Shangri-La Boracay Resort & Spa op de Filipijnen

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa, gelegen op het Filipijnse eiland Boracay, is een luxe vijfsterrenresort dat op 2 maart 2009 zijn deuren opende. Het resort ligt op een uitgestrekt terrein van 12 hectare en is het eerste en enige vijfsterren internationale deluxe resort op het beroemde eiland. Het resort is gelegen in een rustige omgeving aan de noordelijke punt van het eiland, bekend als Barangay Yapak.

Het resort heeft 219 kamers en villa's, waaronder 36 villa's, uitgebreide recreatieve faciliteiten, 350 meter afgelegen strand en een bloeiend ecosysteem van diverse, zelfs zeldzame, flora en fauna. Met twee privéstrandbaaien en een infinity pool biedt het resort een scala aan recreatieve activiteiten. Voor degenen die hun zintuigen willen kalmeren, kunnen ze terecht bij CHI, The Spa in Shangri-La. Binnen het resort bevinden zich verschillende eetgelegenheden met verschillende keukens.

Het resort heeft verschillende soorten accommodaties, variërend van luxe kamers tot villa's. De villa's variëren in grootte en voorzieningen, met sommige met een eigen infinity zwembad, buitenpergola en ligbedden met uitzicht op het azuurblauwe water. De kamers zijn comfortabel ingericht met Filipijns geïnspireerde interieurs en luxe voorzieningen.

Het resort heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder Vintana Asian Cafe, Cielo Poolside Restaurant & Bar, Sirena Seafood Restaurant & Clifftop Bar, en Rima Mediterranean Treetop Dining. Voor wellness en fitness heeft het resort een Health Club gym, een hoofdzwembad, een schootzwembad, een kinderzwembad, een tennisbaan en CHI, The Spa.

Het resort heeft verschillende prijzen en erkenningen ontvangen, waaronder de Asia'sMost Excellent Beach Hotel, Best Hotel in the Philippines, Traveler'sChoice Award, Gold Circle Award, Powering Global Travel Award, Certificate of Excellence Award, Top 10 Best Resort Hotels in Southeast Asia, Loved by Guests, Gold Award, Top Hotels Worldwide, Insiders' Select, Hall of Fame, Certificate of Excellence, Top Hotel Spas in the World, Most Booked Hotel in Boracay, Top Hotels with Highest Review, Top 25 Hotels for Romance in the Philippines, Best Reviews Philippines, Partner Awards, Outstanding Performance Philippines, Partner Awards, Top 20 Resorts in Asia, Conde Nast Traveler Gold List, 500 The World'sBest Hotels, Top 25 Hotels in the Philippines, Travellers' Choice Awards, Top 25 Luxury Hotels in the Philippines, Travellers' Choice Awards, World'sBest Hotels, Conde Nast Traveler Gold List, Top 25 Hotels for Service in the Philippines, Philippines' Best Restaurants – Rima, Philippine Tatler, Philippines' Best Restaurants – Sirena, Philippine Tatler, Philippines'Beste Restaurants - Vintana, Philippine Tatler, IT List, Travel + Leisure (Zuidoost-Azië), Top 10 Beste Zwembaden in Azië, Travel + Leisure (Zuidoost-Azië), Top 25 Beste Spa Hotels, SmartTravel Asia. com, Conde Nast Traveler Hot List, Top Resorts in Azië, Readers' Choice Awards, Conde Nast Traveler.

Het resort heeft ook faciliteiten voor zakelijke en feestelijke evenementen, met een capaciteit voor maximaal 250 personen in de grootste balzaal en 240 personen in de buitenfaciliteiten. Extra opmerkelijke faciliteiten zijn onder andere golfen op de nabijgelegen 18-holes golfbaan bij Fairways en Blue Waters, een yogapaviljoen gelegen in CHI, The Spa, en twee outdoor tennisbanen.

Het resort biedt een onvergetelijke ervaring, waarbij luxe en comfort worden gecombineerd met respect voor de natuur. Of het nu gaat om een gezinsvakantie of gewoon een rustige retraite, Shangri-La'sBoracay Resort en Spa is de perfecte paradijsbestemming.

Het resort is ook kindvriendelijk, met een Adventure Zone die een indoor speeltuin met gigantische regenboogglijbanen biedt, die gratis is voor gasten van het hotel om van te genieten. Kinderen van 0-4 jaar moeten worden begeleid door een voogd. De speeltuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Het resort wordt geleid door Dave Junker, een ervaren hotelier met een sterke achtergrond in hoteloperaties, die meer dan 15 jaar in de horeca heeft gewerkt. Junker trad in 2011 toe tot de Shangri-La-groep en diende als directeur van kamers voor Shangri-La Mactan in Cebu en heeft resident manager-posities bekleed in Thailand, Myanmar en meest recentelijk, Shangri-La bij The Fort Manila.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is een plek waar vakantiedromen uitkomen, met comfortabele kamers die de perfecte voorzieningen bieden voor een onvergetelijke tijd. De grote ligstoelen aan het grote zwembad met uitzicht op zee zullen zeker uw nieuwe favoriete plek worden. Een massage in de stijlvolle spa zal dit perfecte vakantiegevoel vervolledigen.

Het resort ligt in de nabijheid van enkele belangrijke bezienswaardigheden zoals het White Beach, een 4 km lang ongerept wit zandstrand dat Boracay wereldberoemd heeft gemaakt, en Puka Beach, waar men kan genieten van de unieke zeerotsformaties. Verkruimelde puka-schelpen maken het zand op dit strand, waardoor het een ruw en ruig gevoel krijgt.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring die je niet mag missen. Met zijn prachtige omgeving, uitstekende faciliteiten en toegewijde service, is het de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Het resort is gemakkelijk bereikbaar via de internationale luchthaven van Caticlan, gevolgd door een korte boottocht naar het eiland. Het resort biedt ook een privé speedboot en een jacht voor gasten die een meer exclusieve en snelle reis naar het resort wensen.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is een toevluchtsoord voor de zintuigen, waar de geest en het lichaam worden verjongd en de ziel wordt gekalmeerd. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je kunt onderdompelen in de rust en sereniteit van de natuur.

Het resort is ook een toegewijde beschermer van het milieu, met verschillende initiatieven om de natuurlijke schoonheid van het eiland te behouden. Het heeft een in-house desalination plant, een afvalwaterbehandelingsinstallatie, en een uitgebreid afvalbeheerprogramma. Het resort heeft ook een Marine Sanctuary, waar het actief betrokken is bij de bescherming en het behoud van de mariene biodiversiteit van het eiland.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is een paradijs op aarde, een plek waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, de warmte van de Filipijnse gastvrijheid, en de luxe van vijfsterrencomfort. Het is een plek waar je kunt ontspannen, jezelf kunt vernieuwen en kunt genieten van de eenvoudige geneugten van het leven. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je kunt onderdompelen in de rust en sereniteit van de natuur. Het is een plek waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur, de warmte van de Filipijnse gastvrijheid, en de luxe van vijfsterrencomfort. Het is een plek waar je kunt ontspannen, jezelf kunt vernieuwen en kunt genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een bestemming op zich. Het biedt een scala aan activiteiten en ervaringen die zijn ontworpen om gasten te vermaken, te inspireren en te verrijken. Van watersporten zoals zeilen, duiken en snorkelen, tot landactiviteiten zoals tennis, yoga en kooklessen, er is altijd iets te doen en te ontdekken in het resort.

Het resort is ook een ideale bestemming voor romantische uitjes en huwelijksreizen. Met zijn idyllische omgeving, luxe accommodaties en persoonlijke service, biedt het resort de perfecte setting voor koppels om te genieten van intieme momenten en om speciale herinneringen te creëren.

Voor gezinnen biedt het resort een scala aan faciliteiten en activiteiten om kinderen van alle leeftijden te vermaken. De Adventure Zone, een indoor speeltuin met gigantische regenboogglijbanen, is een favoriet bij jonge gasten. Het resort biedt ook kinderopvangdiensten, zodat ouders kunnen genieten van wat rust en ontspanning terwijl hun kinderen veilig en vermaakt worden.

Het Shangri-La Boracay Resort & Spa is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring die je niet mag missen. Met zijn prachtige omgeving, uitstekende faciliteiten en toegewijde service, is het de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...