Emerald Maldives Resort - luxe en natuurlijke schoonheid op het paradijselijke eiland Fasmendhoo

Het Emerald Maldives Resort, gelegen op het idyllische eiland Fasmendhoo in het zuidelijke deel van het Raa-atol, is een gloednieuw 5-sterren deluxe toevluchtsoord. Het resort bestaat uit 120 strandvilla's en watervilla's die naadloos opgaan in de betoverende omgeving van dit kleine eiland. Het Raa-atol staat bekend als een van de beste atollen van de Malediven, met een rijke biodiversiteit en een van de grootste lagunes van het land. Fasmendhoo zelf biedt 20 hectare ongerept land, klaar om door de gasten van Emerald Maldives te worden ontdekt.

Ontworpen door de gerenommeerde architect Edward David Pool, combineren de villa's van Emerald Maldives hedendaags comfort met een warme, tropische uitstraling. Omringd door ongerepte witte stranden, de helderblauwe oceaan en tropische natuur, ademen de villa's een unieke sfeer uit.

Gasten van het Emerald Maldives Resort kunnen genieten van een onvergetelijke all-inclusive ervaring. Dineer in een van de vier restaurants op het terrein, waaronder Amazonico, het eerste en enige Zuid-Amerikaanse restaurant op de Malediven. Andere culinaire hoogtepunten zijn live kookshows en teppanyaki-grills bij Asiatique, verse Maldivische kreeft en heerlijke zeevruchten bij de Beach Club Grill, en diners op blote voeten in het kenmerkende Aqua Restaurant van het resort.

Het resort biedt gratis toegang tot alle watersportfaciliteiten en enkele van de beste duikervaringen op de Malediven. Blijf minstens een week, en het eigen duikcentrum kan je helpen je PADI-licentie te behalen. De Dolphin Kids Club, een van de grootste op de Malediven, biedt 1.500 m² aan geweldige attracties, waaronder een tokkelbaan, en verwelkomt kinderen tussen de 3 en 12 jaar bijna de hele dag.

Volwassenen kunnen ontspannen in de adembenemende Emerald SPA, met Balinese en Thaise behandelingen in 10 uitstekende behandelkamers, aangevuld met een Turks bad, sauna en jacuzzi. Bezoek daarna het Yoga Paviljoen, gelegen in een van de rustigste delen van het eiland. Voor sportliefhebbers beschikt het resort over twee grote tennisbanen, twee paddlebanen en een volledig uitgerust fitnesscentrum met personal trainers.

Het Emerald Maldives Resort biedt een breed scala aan activiteiten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben:

• Watersportcentrum: Profiteer van het uitgebreide aanbod aan watersporten, zoals kajakken, windsurfen, jetskiën, en snorkelen om de prachtige onderwaterwereld van de Malediven te ontdekken.

• Excursies: Maak onvergetelijke herinneringen door deel te nemen aan excursies, zoals zonsondergangcruises, dolfijnen spotten, of een bezoek aan nabijgelegen lokale eilanden om de Maldivische cultuur te ervaren.

• Privé-eilandpicknick: Geniet van een exclusieve picknick op een onbewoond eiland, omgeven door prachtige stranden en kristalhelder water, voor een romantische en unieke ervaring.

• Huwelijksreis- en jubileumpakketten: Vier je speciale momenten met op maat gemaakte pakketten, inclusief romantische diners op het strand, spabehandelingen voor koppels en versierde villa's om je verblijf extra speciaal te maken.

• Entertainment: Het resort organiseert regelmatig live muziek, thema-avonden, en culturele shows om gasten te vermaken en een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden.

• Duurzaamheidsinitiatieven: Het Emerald Maldives Resort zet zich in voor duurzaamheid door het gebruik van zonne-energie, het minimaliseren van plastic afval en het beschermen van het mariene milieu, zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van de natuurlijke schoonheid van de Malediven.

Bij het Emerald Maldives Resort kunnen gasten zich onderdompelen in de ultieme luxe en ontspanning, terwijl ze genieten van de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland Fasmendhoo. Van onvergetelijke culinaire ervaringen tot spannende watersporten en ontspannende spabehandelingen, dit resort biedt iets voor iedereen en zorgt ervoor dat elke gast met onvergetelijke herinneringen naar huis gaat.

Restaurants:

  • Amazonico: Het eerste en enige Zuid-Amerikaanse restaurant op de Malediven, waar je kunt genieten van authentieke gerechten zoals ceviche met passievruchtdressing.
  • Asiatique: Een Aziatisch fusionrestaurant met live kookshows en teppanyaki-grills, waar je kunt genieten van heerlijke en creatieve gerechten.
  • Beach Club Grill: Proef verse Maldivische kreeft, heerlijke zeevruchten en andere gegrilde lekkernijen in een ontspannen strandomgeving.
  • Aqua Restaurant: Het kenmerkende restaurant van het resort, waar je met blote voeten kunt dineren terwijl je geniet van prachtige uitzichten op de oceaan.


Bars:

  • Sunset Bar: Geniet van verfrissende cocktails en lichte snacks terwijl je de adembenemende zonsondergang over de oceaan bewondert.
  • Pool Bar: Ontspan bij het zwembad met een verfrissend drankje en heerlijke hapjes, ideaal voor een ontspannen dag in de zon.


Accommodatie:

  • Strandvilla's: Luxe villa's gelegen op het prachtige witte zandstrand, met directe toegang tot de oceaan en tropische tuinen.
  • Watervilla's: Prachtige bungalows boven het water, met een panoramisch uitzicht op de oceaan en directe toegang tot de lagune.


Andere faciliteiten:

  • Emerald SPA: Een luxueuze spa met 10 behandelkamers, Turks bad, sauna en jacuzzi, waar je kunt genieten van Balinese en Thaise behandelingen.
  • Yoga Paviljoen: Een rustige plek op het eiland om te ontspannen en deel te nemen aan yogalessen, omgeven door natuurlijke schoonheid.
  • Dolphin Kids Club: Een van de grootste kinderclubs op de Malediven, met 1.500 m² aan spannende activiteiten, waaronder een tokkelbaan.
  • Duikcentrum: Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de Malediven en behaal je PADI-licentie bij het eigen duikcentrum van het resort.
  • Watersportcentrum: Geniet van een breed scala aan watersportactiviteiten, zoals kajakken, windsurfen, snorkelen en nog veel meer.
  • Sportfaciliteiten: Tennisbanen, paddlebanen en een volledig uitgerust fitnesscentrum met personal trainers staan tot je beschikking om actief te blijven tijdens je verblijf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...