Het Taj Tashi Thimphu Hotel ligt in de de Himalaya Bhutan

Wat zou je kiezen voor een exotisch uitje - de tropische charme van het Caribisch gebied of de hoogten van Bhutan? We gaan je nu enkele redenen geven om naar de idyllische bergen te gaan; om meer specifiek te zijn, hier is Taj Tashi Thimphu. Het hotel ligt in West-Bhutan, op een uur rijden van de luchthaven Paro en is ook bereikbaar via de weg vanuit Phuntsholing, grenzend aan de Indiase regio Dooars.
Het hotel ligt diep in de hoogten van de Himalaya en biedt gasten unieke panorama's van de prachtige bergketen naast de geluiden en uitzicht op de oude Dzong-tempels. Taj Tashi Thimphu beschikt over in totaal 66 kamers die absoluut state of the art zijn, op vrijwel alle mogelijke manieren. Daarnaast zijn ze uitgerust en gegarneerd met Bhutanese accenten naast een prachtig uitzicht. Dit is ook een plek voor zowel liefhebbers van luxe als avontuurlijke figuren. De tweede kunnen beginnen aan de beroemde 8-daagse Jhomolari-trektocht. Het vriendelijke personeel verwelkomt gasten graag met traditionele drankjes en leidt hen naar hun prachtige kamers, versierd met zachte kussens en knusse bedden. Daarnaast worden gasten verder behandeld met uitstekende toiletartikelen en voortreffelijke douches.
De stad Thimphu is nog een reden om de beroemde Taj Tashi Thimphu te proberen. Hoe dan ook, de charme van het hotel zorgt er waarschijnlijk voor dat u uw hele bezoek in de omgeving doorbrengt - gasten kunnen bijvoorbeeld genieten van de geneugten van Jiva Spa, de voortreffelijke keuken van de lokale restaurants en de aromatische drankjes in de Rimps, een typisch Tibetaanse theebar. Nachttarieven beginnen bij €300.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...