Het Al Maha Desert Resort in Dubai

Als je wilt ontspannen in de woestijn, ja, in de woestijn, is een resort net buiten Dubai genaamd Al Maha waarschijnlijk het beste resort op aarde voor degenen die willen genieten van luxe tussen de duinen. Dit prachtige woestijnresort ligt op slechts een klein eindje rijden van de Burj Khalifa, ongeveer 40 mijl ten zuidoosten in een verbazingwekkend woestijnlandschap. Elke kamer in het Al Maha Resort is een ruime villa met een privézwembad met uitzicht op de zee van ononderbroken zand.
Deze villa's zijn gevormd naar bedoeïenententen en bieden een avontuurlijke sfeer midden in de woestijn. Deze villa's zijn perfect voor een onvergetelijke ervaring, zeer privé en loungen in het zwembad onder de hete zon voelt ongelooflijk aan. De eenvoudige bedoeïenenvilla's beginnen bij ongeveer €800 per dag en omvatten alle maaltijden en twee dagelijkse reizen voor twee, terwijl de duurste suite, de presidentiële villa, zelfs meer dan €10.000 per nacht kost. De presidentiële suite heeft 5.700 vierkante meter woonoppervlak en privévertrekken voor privépersoneel en het was zelfs ooit de privéwoning van de koninklijke familie van Dubai. Aangezien de temperaturen in de middag omhoog schieten, vinden alle excursies en activiteiten plaats in de ochtend en vroege avond.
Je zou dune bashen kunnen gaan in een Toyota 4 × 4 SUV met een deskundige dune basher om je uit de duinen te halen, je zou valkerij kunnen proberen, dat is vogel en mens die samenkomen voor sport en vele andere interessante activiteiten.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...