Como Uma Ubud - een oase van rust en luxe in Bali

Gelegen in het pittoreske Ubud, Bali, is het Como Uma Ubud Resort een idyllisch toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar rust en stilte. Dit resort, genesteld boven de Tjampuhan-vallei, biedt een unieke kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van mistige rijstvelden en weelderige bossen.

Het resort wordt gekenmerkt door zijn privézwembad, strategisch gelegen tegenover het hoofdgebouw. Omringd door groene gazons en tropische bomen, biedt het zwembad een prachtig uitzicht op de wildernis en is het de perfecte plek om te zonnebaden. Voor degenen die op zoek zijn naar meer activiteiten, organiseert het resort rondleidingen rond de locatie.

Como Uma Ubud beschikt over 29 kamers, waaronder enkele terraskamers. Deze kamers, uitgerust met gezellige hemelbedden omhuld met prachtige witte zijdeachtige gordijnen, zijn ware symbolen van de luxe die het resort te bieden heeft. De kamers zijn beschikbaar voor boeking, met prijzen variërend tussen €260 en €555 per nacht per persoon.

Dit resort is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een ervaring op zich. Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantie, een romantisch uitje of een avontuurlijke reis, Como Uma Ubud biedt een ervaring die u niet snel zult vergeten. Geniet van de serene omgeving, de weelderige natuur en de luxe accommodaties in dit prachtige toevluchtsoord.

Het Como Uma Ubud Resort is meer dan alleen een verblijfplaats; het is een bestemming die een serene ontsnapping biedt uit de drukte van het dagelijks leven. Gelegen in het hart van Bali, Indonesië, biedt dit resort een perfecte balans tussen rust en luxe.

Het resort is genesteld in de Tjampuhan-vallei, een gebied dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid. Van mistige rijstvelden tot weelderige bossen, de omgeving biedt een rustgevende achtergrond voor uw verblijf. Het resort zelf is ontworpen om harmonieus op te gaan in deze omgeving, met een privézwembad dat uitkijkt op de groene gazons en tropische bomen.

De accommodaties in Como Uma Ubud zijn ontworpen met comfort en luxe in gedachten. Het resort biedt 29 kamers, waaronder terraskamers met gezellige hemelbedden omhuld met prachtige witte zijdeachtige gordijnen. Deze kamers zijn een symbool van de luxe die het resort te bieden heeft en zijn beschikbaar voor prijzen variërend van €260 tot €555 per nacht per persoon.

Maar Como Uma Ubud is meer dan alleen een plek om te slapen. Het resort biedt ook een scala aan activiteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, wilt zonnebaden op het groene gazon, of de omgeving wilt verkennen door middel van georganiseerde rondleidingen, er is voor elk wat wils.

  • Restaurants: Het resort beschikt over meerdere eetgelegenheden die een verscheidenheid aan culinaire ervaringen bieden. Van lokale Balinese gerechten tot internationale delicatessen, elke maaltijd is een feest voor de zintuigen.

  • Bars: Er zijn verschillende bars in het resort, elk met een unieke sfeer en een uitgebreide selectie van dranken. Of u nu wilt ontspannen met een cocktail bij zonsondergang of wilt genieten van een glas wijn onder de sterren, er is een plek die aan uw wensen voldoet.

  • Accommodatie: Como Uma Ubud biedt verschillende soorten accommodatie, van standaard kamers tot terraskamers met hemelbedden. Elke kamer is ontworpen met comfort en luxe in gedachten, en biedt een rustige plek om te ontspannen na een dag vol avontuur.

  • Zwembad: Het resort heeft een prachtig privézwembad, omgeven door groene gazons en tropische bomen. Het is de perfecte plek om te ontspannen, te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.

  • Rondleidingen: Voor degenen die de omgeving willen verkennen, organiseert het resort rondleidingen. Dit is een geweldige manier om meer te leren over de lokale cultuur en de natuurlijke schoonheid van Ubud.

  • Spa: Het resort heeft een volledig uitgeruste spa waar u kunt genieten van een scala aan behandelingen en therapieën. Van ontspannende massages tot verjongende gezichtsbehandelingen, de spa is de perfecte plek om te ontspannen en te revitaliseren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...