Waterford Love Collection - exclusieve Champagne glazen voor speciale momenten

Als de meest romantische tijd van het jaar nadert, heeft Waterford zijn nieuwste aanwinst aangekondigd: de Love Collection. Deze serie bestaat uit een selectie van exquise champagneglazen die ontworpen zijn om de meest dierbare momenten in het leven van een stel te vieren.

Het selecteren van de perfecte champagne is vaak een cruciaal onderdeel van elke viering, maar het belang van de persoon met wie je proost kan net zo groot zijn. Een zorgvuldig gekozen en prachtig vervaardigd champagneglas kan net dat beetje extra bijdragen aan het moment, en dat is precies wat de Love Collection van Waterford voor ogen heeft.

Deze collectie is ontworpen om de vier belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een paar te markeren: de verloving, de bruiloft, het jubileum en de mijlpaalviering. Elk paar glazen in deze collectie is prachtig ontworpen, voorzien van een elegante, langgerekte steel en het unieke snijpatroon van Waterford dat de bijzondere gelegenheid symboliseert.

De champagneglazen van de Love Collection, met hun delicate en mooie ontwerp, zijn ontworpen om de ideale partner te zijn voor elke mijlpaal in het leven van een stel. Ze kunnen worden gebruikt om het verleden te vieren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het creëren van nieuwe, mooie herinneringen voor de toekomst.

De nieuwe Love Collection van Waterford is een eerbetoon aan de bijzondere momenten in het leven. Door het combineren van prachtig vakmanschap met een diepe symboliek, biedt deze collectie een tastbaar eerbetoon aan liefde en toewijding.

  • Verlovingsglazen: Dit paar glazen symboliseert het moment waarop een koppel besluit hun leven samen te delen. Deze glazen hebben een elegant ontwerp met een slanke, getrokken steel. Het unieke Waterford-snijpatroon op deze glazen markeert het moment van de verloving, wat dit paar glazen een mooie keuze maakt om deze speciale gelegenheid te vieren.

  • Trouwglazen: Ontworpen om de bruiloftsdag te herdenken, deze set van twee champagneglazen zou een prachtig aandenken kunnen zijn aan de dag waarop twee mensen hun liefde voor elkaar bekrachtigen. De fijne details in het snijpatroon staan symbool voor de verbinding en de beloften die op deze bijzondere dag worden gemaakt.

  • Jubileumglazen: Deze glazen zijn ontworpen om de jaren van samenzijn en de duurzame liefde tussen een koppel te vieren. Ze zijn prachtig vervaardigd met een uniek snijpatroon dat de blijvende verbintenis en de gedeelde jaren van geluk symboliseert.

  • Mijlpaaljubileumglazen: Deze set is speciaal gemaakt om belangrijke mijlpalen in het leven van een koppel te vieren. Het kan gaan om grote jubilea, zoals een zilveren of gouden jubileum, of andere belangrijke gebeurtenissen. Het unieke Waterford-snijpatroon op deze glazen staat symbool voor de bijzondere momenten die in de loop der jaren zijn beleefd en de vele gelukkige jaren die nog in het verschiet liggen.

Over Waterford

Waterford Crystal is een gerenommeerd Iers bedrijf dat bekend staat om zijn prachtige kristalglaswerk. Het bedrijf werd opgericht in 1783 in de Ierse havenstad Waterford, door William Penrose en zijn broer George. Zij erkenden de noodzaak voor de productie van hoogwaardig kristalglaswerk in Ierland en zetten de toon voor de normen van elegantie, kwaliteit en vakmanschap waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds om bekend staat.

Waterford Crystal is beroemd om zijn buitengewone schoonheid en kwaliteit. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door vakmensen met behulp van traditionele technieken, van het blazen van het glas tot het nauwkeurig snijden van de ingewikkelde patronen. De kristalproducten van Waterford omvatten niet alleen glaswerk en servies, maar ook kroonluchters, klokken en andere decoratieve voorwerpen.

Door de jaren heen heeft Waterford vele prestigieuze opdrachten ontvangen, waaronder de creatie van de iconische Times Square New Year'sEve bal in New York City. Het bedrijf heeft ook vele prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdrage aan design en vakmanschap.

Vandaag de dag blijft Waterford Crystal zijn erfgoed van kwaliteit en vakmanschap vieren, met collecties en producten die zijn ontworpen om momenten van betekenis, viering en elegantie te markeren. Of het nu gaat om een eenvoudig glas, een elegante vaas of een prachtige kroonluchter, elk Waterford-stuk weerspiegelt de schoonheid, verfijning en vakmanschap waar het merk om bekend staat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...