Pillows Hotels verwerft driesterrenrestaurant Inter Scaldes in Nederland

Pillows Hotels, een luxe hotelketen die bekend staat om haar unieke gastvrijheid, heeft het gerenommeerde driesterrenrestaurant Inter Scaldes, dat gevestigd is in het Nederlandse Zeeland, overgenomen. Het nieuws werd door het hotelketen zelf aangekondigd, wat aantoont dat de horecagroep verder gaat met haar ambitieuze groeistrategie in de luxe culinaire en gastvrijheidssector.

Inter Scaldes is één van de weinige Nederlandse restaurants die kan bogen op drie Michelinsterren. Het restaurant, dat in de provincie Zeeland ligt, geniet internationale erkenning voor zijn voortreffelijke keuken op basis van regionale producten, gecombineerd met een indrukwekkende wijnselectie. Chef-kok Jannis Brevet en zijn vrouw Claudia hebben door hun toewijding en passie het restaurant naar een hoogtepunt gebracht van culinair vakmanschap.

Het restaurant, dat wordt beschouwd als een van de beste eetgelegenheden in Europa, zal nu deel uitmaken van Pillows Hotels. Deze stap is een logische synergie tussen twee merken die elkaar aanvullen op het gebied van luxe en kwaliteit. Beide partijen streven ernaar om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bieden waarbij culinaire verwennerij en gastvrijheid voorop staan.

De strategische overname van Inter Scaldes door Pillows Hotels markeert een belangrijk moment in de ontwikkeling van beide organisaties. Voor Pillows Hotels betekent dit een verdere uitbreiding van hun aanbod en reputatie op het gebied van luxe gastvrijheid, terwijl Inter Scaldes, onder de vlag van Pillows, voort kan gaan met het leveren van uitzonderlijke culinaire ervaringen.

Het is de bedoeling dat het restaurant onder de naam Inter Scaldes blijft opereren, wat een erkenning is van de sterke merkidentiteit die het restaurant heeft opgebouwd. Bovendien zal het team onder leiding van Jannis Brevet blijven werken om ervoor te zorgen dat de hoge culinaire standaarden blijven gehandhaafd.

De overname van Inter Scaldes door Pillows Hotels zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de gastronomische scene in Nederland en daarbuiten. Met deze stap bevestigt Pillows haar streven naar excellente culinaire ervaringen binnen haar hotels, en creëert het een unieke combinatie van luxe verblijven en hoogwaardig dineren.

Pillows Hotels doet er bovendien alles aan om de charme en authenticiteit van Inter Scaldes te behouden. De nieuwe eigenaren hebben verzekerd dat zij de filosofie van het restaurant, dat zich richt op lokale en seizoensgebonden producten, eer zullen aandoen. Het team zal erop toezien dat de reputatie van Inter Scaldes, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke service en verfijnde keuken, zal blijven bloeien.

Het is zonder twijfel een spannende tijd voor zowel Pillows Hotels als Inter Scaldes. Deze overname is niet alleen een mijlpaal in hun respectievelijke geschiedenissen, maar het opent ook nieuwe deuren voor toekomstige ontwikkelingen binnen de luxe horeca- en culinaire wereld.

 

• Wat is Inter Scaldes? Inter Scaldes is een driesterrenrestaurant in Zeeland, Nederland.
• Wie heeft Inter Scaldes overgenomen? Het restaurant is overgenomen door de hotelketen Pillows Hotels.
• Wat maakt Inter Scaldes zo speciaal? Het restaurant is een van de weinige in Nederland met drie Michelinsterren en staat bekend om zijn hoogwaardige gerechten en uitstekende wijnselectie.
• Zal Inter Scaldes zijn naam behouden na de overname? Ja, het restaurant zal onder de naam Inter Scaldes blijven opereren.
• Wie is de chef-kok bij Inter Scaldes? De chef-kok van Inter Scaldes is Jannis Brevet.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...