeveer €304 tegen de wisselkoersen van vandaag. 

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...