Al Maha - een luxe woestijnresort buiten Dubai biedt unieke ervaringen

Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ontspanningservaring, biedt Al Maha, een resort net buiten Dubai, een ongeëvenaarde luxe in de woestijn. Dit resort, gelegen in een adembenemend woestijnlandschap ongeveer 64 kilometer ten zuidoosten van de Burj Khalifa, wordt beschouwd als een van de beste resorts ter wereld voor een luxueuze woestijnervaring.

Al Maha onderscheidt zich door zijn ruime villa's, elk met een privézwembad en een ononderbroken uitzicht op de zandzee. Deze villa's, geïnspireerd op bedoeïenententen, bieden een avontuurlijke sfeer en privacy, ideaal voor een onvergetelijke ervaring. Onder de hete zon loungen in het zwembad voelt werkelijk ongelooflijk aan.

De prijzen voor deze unieke bedoeïenenvilla's beginnen bij ongeveer €800 per dag, inclusief alle maaltijden en twee dagelijkse uitstapjes voor twee personen. Voor degenen die op zoek zijn naar het ultieme in luxe, is er de presidentiële villa, die meer dan €10.000 per nacht kost. Deze suite, met 5.700 vierkante meter woonruimte en privéruimtes voor personeel, was ooit de privéwoning van de koninklijke familie van Dubai.

Vanwege de hoge middagtemperaturen vinden alle activiteiten en excursies plaats in de ochtend en vroege avond. Gasten kunnen genieten van een scala aan interessante activiteiten, zoals dune bashen in een Toyota 4x4 SUV met een deskundige gids, of valkerij, een sport waarbij mens en vogel samenkomen.

Het Al Maha Resort is niet alleen een toevluchtsoord voor luxe, maar ook een plek waar gasten kunnen genieten van de rijke cultuur en tradities van de bedoeïenen. De villa's, die zijn ontworpen om de traditionele bedoeïenententen na te bootsen, zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden een authentieke woestijnervaring.

De dag begint met een ontbijt in uw villa, gevolgd door een keuze uit verschillende activiteiten. Of u nu kiest voor een spannende rit door de duinen in een 4x4 SUV, of de oude kunst van de valkerij wilt ervaren, er is voor elk wat wils. Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen in uw privézwembad, genieten van het uitzicht op de uitgestrekte zandzee en de zon zien ondergaan in de woestijn.

De culinaire ervaring in Al Maha is ook niet te missen. De prijs van de villa's is inclusief alle maaltijden, bereid door topchefs die lokale en internationale gerechten serveren. Of u nu kiest voor een romantisch diner onder de sterren of een lunch in de privacy van uw villa, elke maaltijd is een culinaire reis op zich.

Voor degenen die bereid zijn om meer te betalen, biedt de presidentiële villa een nog luxueuzere ervaring. Met een prijskaartje van meer dan €10.000 per nacht, biedt deze suite een ongeëvenaarde luxe met 5.700 vierkante meter aan woonruimte en privévertrekken voor personeel. Het was ooit de privéwoning van de koninklijke familie van Dubai, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van de ervaring.

Al Maha is meer dan alleen een resort; het is een plek waar luxe, avontuur en cultuur samenkomen voor een unieke woestijnervaring. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie of een avontuurlijke reis, Al Maha biedt een ervaring die u niet snel zult vergeten.

  • Restaurants: Het resort beschikt over meerdere eetgelegenheden die een verscheidenheid aan culinaire ervaringen bieden. Van lokale Emirati-gerechten tot internationale delicatessen, elke maaltijd is een feest voor de zintuigen.

  • Bars: Er zijn verschillende bars in het resort, elk met een unieke sfeer en een uitgebreide selectie van dranken. Of u nu wilt ontspannen met een cocktail bij zonsondergang of wilt genieten van een glas wijn onder de sterren, er is een plek die aan uw wensen voldoet.

  • Accommodatie: Al Maha biedt verschillende soorten accommodatie, van de eenvoudige Bedoeïenenvilla's tot de luxueuze Presidentiële Villa. Elke villa heeft een privézwembad en een adembenemend uitzicht op de woestijn, en is uitgerust met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf.

  • Spa: Het resort heeft een volledig uitgeruste spa waar u kunt genieten van een scala aan behandelingen en therapieën. Van ontspannende massages tot verjongende gezichtsbehandelingen, de spa is de perfecte plek om te ontspannen en te revitaliseren.

  • Activiteiten: Al Maha biedt een breed scala aan activiteiten, van dune bashen en valkerij tot wandelen en paardrijden. Er is ook een fitnesscentrum en een bibliotheek voor gasten die liever binnen blijven.

  • Vergaderzalen: Voor zakelijke reizigers biedt het resort vergader- en conferentiezalen die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Of u nu een kleine vergadering of een groot evenement organiseert, het team van Al Maha kan aan al uw behoeften voldoen.

  • Winkels: Het resort heeft ook een aantal boetieks waar u een scala aan producten kunt kopen, van handgemaakte souvenirs tot luxe modeartikelen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...