Cap Juluca Hotel & Resort - luxe Caribische vakantiebestemming

Verscholen in het zuidwesten van Anguilla, in de Britse West-Indië, ligt het Cap Juluca Hotel & Resort, een perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Dit resort, waar de zee slechts een paar stappen verwijderd is van uw accommodatie, is gemakkelijk bereikbaar via zowel lucht- als waterwegen, met het nabijgelegen St. Maarten als handige toegangspunt.

Cap Juluca is de ideale plek voor een typische Caribische vakantie, met nabijgelegen dorpen en steden voor winkeluitjes of culinaire avonturen. Het resort ligt op slechts 45 minuten varen of 15 minuten vliegen van St. Barts, terwijl St. Maarten, een boeiende mix van Nederlandse en Franse invloeden, nog dichterbij is - slechts 25 minuten verwijderd. St. Maarten biedt een scala aan gokbestemmingen, restaurants en winkels.

Het resort zelf bestaat uit 18 Moorse stijl villa's, met in totaal 95 suites en slaapkamers, allemaal dicht bij de zee en gelegen aan een mijl lang strand van puur wit zand. Het eetsysteem van het resort is wereldberoemd en heeft prijzen gewonnen voor de kwaliteit van de dienstverlening, inclusief een gloednieuwe wijnbar en heerlijke drankjes. De wijnselecties van het resort zijn onlangs bekroond met de Wine Spectator's2010 Award of Excellence. Het restaurant van het resort, Pimms, biedt een unieke mix van Europese en Caribische smaken, lokaal bekend als 'Eurobbean'.

Het eigenaardig genaamde restaurant van het resort, Pimms, biedt een unieke mix van Europese en Caribische smaken, lokaal bekend als 'Eurobbean'. Het resort beheert ook de Temenos Golf Course, de eerste 18-holes golfbaan van Anguilla, die de beroemde golfer Greg Norman ongeveer €50 miljoen heeft gekost.

Met een breed scala aan activiteiten, waaronder sport en fitness, streeft Cap Juluca ernaar om zijn gasten de meest luxueuze en verwennerij-rijke sfeer te bieden. Het is een ideale bestemming voor elke vakantieganger die op zoek is naar luxe en ontspanning.

Het Cap Juluca Hotel & Resort, gelegen in het schilderachtige Anguilla in de Britse West-Indië, is een verborgen juweel dat een onvergetelijke vakantie-ervaring biedt. Dit resort, waar de zee slechts een paar stappen verwijderd is van uw deur, is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een typische Caribische vakantie.

Het resort is gemakkelijk bereikbaar via zowel lucht- als waterwegen, met het nabijgelegen St. Maarten als handige toegangspunt. Daarnaast zijn er nabijgelegen dorpen en steden voor degenen die zin hebben in winkelen of dineren in de stad.

Met zijn luxueuze accommodaties, bekroonde eetgelegenheden en een breed scala aan activiteiten, streeft Cap Juluca ernaar om zijn gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand, een avontuurlijke sportvakantie of een gastronomische reis, Cap Juluca heeft het allemaal.

  • Restaurants: Het resort beschikt over een bekroond restaurant genaamd Pimms. Dit restaurant biedt een unieke mix van Europese en Caribische smaken, lokaal bekend als 'Eurobbean'.

  • Bars: Het resort heeft een gloednieuwe wijnbar die een breed scala aan heerlijke drankjes serveert. De wijnselecties van het resort zijn onlangs bekroond met de Wine Spectator's2010 Award of Excellence.

  • Accommodatie: Cap Juluca biedt 18 villa's in Moorse stijl, met in totaal 95 suites en slaapkamers. Deze accommodaties liggen allemaal dicht bij de zee en aan een mijl lang strand van puur wit zand.

  • Zwembad: Het resort heeft een prachtig privézwembad, perfect voor ontspanning en zonnebaden.

  • Golfbaan: Het resort beheert de Temenos Golf Course, de eerste 18-holes golfbaan van Anguilla. Deze golfbaan, die de beroemde golfer Greg Norman ongeveer €50 miljoen heeft gekost, biedt een uitdagende en plezierige ervaring voor golfers van alle niveaus.

  • Activiteiten: Naast golfen, biedt het resort ook een scala aan andere sport- en fitnessactiviteiten.

  • Locatie: Het resort is gunstig gelegen nabij verschillende dorpen en steden, ideaal voor winkelen of dineren. Bovendien is het resort gemakkelijk bereikbaar via zowel lucht- als waterwegen, met het nabijgelegen St. Maarten als handige toegangspunt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...