Ontdek de betovering van Lympstone Manor en hun Engelse mousserende wijn

Lympstone Manor, gelegen in het pittoreske graafschap Devon in Zuid-Engeland, is niet alleen bekend om zijn luxe accommodatie en gastronomische ervaringen, maar ook om zijn innovatieve bijdrage aan de wijnindustrie. Dit exclusieve verblijf heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een gerenommeerde wijnproducent, met een speciale focus op Engelse mousserende wijn.

Het vervaardigen van kwaliteitsvolle mousserende wijnen in Engeland is geen gemakkelijke taak, gezien het vaak uitdagende klimaat. Toch heeft Lympstone Manor, dankzij hun toewijding en passie, een manier gevonden om dit te overwinnen. Met een combinatie van traditionele technieken en eigentijdse innovaties, produceren ze wijnen die heel wat lof oogsten binnen de wereldwijde wijnindustrie.

Eigenaar en chef-kok Michael Caines is de drijvende kracht achter deze succesvolle onderneming. Hij heeft altijd gedroomd van het produceren van zijn eigen wijn en zag Lympstone Manor als de perfecte plek om deze droom te verwezenlijken. Aangezien Caines bekend staat om zijn culinaire uitmuntendheid, was het niet verrassend dat hij ook op het gebied van wijnproductie een hoge mate van kwaliteit en distinctiviteit nastreefde.

Lympstone Manor heeft meer dan 11 hectaren aan wijngaarden, allemaal met zorg onderhouden om de beste druiven te oogsten. Dit resulteert in mousserende wijnen die zich kenmerken door hun delicate smaken en verfijnde bubbels. De wijnmakerij richt zich voornamelijk op de productie van Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier — de drie traditionele druivensoorten gebruikt voor de productie van champagne.

Lympstone Manor'smousserende wijnen zijn bekroond met talrijke prijzen, wat bewijst dat hun toewijding aan kwaliteit en innovatie wordt erkend door kenners wereldwijd. Ze zijn continu bezig met het verbeteren van hun processen en methodes, met als doel het verdere perfectioneren van hun product.

Naast de indrukwekkende wijngaarden, biedt Lympstone Manor ook een buitengewone culinaire ervaring aan zijn gasten. Met zijn sterrenrestaurant maakt Michael Caines indruk op iedere gast met zijn innovatieve gerechten. De menu'sworden zorgvuldig samengesteld om perfect te passen bij de uitstekende wijnen van het huis, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.

Lympstone Manor blijft een pionier op het gebied van Engelse mousserende wijn en toont aan dat dit drankje zich kan meten met klassieke champagnes. Het succes van het landgoed bewijst dat combinatie van passie, toewijding en innovatie leiden tot uitzonderlijke resultaten. Het is dan ook geen verrassing dat Lympstone Manor wereldwijd steeds meer erkenning krijgt voor haar bijdrage aan de wijnindustrie.

In het hart van Lympstone Manor ligt de wens om het beste te bieden aan zijn gasten — of het nu gaat om accommodatie, eten of wijn. Hun streven naar excellentie is duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun werk en maakt van dit landgoed een ware parel binnen de Engelse wijnindustrie. Dit is een plaats van ongeëvenaarde kwaliteit en verfijning, waar de zorg voor de kleinste details zorgt voor een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Lympstone Manor is dus niet zomaar een bestemming, maar een plek waar je een bijzondere band met het land en zijn producten kan creëren. Hier kan je genieten van topkwaliteit mousserende wijnen, gecombineerd met gastronomische meesterwerken, terwijl je verblijft in een prachtige setting. Het is de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de wereld van luxe en verfijning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...