LOUIS XIII Black Pearl AHD - een zeldzame Limited Edition Cognac

LOUIS XIII heeft onlangs een exclusieve limited edition van hun verfijnde Black Pearl cognac geïntroduceerd. Deze zeldzame mix, genaamd Black Pearl AHD, viert de 100ste verjaardag van voormalig voorzitter André Hériard Dubreuil en wordt gepresenteerd in een genummerde collectie van slechts 1498 op maat gemaakte Baccarat-karaffen met een stijlvolle stalen tint.

De ware traktatie bevindt zich in de iconische Baccarat Crystal-karaf. De cognac is afkomstig uit een enkele tierçon van 576 liter, diep verborgen in het familiereservaat, in André Hériard Dubreuil's kelder. Deze kelder onderscheidt zich door zijn koelere, donkerdere en vochtigere omgeving in vergelijking met andere kelders, wat bijdraagt aan een unieke smaakervaring.

Deze uiterst zeldzame LOUIS XIII-blend heeft een unieke signatuur met frisse, bloemige en intense aardse aroma's. De cognac combineert tonen van gedroogde rozen, pruimen, kamperfoelie, leer, sigarenkistjes, vijgen en passievrucht met een heerlijke geur van nat krijt en houtachtig kreupelhout voor een blijvende indruk.

Maison Baccarat's befaamde kristalmakers hebben een speciale karaf ontworpen voor de Louis XIII Black Pearl AHD, die elegantie en emotie belichaamt. De prachtige 35 cl stalen karaffen zijn met de hand geblazen en versierd met iriserende palladium plating voor een schitterende stalen look.

Naast de verfijnde smaak en het voortreffelijke ontwerp, is de LOUIS XIII Black Pearl AHD een waardevolle toevoeging voor verzamelaars en liefhebbers van luxe cognacs. De beperkte oplage van 1498 Baccarat-karaffen maakt deze editie nog zeldzamer en begeerlijker.

De LOUIS XIII cognacs staan al lang bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, en deze Black Pearl AHD is geen uitzondering. De uitzonderlijke omstandigheden in de kelder van André Hériard Dubreuil hebben bijgedragen aan het creëren van een unieke en onvergetelijke smaakervaring die zowel kenners als liefhebbers van cognac zal aanspreken.

De combinatie van de zeldzame en complexe smaakprofielen met het prachtige ontwerp van de Baccarat-karaf maakt deze LOUIS XIII Black Pearl AHD tot een echt collector's item. Het is een eerbetoon aan de geschiedenis en het erfgoed van het merk, evenals een passend eerbetoon aan de voormalige voorzitter, André Hériard Dubreuil, op zijn 100ste verjaardag.

Deze limited edition cognac is niet alleen een waardevol bezit, maar ook een uitstekend geschenk voor speciale gelegenheden of als teken van waardering voor iemand die van verfijnde smaken en luxe houdt. De LOUIS XIII Black Pearl AHD zal ongetwijfeld indruk maken en nog vele jaren in herinnering blijven bij degenen die het geluk hebben het te ervaren.

  • Limited edition: Slechts 1498 op maat gemaakte Baccarat-karaffen, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van deze editie.
  • Eerbetoon: Deze speciale editie viert de 100ste verjaardag van voormalig voorzitter André Hériard Dubreuil.
  • Unieke smaakervaring: Afkomstig uit een enkele tierçon van 576 liter, diep verborgen in het familiereservaat, resulterend in frisse, bloemige en intense aardse aroma's.
  • Complex smaakprofiel: De cognac combineert tonen van gedroogde rozen, pruim, kamperfoelie, leer, sigarenkistje, vijgen, en passievrucht met een heerlijke geur van nat krijt en houtachtig kreupelhout.
  • Baccarat Crystal-karaf: De kristalmakers van Maison Baccarat hebben een speciale karaf ontworpen die elegantie en emotie belichaamt.
  • Iridescente palladium afwerking: De prachtige stalen karaffen van 35 cl zijn met de hand geblazen en versierd met iriserende palladium plating om die prachtige stalen look te krijgen.
  • Luxe geschenk: Deze limited edition cognac is een uitstekend geschenk voor speciale gelegenheden of als teken van waardering voor iemand die van verfijnde smaken en luxe houdt.
  • Verzamelobject: De combinatie van de zeldzame en complexe smaakprofielen met het prachtige ontwerp van de Baccarat-karaf maakt deze LOUIS XIII Black Pearl AHD tot een echt collector's item.
  • Erfgoed: De Black Pearl AHD is een eerbetoon aan de geschiedenis en het erfgoed van het merk LOUIS XIII.

 

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...