Rosewood Phuket - Thaise luxe aan de kust van de Andamanse Zee

Rosewood Phuket ligt trots naast het betoverende Emerald Beach in het zuidwesten van Phuket en biedt gasten een onvergetelijke ervaring van Thaise luxe in een spectaculaire omgeving met een adembenemend uitzicht op de Andamanse Zee en nog veel meer.

Het resort verwelkomt gasten in 71 prachtige paviljoens en villa's, elk met een chique inrichting en een warme sfeer die een gevoel van thuis creëert in dit tropische paradijs.

Naast de betoverende accommodaties beschikt Rosewood Phuket over een scala aan voorzieningen om aan alle behoeften en wensen van de gasten te voldoen. Of je nu wilt ontspannen in de jacuzzi, een verfrissende duik wilt nemen in een van de vier zwembaden, aan je fitnessroutine wilt werken in het indrukwekkende fitnesscentrum, of je kinderen wilt vermaken in de kinderclub, er zijn mogelijkheden voor rust en plezier voor iedereen.

Wat betreft culinaire ervaringen, biedt Rosewood Phuket vier fantastische restaurants en een trendy bar om aan alle smaakpapillen te voldoen. The Shack, gelegen naast het zwembad, serveert lokale en internationale zeevruchten, terwijl Ta Khai een romantische ambiance biedt voor stellen die willen genieten van een diner bij zonsondergang op het strand. Red Sauce is het Italiaanse restaurant van het resort, met een charmante buitenomgeving, en voor degenen die op zoek zijn naar verfrissende drankjes en een ontspannen sfeer is er Mai, een dromerige full-service bar.

Als het gaat om wellness en ontspanning, biedt Asaya zes behandelingssuites, een ontspanningsruimte in de buitenlucht en een prachtig Watsu-zwembad. Hier kunnen gasten deelnemen aan workshops en privésessies die gericht zijn op holistisch welzijn, en genieten van persoonlijke zorg en behandelingen aangeboden door deskundige wellnessbeoefenaars.

Bij Rosewood Phuket kunnen gasten zich onderdompelen in de luxueuze Thaise ervaring, omringd door de schoonheid van de kust van de Andamanse Zee. Met een scala aan faciliteiten, culinaire hoogstandjes en wellnessmogelijkheden is dit resort de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

De prijzen bij Rosewood Phuket variëren, afhankelijk van het gekozen type accommodatie, het seizoen en eventuele speciale aanbiedingen. Het is raadzaam om de meest recente informatie te raadplegen en rekening te houden met de valutakoersen bij het omrekenen van bedragen naar euro (€). Daarnaast wordt het gewicht uitgedrukt in kilogram (kg) en worden snelheden gemeten in kilometers per uur (km/u).

Naast de eerder genoemde faciliteiten biedt Rosewood Phuket ook een scala aan activiteiten en ervaringen om gasten te vermaken. Dit omvat onder andere watersporten zoals snorkelen, duiken en kajakken, waarmee je de prachtige onderwaterwereld van de Andamanse Zee kunt verkennen. Voor diegenen die de lokale cultuur willen ontdekken, kunnen ze deelnemen aan traditionele Thaise kooklessen of een bezoek brengen aan de nabijgelegen tempels en markten.

Rosewood Phuket is ook toegewijd aan duurzaam toerisme en milieubehoud. Het resort heeft verschillende initiatieven genomen om de impact op het milieu te minimaliseren en ondersteunt lokale gemeenschappen door middel van werkgelegenheid en betrokkenheid bij sociale projecten.

Rosewood Phuket biedt een magische ervaring aan de kust van de Andamanse Zee. Met luxe accommodaties, uitstekende voorzieningen, diverse culinaire opties, een ontspannende spa en een scala aan activiteiten, is dit resort de ideale bestemming voor gasten die op zoek zijn naar Thaise luxe en een onvergetelijke vakantie willen ervaren.

  • Accommodatie: Rosewood Phuket verwelkomt gasten met 71 prachtige paviljoens en villa's, elegant ingericht en creëren een warme en uitnodigende sfeer. Elk van deze verblijven biedt een chique toevluchtsoord te midden van het weelderige tropische landschap.
  • Zwembaden: Gasten kunnen ontspannen en genieten van de verfrissende wateren van de vier prachtige zwembaden die Rosewood Phuket te bieden heeft. Een duik nemen in het kristalheldere water is de perfecte manier om af te koelen en tot rust te komen.
  • Jacuzzi: Voor een extra vleugje ontspanning is er een jacuzzi beschikbaar waar gasten kunnen genieten van een rustgevend bubbelbad en even helemaal tot zichzelf kunnen komen.
  • Fitnesscentrum: Het indrukwekkende fitnesscentrum biedt moderne apparatuur en faciliteiten voor gasten die hun fitnessroutine willen bijhouden tijdens hun verblijf in het resort.
  • Kinderclub: Gezinnen met kinderen kunnen gebruik maken van de kinderclub, waar de kleintjes kunnen genieten van spannende activiteiten en professionele begeleiding terwijl ouders wat rustige tijd voor zichzelf hebben.
  • Restaurants:
    • The Shack: Gelegen naast het zwembad, biedt dit restaurant een scala aan lokale en internationale zeevruchten om gasten te verwennen met heerlijke smaken.
    • Ta Khai: Dit rustieke restaurant aan het strand biedt een romantische ambiance waar gasten kunnen genieten van een diner bij zonsondergang, terwijl ze genieten van lokale gerechten en de prachtige omgeving.
    • Red Sauce: Een charmant Italiaans restaurant met een prachtige buitenomgeving waar gasten kunnen genieten van heerlijke Italiaanse gerechten.
  • Bar:
    • Mai: Deze dromerige full-service bar biedt een uitgebreide selectie verfrissende cocktails en drankjes in een ontspannen en sfeervolle setting.
  • Asaya Spa: Gasten kunnen genieten van ontspanning en verjonging in de zes behandelingssuites van de Asaya Spa. Daarnaast is er een ontspanningsruimte in de buitenlucht en een prachtig Watsu-zwembad waar wellnessbeoefenaars workshops en privésessies bieden, gericht op holistisch welzijn en persoonlijke zorg.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...