De privéretraite van het eiland Frégate op de Seychellen

Als u op zoek bent naar een fantastisch toevluchtsoord om uw gedachten bij elkaar te brengen en waar u een paar dagen kunt ontspannen, dan is het adembenemende Frégate Island Private Retreat op de Seychellen een ideale plek om uit te kiezen. Pak je bagage in en ga naar deze tropische hoek van het paradijs in de Indische Oceaan. Dit luxe toevluchtsoord is lid van Small Luxury Hotels of the World en Virtuoso, en heeft in de loop van de tijd een kleine verzameling prijzen gewonnen. De constructeurs hebben veel zorg besteed aan het milieu en hebben zich erop gericht om absoluut geen kwaad te doen.
Daarnaast zorgen de verzorgers voor de groei en teelt van het voedsel van het resort op de plantages van het eiland, de feitelijke basis van de lokale spa-concepten en het culinaire domein. Bovendien wordt de groenheid van dit resort zorgvuldig gecontroleerd en geanalyseerd door een inwonende ecoloog, waardoor een perfecte integratie in de omliggende dieren in het wild wordt gegarandeerd. Het belangrijkste punt waar het resort zich op richt, is om de gastervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. En daarmee bedoelen we twee dingen: uitstekende voorzieningen en accommodatie voor een onvergetelijke periode van een paar dagen, en een eigen „Bird's Nest”, een verhoogde schuilplaats ergens in de boomtoppen. Deze zijn voornamelijk geïnspireerd op de 140 soorten of zeldzame tropische vogels die het eiland heeft en ze dienen als ideale eilandplekken voor stellen om samen wat romantische tijd door te brengen, weg van de dagelijkse zaken en worstelingen. Dit specifieke eiland heeft in totaal zeven stranden, het resort ligt dicht bij Grande Anse. Boven de zandstranden is gracieus een platform geplaatst tussen palmbladeren, gecamoufleerd alsof het er altijd al was geweest.
Bereikbaar via een wenteltrap die rond een kokosnootboomstam loopt, beslaat een bescheiden gebied van 3 drie vierkante meter en heeft het gevoel van handgemaakt vakmanschap. Daar, vanaf 4 meter boven de grond, kunnen gasten genieten van een absoluut adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan en het azuurblauwe water, de ongelooflijk mooie weelderige jungle en het rustige strand in het zuiden, evenals de oostelijke en noordelijke delen van het eiland, bedekt met endemische vegetatie. Als u op zoek bent naar comfort, is een getrainde butler slechts een druk op de knop verwijderd, klaar om uw wensen te vervullen. Hij kan je verwennen met unieke sundowner-cocktails, om de gevoelens van de prachtige landschappen te versterken. Het maakt niet uit of dit gebeurt in het Bird's Nest of op het strand, de resulterende ervaring is spannend. Het paviljoen van het eiland is waar de ongelooflijk smaakvolle gerechten bereid door de chef-kok worden geproefd, bij aanwezigheid van de butler. De Frégate Island Private is immers bekroond voor zowel accommodatie als diensten.
En traditie is één ding waar ze zorgvuldig naar streven.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...