De Four Seasons Maldives Explorer is een drijvend resort

Het enige drijvende resort van Four Seasons, de Four Seasons Explorer, vaart de komende maand door de Malediven, op de azuurblauwe tropische wateren van de Indische Oceaan. Het meest gunstige aspect van een dergelijke cruise zou de duikervaring zijn, aangezien het schip de beste duiklocaties ter wereld zal verkennen. De luxe catamaran met drie dekken is 128 voet lang (ongeveer 39 meter) en biedt plaats aan maximaal 22 gasten op een mariene odyssee door de onontdekte gebieden van de Malediven, cruisen tussen twee afzonderlijke Maldivische eilandresorts - het privé-eiland Kuda Huraa en een prachtige schuilplaats in het Baa-atol, Landaa Giraavaru.
En er is meer, want het doel van deze reis is niet alleen duiken, maar ook veel plezier aan boord hebben. Degenen die deelnemen aan deze voortreffelijke excursie zullen worden verleid met gastronomische keukens, ultramoderne diensten, onberispelijke accommodatie, drie duiken per dag en schipbreukelingsberichten op idyllische zandbanken. De cruises omvatten naar verluidt wrak-, zonsopgang- en nachtduiken. En als je denkt aan alle andere activiteiten die je tijdens zo'n reis kunt doen, zoals vissen, kajakken, snorkelen en waterskiën, dan zul je je waarschijnlijk realiseren dat deze ervaring heel voortreffelijk is. Als u niet zo van duiken houdt, hoeft u zich geen zorgen te maken - er is altijd de keuze uit twee zonnedekken met een jettub op de tweede, naast een lounge en een aparte bibliotheek. Tijdens deze reis kan men ook de kans krijgen om de lokale Maldivische culturen te ervaren door bezoeken aan lokale historische monumenten en wandelingen naar de geïsoleerde dorpen. De vrolijke Four Seasons Maldives Explorer is beschikbaar voor all-inclusive cruises van 3, 4 of zelfs 7 nachten, en kan ook worden gehuurd voor privéduikcruises of surfen.
Wat een geweldige gelegenheid om de Malediven te verkennen!

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...