Remy Martin gelimiteerde editie Louis XIII Legacy Cognac

De Remy Martin Louis XIII is een exquise luxe cognac die generaties nodig heeft om te maken en wordt beschouwd als 's werelds meest prestigieuze geest sinds Rémy Martin deze creëerde in 1874. Remy Martin heeft nu goed nieuws voor cognacliefhebbers, aangezien het gerenommeerde Franse merk een nieuwe gelimiteerde editie van deze heerlijke brandewijn heeft geïntroduceerd. Slechts 500 flessen van de Remy Martin Louis XIII Legacy zullen enthousiastelingen en fans van over de hele wereld bereiken.

De Remy Martin Louis XIII Legacy is een op maat gemaakt aanbod dat de kwaliteit en geschiedenis van Remy Martin weerspiegelt. Elke kristallen fles wordt geleverd in een kist van Italiaans kalfsleer, met een genummerde plaquette en handtekeningen van Rémy Martin's vier levende keldermeesters. Met een prijskaartje van €12.000 is de kans klein dat iedereen die erover droomt, zal genieten van een voorproefje.

Elke adembenemende kristallen karaf bevat een blend van 1.200 van de beste eaux-de-vie, waarvan sommige wel een eeuw oud zijn. Dit betekent dat de weinige gelukkigen die van zo'n exclusiviteit zullen genieten, een smaak zullen ervaren die rijker en genuanceerder is dan iemand van ons zich ooit zou kunnen voorstellen. De fruitige tonen van de jongere cognacs vermengen zich met de leer-, sandelhout- en nootmuskaattonen van oudere geesten, wat van de Remy Martin Louis XIII Legacy een unieke zintuiglijke ervaring maakt.

Deze limited edition van de Remy Martin Louis XIII Legacy is een unieke kans voor verzamelaars en cognac-liefhebbers over de hele wereld om een van de slechts 500 flessen te bemachtigen en te genieten van de perfectie van de Remy Martin keldermeesterstraditie.

De Remy Martin Louis XIII is een cognac die de tand des tijds heeft doorstaan en wordt beschouwd als een symbool van vakmanschap en erfgoed. De Remy Martin Louis XIII Legacy blijft trouw aan deze erfenis, maar is tegelijkertijd ook een moderne interpretatie van de klassieke cognac. Het ontwerp van de kristallen karaf is een prachtig voorbeeld van deze moderne benadering.

De fles is ontworpen door Christophe Pillet, een gerenommeerde Franse designer, en heeft een slanke en gestroomlijnde vorm met een strakke afwerking. Het design is geïnspireerd op de Art Deco-stijl uit de jaren '20 en '30, en is een eerbetoon aan de Franse stijl en het vakmanschap dat inherent is aan de productie van Remy Martin Louis XIII.

De Remy Martin Louis XIII Legacy is een uiterst zeldzame en kostbare cognac die zich onderscheidt van alle andere cognacs op de markt. Het is een drank die het beste van de Franse traditie combineert met de moderniteit van het hedendaagse design. Voor cognac-liefhebbers en verzamelaars is de Remy Martin Louis XIII Legacy een must-have, en een fles ervan bezitten is een droom die uitkomt.

  • Remy Martin Louis XIII is 's werelds meest prestigieuze geest sinds Rémy Martin deze creëerde in 1874 en wordt beschouwd als een symbool van vakmanschap en erfgoed.
  • Remy Martin heeft een nieuwe gelimiteerde editie van deze heerlijke brandewijn geïntroduceerd, de Remy Martin Louis XIII Legacy, waarvan slechts 500 flessen beschikbaar zijn.
  • De Remy Martin Louis XIII Legacy is een op maat gemaakt aanbod dat de kwaliteit en geschiedenis van Remy Martin weerspiegelt en kost €12.000 per fles.
  • Elke kristallen fles wordt geleverd in een kist van Italiaans kalfsleer, met een genummerde plaquette en handtekeningen van Rémy Martin's vier levende keldermeesters.
  • Elke adembenemende kristallen karaf bevat een blend van 1.200 van de beste eaux-de-vie, waarvan sommige wel een eeuw oud zijn.
  • De fruitige tonen van de jongere cognacs vermengen zich met de leer-, sandelhout- en nootmuskaattonen van oudere geesten, wat van de Remy Martin Louis XIII Legacy een unieke zintuiglijke ervaring maakt.
  • De fles is ontworpen door Christophe Pillet, een gerenommeerde Franse designer, en heeft een slanke en gestroomlijnde vorm met een strakke afwerking, geïnspireerd op de Art Deco-stijl uit de jaren '20 en '30.
  • De Remy Martin Louis XIII Legacy is een uiterst zeldzame en kostbare cognac die zich onderscheidt van alle andere cognacs op de markt.
  • Het is een drank die het beste van de Franse traditie combineert met de moderniteit van het hedendaagse design.
  • Voor cognac-liefhebbers en verzamelaars is de Remy Martin Louis XIII Legacy een must-have, en een fles ervan bezitten is een droom die uitkomt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...