Velassaru Maldives Resort - een paradijs van rust en sereniteit op het Zuid-Malé-atol

Het Velassaru Maldives Resort, gelegen op het vredige Zuid-Malé-atol, is een bestemming die je zeker moet bezoeken in je leven. Omringd door een sereen landschap en op slechts 25 minuten varen met de speedboot van de internationale luchthaven van Malé, biedt dit prachtige resort een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en rust.

In dit idyllische toevluchtsoord word je niet gestoord door menselijke geluiden of kunstmatig lawaai, maar geniet je van het heldere geluid van de oceaangolven en het zachte gezang van vogels. Je lichaam zal zich volkomen ontspannen voelen, omarmd door de warme bries en het zachte, ongerepte zand.

De accommodaties variëren van waterbungalows, suites en villa's, gelegen boven de lagune of op het strand, allemaal ontworpen met open indelingen om gasten zoveel mogelijk ruimte en comfort te bieden. Het resort besteedt ook veel aandacht aan culinaire ervaringen, met vier restaurants en twee bars in een charmante ambiance waar je kunt genieten van de beste cocktails, verfrissende sappen en heerlijke gerechten uit de hele wereld.

Bovendien organiseert het resort Dhoni-excursies naar lokale duiklocaties, zodat je de prachtige onderwaterwereld en adembenemende zeegezichten kunt bewonderen die Moeder Natuur met zorg heeft gecreëerd. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van een verblijf in dit resort, want met prijzen vanaf slechts €189 per nacht biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gezien de onvergetelijke ervaringen die je er kunt beleven.

Restaurants:

  • Vela: Dit internationale buffetrestaurant biedt een verscheidenheid aan smakelijke gerechten uit de hele wereld, bereid in open keukens voor een interactieve ervaring.
  • Etesian: Geniet van mediterrane specialiteiten in een verfijnde setting, met een focus op verse ingrediënten en smaakvolle creaties.
  • Sand: Dineer aan het strand in dit informele restaurant, waar je kunt genieten van vers gevangen vis en zeevruchten, bereid op een open grill.
  • Teppanyaki: Proef de verrukkelijke Japanse keuken in dit intieme restaurant, waar getalenteerde chefs gerechten voor je ogen bereiden op een hete ijzeren plaat.


Bars:

  • Fen Bar: Ontspan in deze stijlvolle loungebar met een uitgebreide selectie cocktails, wijnen en andere verfrissende drankjes, ideaal voor een aperitief of een gezellig samenzijn.
  • Chill Bar: Dompel jezelf onder in een ontspannen sfeer aan het water, waar je kunt genieten van exotische cocktails, lichte snacks en adembenemende zonsondergangen.


Accommodaties:

  • Deluxe Bungalow: Deze ruime bungalows aan het strand bieden directe toegang tot het witte zandstrand en zijn voorzien van moderne voorzieningen en een privétuin.
  • Beach Villa: Geniet van het ultieme comfort en privacy in deze elegante villa's, compleet met een privézwembad, buitenbad en panoramische uitzichten op de oceaan.
  • Water Bungalow: Ervaar het ultieme eilandgevoel in deze prachtige bungalows op palen boven de lagune, met een privéterras en directe toegang tot de oceaan.
  • Water Suite: Trakteer jezelf op een luxe verblijf in deze exclusieve suites, die zijn voorzien van een privézwembad, een zonnedek en een adembenemend uitzicht op de horizon.


Andere faciliteiten:

  • Velassaru Spa: Verwen je zintuigen met een scala aan heerlijke spabehandelingen, massages en ontspanningstherapieën in een rustgevende omgeving.
  • Watersportcentrum: Duik in het avontuur met diverse watersporten, zoals snorkelen, duiken, kajakken en windsurfen.
  • Excursies: Verken de betoverende schoonheid van de Malediven met een scala aan excursies, zoals eilandhoppen, zonsondergangcruises en vistochten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...