Moët & Chandon organiseert eerste pop-up winkel in de Filippijnen

Moët & Chandon, een wereldberoemd champagnehuis uit Épernay, Frankrijk, organiseert elk jaar rond de feestdagen een reeks evenementen over de hele wereld. Van Sydney tot Mexico-Stad, en van Londen tot Parijs, Moët & Chandon is overal aanwezig met hun champagne-ervaringen. Voor het eerst heeft het champagnehuis dit jaar een pop-upwinkel in de Filippijnen geopend, in de stad Makati op het eiland Luzon.

De pop-upwinkel is gelegen in het Greenbelt 3 Amphitheatre en biedt bezoekers een kijkje in de bruisende wereld van Moët & Chandon, met displays van verschillende champagnes en een personalisatieservice voor flessen. Want wat is er beter om cadeau te geven dan een fles bubbels? Naast de pop-upwinkel organiseert Moët & Chandon ook de Moët Golden Glam Nights oudejaarsfeesten in verschillende hotels in Manila, zoals Sofitel Manila, Raffles Makati en Manila Peninsula.

Moët & Chandon heeft in de afgelopen 250 jaar een grote reputatie opgebouwd en is het grootste champagnehuis ter wereld. Het huis bezit 600 hectare wijngaarden in dertien van de zeventien grand cru-gemeenten in de Champagne. De champagnes van Moët & Chandon worden uit druiven van tweehonderd wijngaarden geassembleerd en er liggen maar liefst 100 miljoen flessen te rijpen in de kelders en crayères (kalksteengrotten) van het champagnehuis, die tot wel 30 meter diep en 28 kilometer lang zijn.

Moët & Chandon, opgericht in 1743 in Épernay, Frankrijk, bezit 600 hectare wijngaarden in dertien van de zeventien grand cru-gemeenten in de Champagne. Hoewel het champagnehuis een grote productie heeft, koopt het nog steeds druiven van ongeveer 1000 gecontracteerde boeren. In de kelders van Moët & Chandon liggen maar liefst 100 miljoen flessen champagne te rijpen, verdeeld over een netwerk van crayères (kalksteen kelders) tot wel 30 meter diep en 28 kilometer lang onder Épernay.

"We hopen dat het vrolijke bruisen van Moët & Chandon iedereen zal aanmoedigen om met dierbaren te vieren, op te fleuren en te proosten om samen onvergetelijke en stijlvolle momenten te creëren. We nodigen iedereen uit om onze eerste pop-upwinkel in de Filippijnen te bezoeken en ons feestelijke vakantieaanbod te ontdekken", aldus Michael Ellingworth, commercieel directeur van Moët Hennessy Filippijnen.

"We hopen dat het vrolijke bruisen van Moët & Chandon iedereen zal aanmoedigen om met dierbaren te vieren, op te fleuren en te proosten om samen onvergetelijke en stijlvolle momenten te creëren. We nodigen iedereen uit om onze eerste pop-upwinkel in de Filippijnen te bezoeken en ons feestelijke vakantieaanbod te ontdekken", aldus Michael Ellingworth, commercieel directeur van Moët Hennessy Filippijnen.

De pop-upwinkel is nu geopend tot en met 29 december 2021 en is zeker een bezoek waard voor iedereen die van champagne houdt en zich wil laten onderdompelen in de wereld van Moët & Chandon.

Het assortiment van Moët & Chandon omvat een breed scala aan champagnes, waaronder:

  • Moët Impérial: de iconische brut champagne van Moët & Chandon, samengesteld uit meer dan 100 verschillende wijngaarden. Het heeft een frisse en fruitige smaak met tonen van peer, perzik en citrusvruchten. Moët & Chandon Brut Impérial: een klassieke champagne met een lichte fruitige smaak en een hint van brioche. De richtprijs voor een fles van 750 ml is ongeveer € 40,-.

  • Moët Rosé Impérial: een heerlijke rosé champagne met fruitige aroma's van aardbeien, frambozen en kersen. Het heeft een heldere roze kleur en een verfijnde, elegante smaak. Moët & Chandon Rosé Impérial: een verfijnde en fruitige rosé champagne, gemaakt van pinot noir, pinot meunier en chardonnay druiven. De richtprijs voor een fles van 750 ml is ongeveer € 50,-.

  • Moët Nectar Impérial: een demi-sec champagne met zoete tonen van rijp fruit en honing. Het heeft een rijkere en vollere smaak dan de brut champagnes van Moët & Chandon. Moët & Chandon Nectar Impérial: een rijkere en zoetere champagne met tonen van exotisch fruit en honing. Ideaal als dessertwijn. De richtprijs voor een fles van 750 ml is ongeveer € 50,-.

  • Moët Ice Impérial: een champagne speciaal ontworpen om te drinken op ijs. Het heeft een verfrissende smaak met tonen van tropisch fruit en een lichte zoetheid. Moët & Chandon Ice Impérial: een frisse en fruitige champagne die speciaal is ontworpen om te worden geserveerd met ijs en te genieten op warme zomerdagen. De richtprijs voor een fles van 750 ml is ongeveer € 60,-.

  • Moët Grand Vintage: een champagne gemaakt van druiven uit een enkel oogstjaar en gerijpt in de kelders van Moët & Chandon. Het heeft een complexe en verfijnde smaak met tonen van citrusvruchten, witte bloemen en brioche. Moët & Chandon Grand Vintage: een vintage champagne gemaakt van één oogstjaar en gerijpt in de kelders van Moët & Chandon. De richtprijs voor een fles van 750 ml is ongeveer € 70,-.

Naast deze champagnes biedt Moët & Chandon ook een reeks luxe geschenken en accessoires, waaronder gepersonaliseerde champagneflessen, glazen, koelers en ijsemmers.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...