Maak kennis met de Louis XIII Black Pearl AHD Limited-Edition Cognac

LOUIS XIII heeft onlangs een gloednieuwe limited edition van hun zeer fijne Black Pearl cognac geïntroduceerd. Deze zeldzame mix van LOUIS XIII cognac, genaamd de Black Pearl AHD, eert de 100ste verjaardag van zijn voormalige voorzitter, André Hériard Dubreuil, en wordt gepresenteerd in een genummerde collectie, met slechts 1498 op maat gemaakte Baccarat-karaffen, afgewerkt in een koele tint staal.
Het hele pakket ziet er aantrekkelijker uit dan ooit, maar de echte traktatie zit in deze iconische Baccarat Crystal-karaf.
De cognac is afkomstig uit een enkele tierçon van 576 liter diep verborgen in het familiereservaat, in de kelder van André Hériard Dubreuil, een plek die koeler, donkerder en domper is dan alle andere kelders. Deze specifieke omstandigheden hebben bijgedragen aan een unieke smaakervaring, met frisse, bloemige en intense aardse aroma's die deze uiterst zeldzame LOUIS XIII-blend een unieke signatuur geven.
De cognac combineert blijkbaar tonen van gedroogde rozen, pruim, kamperfoelie, leer, sigarenkistje, vijgen en passievrucht met een heerlijke geur van nat krijt en houtachtig kreupelhout om een soepele blijvende indruk op je achter te laten.
De veelgeprezen kristalmakers van Maison Baccarat hebben een speciale karaf gemaakt voor de Louis XIII Black Pearl AHD, een karaf die elegantie en emotie belichaamt. De prachtige stalen karaffen van 35 cl zijn met de hand geblazen en versierd met iriserende palladium plating om die prachtige stalen look te krijgen.

Maak kennis met de Louis XIII Black Pearl AHD Limited-Edition Cognac
Maak kennis met de Louis XIII Black Pearl AHD Limited-Edition Cognac