Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake in Vietnam is een luxueus en uniek gouden hotel

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake in Vietnam is een luxueus en uniek hotel. Het hotel is voorzien van echte 24-karaats goud vergulde onderdelen, waaronder badkuipen, wastafels en toiletten. Het gebruik van goud in het design van het hotel is uniek en zorgt voor een gevoel van luxe en extravagantie. De buitenkant van het hotel is gecoat met echte goud, wat een opvallende kenmerk is van het gebouw. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen en diensten, waaronder een restaurant, een bar, een fitnesscentrum, een spa en vergader- en evenementenruimtes. Het hotel beschikt ook over een dakterras met een goud getegeld oneindig zwembad, wat zorgt voor een prachtig uitzicht op de stad.

De locatie van het hotel aan de oever van het Giang Vo-meer in de Ba Dinh-wijk van Hanoi is een ander aantrekkelijk kenmerk van het hotel. Gasten kunnen genieten van gemakkelijke toegang tot de attracties van de stad, waaronder het Ho Chi Minh Mausoleum, de Tempel van de Literatuur en de Oude Wijk. Ondanks de luxueuze voorzieningen en unieke kenmerken streeft de Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake ernaar betaalbaar te zijn voor gasten.

Naast de goud vergulde onderdelen biedt het hotel ook andere voorzieningen zoals een fitnesscentrum en spa, vergader- en evenementenruimtes, restaurants en bars, en een 24-uurs roomservice. De locatie van het hotel aan de oever van het Giang Vo-meer biedt gasten een prachtig uitzicht op het water en de omgeving, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer.

Het hotel heeft in totaal 324 kamers, allemaal voorzien van goud vergulde onderdelen. Dit betekent dat gasten kunnen genieten van een werkelijk luxueuze ervaring tijdens hun verblijf, omringd door echt 24-karaats goud. Het interieurontwerp van het hotel omvat niet alleen goud, maar ook andere hoogwaardige materialen zoals marmer om een luxueuze en verfijnde sfeer te creëren. Hoewel het hotel zich onderscheidt met zijn gebruik van goud, kan het interieurontwerp niet iedereen aanspreken die de voorkeur geeft aan een meer ingetogen of traditionele stijl van decoratie.

Het goud-getegelde oneindig zwembad op het dakterras van het hotel is een van de meest opvallende kenmerken en biedt gasten een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en spa, waar gasten kunnen genieten van verschillende behandelingen en massages om te ontspannen en tot rust te komen. Het restaurant van het hotel, de Golden Lakeview Restaurant, biedt Vietnamese en internationale gerechten en de Golden Top Bar biedt panoramisch uitzicht op de stad.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake hotel is een exclusief en prestigieus hotel vanwege de locatie aan de oever van het Giang Vo-meer. Het is een populaire attractie in Hanoi en biedt gasten de mogelijkheid om een boottocht te maken, te vissen of te genieten van een ontspannen wandeling langs de oever. De nabijheid van het hotel tot het meer betekent ook dat gasten gemakkelijk toegang hebben tot andere populaire attracties in de omgeving, zoals het Ho Chi Minh Mausoleum en de Tempel van de Literatuur.

Een ander opmerkelijk kenmerk van het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake hotel is dat het betaalbaar is ondanks de luxueuze voorzieningen is het hotel toegankelijk voor een breed scala aan reizigers en biedt het een unieke ervaring die voorheen onbereikbaar leek voor veel mensen.

De eigenaren van het hotel, Hoa Binh Group, hebben naar verluidt een ton (2.200 pond) goud gebruikt bij de bouw van het hotel. Dit is een indrukwekkende prestatie die de ambitie van het bedrijf om het hotel tot een wereldwijde sensatie te maken, onderstreept.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake hotel beschikt over een aantal uitstekende eet- en drinkgelegenheden, waaronder:

  1. Golden Lakeview Restaurant: Dit restaurant biedt een verscheidenheid aan Vietnamese en internationale gerechten en heeft een prachtig uitzicht op het Giang Vo-meer. Het menu biedt een scala aan smaken en texturen, waardoor gasten kunnen genieten van een culinaire ervaring.

  2. Golden Top Bar: Gelegen op het dak van het hotel, biedt de Golden Top Bar een panoramisch uitzicht op de stad en het meer. Hier kunnen gasten genieten van een breed scala aan drankjes en cocktails, samen met hapjes en snacks.

  3. Lobby Lounge: De Lobby Lounge is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje of een hapje. Hier kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan koffie, thee, vers geperste sappen en gebak.

Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake hotel biedt een scala aan eet- en drinkgelegenheden die geschikt zijn voor elke smaak en stemming. Of het nu gaat om een snelle hap of een uitgebreid diner, het hotel heeft voor elke gelegenheid iets te bieden. Het Dolce by Wyndham Hanoi Golden Lake hotel is niet alleen een exclusief en luxueus hotel, maar ook een plek waar gasten kunnen genieten van rust en ontspanning in een prachtige omgeving. Het hotel biedt een uitzonderlijke ervaring die nergens anders ter wereld te vinden is en is daarom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke en onvergetelijke reiservaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...