Restaurant Bernard & Benoit Dewitte organiseren verrassende kerstbox giveaway

Bernard & Benoit Dewitte is een restaurant gevestigd in een volledig vernieuwde hoeve in het pittoreske Ouwegem. Het restaurant is een inspirerende plek van verpozing en laat de natuurlijke hout- en stenelementen volledig op natuurlijke wijze uitblinken. De broers Bernard & Benoit streven ernaar om zuivere smaken en geuren om te zetten naar een verfrissende culinaire ervaring die uitblinkt in oprechte transparantie en finesse. Het restaurant wordt geprezen om de uitstekende kwaliteit van het basisproduct, de onberispelijke versheid van de ingrediënten en de verfijnde aroma'sen texturen. Het restaurant is al sinds 2012 in het bezit van 1 Michelin ster met 16/20 in de Gault Millau.

Naast het restaurant in Ouwegem hebben de broers ook het restaurant Merlesse geopend in het pittoreske Han-sur-Lesse. Het biedt een fine-dining ervaring voor eenieder en is gelegen op minder dan 100 meter van het Domein van de Grotten van Han.

Op de Instagram-pagina van Bernard & Benoit Dewitte kwamen we een leuke give-away actie tegen. Je kunt een sharing kerstbox winnen voor 2 personen met 3 hapjes en 5 gangen ter waarde van €180 en een zuurdesembrood! Zuurdesembrood is de laatste jaren steeds populairder geworden. Naast het feit dat je zuurdesembrood langer kunt bewaren, hebben studies aangetoond dat het brood ook gezonder is. Het is een leuke manier om de authentieke en zuivere smaken van Bernard & Benoit Dewitte te ontdekken. De winnaar wordt bekend gemaakt op 17 december. Wil je meedoen aan de actie? Kijk dan even op hun Instagram-pagina: @benoi_dewitte.

Bernard & Benoit Dewitte biedt een unieke en authentieke culinaire ervaring die zich onderscheidt van andere restaurants. Hun focus ligt op het gebruik van hoogwaardige ingrediënten die ze omzetten in prachtige gerechten die de smaakpapillen strelen. Het restaurant heeft een gezellige en intieme sfeer die perfect is voor een romantisch diner voor twee of een speciale gelegenheid met vrienden en familie.

Het restaurantmenu van Bernard & Benoit Dewitte biedt een verscheidenheid aan gerechten die zijn gemaakt met seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Ze hebben ook een selectie van wijnen die zijn geselecteerd om de smaken van het eten te complementeren en te versterken. De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld en worden geserveerd met een onberispelijke presentatie.

Het restaurant Merlesse in Han-sur-Lesse biedt ook een uitgebreid menu met gerechten die zijn gemaakt met dezelfde focus op hoogwaardige ingrediënten en oprechte transparantie. Het restaurant heeft een prachtig interieur dat de sfeer van het pittoreske dorpje weerspiegelt.

Als je geïnteresseerd bent in een culinaire ervaring die authentiek, puur en verfrissend is, dan moet je zeker Bernard & Benoit Dewitte bezoeken. Hun passie voor kwaliteit en finesse is terug te vinden in al hun gerechten en zal zeker indruk op je maken.

Meer over Bernard & Benoit Dewitte

Bernard & Benoit Dewitte zijn al jaren een gevestigde naam in de culinaire wereld en staan bekend om hun expertise op het gebied van smaken en aroma s. Hun creatieve en eigentijdse benadering van de gastronomie zorgt ervoor dat elke maaltijd een unieke en bijzondere ervaring is.

Het restaurant heeft ook aandacht voor duurzaamheid en maakt gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Ze hebben een sterke relatie met lokale producenten en boeren om de beste en meest verse ingrediënten te kunnen krijgen. Op deze manier kunnen ze ook de kwaliteit van hun gerechten blijven waarborgen.

Naast de gerechten biedt Bernard & Benoit Dewitte ook een unieke selectie van drankjes, waaronder exclusieve wijnen, champagnes en cocktails. Het restaurant heeft ook een selectie van digestieven en likeuren om de maaltijd perfect af te sluiten.

Het restaurant is niet alleen geliefd bij fijnproevers en culinaire liefhebbers, maar ook bij reizigers en toeristen die op zoek zijn naar een authentieke en unieke culinaire ervaring. Met hun focus op kwaliteit, transparantie en finesse is Bernard & Benoit Dewitte een bestemming die je niet mag missen.

Hieronder vind je de contact- en adresgegevens van Bernard & Benoit Dewitte:

Adres: Kruishoutemseweg 181 9750 Ouwegem, België - Telefoon: +32 9 282 32 24 - E-mail: info@dewitte.be

Openingstijden:

  • Dinsdag t/m zaterdag: 12:00 - 13:30 en 19:00 - 21:00
  • Zondag en maandag: gesloten

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...