Het luxe Cap Juluca Hotel & Resort in Anguilla

Gelegen in Brits West-Indië, in het zuidwesten van Anguilla, is het verborgen Cap Juluca Hotel & Resort de perfecte plek voor een vakantie-ervaring, waarbij de eerste stappen uit uw huis u naar de zee leiden. Het is gemakkelijk bereikbaar via het water of de lucht, het nabijgelegen St. Maarten is een grote hulp. Als u behoefte heeft aan een typische Caribische vakantie, dan is dit resort de juiste plek om naartoe te gaan.
Er zijn nabijgelegen dorpen en steden als je zin hebt om te winkelen of een avondje uit te eten in de stad. Dit romantische resort ligt op 45 minuten met de boot of 15 minuten met de lucht naar St. Barts, en St. Maarten is nog dichterbij. Deze gecombineerde Nederlandse en Franse stad ligt op slechts 25 minuten afstand van Cap Juluca, met een behoorlijke lijst van gokbestemmingen, restaurants en winkels. Het resort bestaat uit 18 villa's in Moorse stijl met 95 suites en slaapkamers, en biedt de gasten een locatie dicht bij zee en een mijl lang strand met puur wit zand. Het eetsysteem is wereldberoemd en wordt bekroond met prijzen voor de kwaliteit van de dienstverlening, een gloednieuwe wijnbar en heerlijke drankjes. De wijnservices en -selecties van het resort zijn onlangs bekroond met de Wine Spectator's 2010 Award of Excellence.
De naam van het restaurant is best raar - Pimms - maar het is zeker een geweldige combinatie van Europese en Caribische ideeën en smaken, door de lokale bevolking „Eurobbean” genoemd. Er is een lange lijst met activiteiten die je hier kunt bijwonen, het resort beheert de Temenos Golf Course, een Anguillan eerste 18-holes veld dat de beroemde golfer Greg Norman ongeveer €50 miljoen kostte. Er zijn ook sportactiviteiten beschikbaar en fitness. In een voortdurend proces om zijn gasten de meest luxueuze en verwennende sfeer te bieden, is het resort een wilde bestemming voor elke lounge-liefhebber die er is.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...