Ralph Lauren opent exclusieve Polo Bar in hartje New York

Ralph Lauren, de legendarische modeontwerper, staat niet alleen bekend om zijn kledinglijn, maar ook om zijn restaurants in wereldsteden als Parijs en Chicago. Nu opent hij eindelijk een restaurant in zijn geboortestad New York, vlakbij zijn vlaggenschipwinkel op Fifth Avenue en 55th Street. De eetgelegenheid draagt de naam 'Polo Bar' en biedt een fascinerende combinatie van een ongedwongen en aristocratische sfeer.

Het interieur van de Polo Bar weerspiegelt de landelijke charme van een vossenjacht, met ruiterschilderijen, trofeeën en een warm kleurenpalet met sfeervolle verlichting. Ondanks de elegantie van het restaurant, is het niet pretentieus. Ralph Lauren zelf benadrukt bescheiden dat de kwaliteit van het eten voorop staat en dat het niet draait om de bekendheid van de chef-kok.

Chef-kok Sepp Stoner, met ervaring bij de Arlington Club en David Burke Kitchen, zorgt voor eenvoudige, heerlijke gerechten zoals krabcakes, corned beef sandwiches en steaks. Waar mogelijk worden ingrediënten afkomstig van Ralph Lauren's17.000 hectare grote veeboerderij in Colorado gebruikt.

De Polo Bar biedt plaats aan ongeveer 180 gasten en belooft een van de meest geliefde eetgelegenheden van Midtown Manhattan te worden. Het is de perfecte plek om te genieten van een uitmuntende New Yorkse burger in een stijlvolle, vintage omgeving.

De Polo Bar is niet alleen een plek om te genieten van heerlijke maaltijden, maar ook een ontmoetingsplek voor zowel lokale inwoners van New York als internationale bezoekers. De eetgelegenheid heeft een exclusieve sfeer, terwijl het toch een warme en uitnodigende omgeving biedt voor gasten die willen ontspannen en dineren in stijl.

Met een uitgebreide drankenkaart, waaronder verfijnde wijnen en innovatieve cocktails, kunnen bezoekers van de Polo Bar zich tegoed doen aan zowel klassieke als moderne drankjes die passen bij hun culinaire ervaring. Het personeel staat bekend om zijn uitstekende service, waardoor gasten zich welkom en gewaardeerd voelen tijdens hun bezoek.

Naast het vaste menu biedt de Polo Bar regelmatig seizoensgebonden specials aan, die het beste van lokale en internationale ingrediënten combineren. Dit zorgt voor een steeds wisselende culinaire ervaring die zowel nieuwe als terugkerende gasten blijft verrassen.

De locatie van de Polo Bar, in het hart van New York en op loopafstand van vele iconische bezienswaardigheden, maakt het een ideale plek voor zowel zakelijke bijeenkomsten als intieme etentjes. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke eetervaring die de kenmerkende stijl van Ralph Lauren weerspiegelt in een prachtige, comfortabele omgeving.

De Polo Bar is een waardevolle toevoeging aan het culinaire landschap van New York, waar gasten kunnen genieten van hoogwaardige gerechten, uitstekende service en een onvergetelijke ambiance. Het is een plek die zowel de rijke geschiedenis als de tijdloze elegantie van Ralph Lauren'smerk tot leven brengt.

Over Chef-kok Sepp Stoner

Chef-kok Sepp Stoner, die de leiding heeft over de keuken van de Polo Bar, is een bekroonde chef-kok met jarenlange ervaring in de culinaire wereld. Hij begon zijn carrière bij enkele van de beste restaurants in New York City en werkte vervolgens in gerenommeerde eetgelegenheden in heel Amerika.

Stoner'spassie voor de culinaire kunsten heeft hem ertoe aangezet om de wereld rond te reizen om nieuwe smaken te ontdekken en te experimenteren met nieuwe culinaire technieken. Zijn gerechten zijn gebaseerd op klassieke Amerikaanse gerechten, maar met een modern en verfijnd tintje.

Stoner'svaardigheden en expertise zijn van onschatbare waarde voor de Polo Bar, waar hij verantwoordelijk is voor het creëren van het heerlijke en toch eenvoudige menu. Zijn talent en ervaring zorgen ervoor dat de gerechten van de Polo Bar altijd van de hoogste kwaliteit zijn, gemaakt met de beste ingrediënten die beschikbaar zijn.

Als een van de meest getalenteerde en creatieve chef-koks in de culinaire wereld, is Sepp Stoner een onmisbaar onderdeel van de Polo Bar-ervaring en zorgt hij ervoor dat gasten keer op keer terugkomen voor meer.

Adres Ralph Lauren Polo Bar New York
1 E 55th St, New York, NY 10022, Verenigde Staten
Telefoon: +1 212-207-8562


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...