Lalique helpt bij het ontwerpen van de Beluga Limited-Edition wodka

Beluga, de nobele Russische wodka, heeft onlangs de handen ineen geslagen met de getalenteerde ontwerpers van het Franse kristal- en sieradenmerk extraordinaire Lalique om een limited edition serie van 1.000 karaffen te creëren, die de manier waarop je vanaf nu naar een voortreffelijke wodka kijkt opnieuw zal definiëren.
Een perfecte mix tussen de geweldige ontwerpen van Lalique en de betoverende smaken van de Beluga-geest, deze limited edition-serie profiteert van een karaf genaamd Epicure. Ontworpen als symbool van het heden en een herinnering aan de goede oude tijd, elk van deze prachtige kolven is handgemaakt door de ambachtslieden en meesterpolijsters van Lalique in Frankrijk, met een uniek serienummer gegraveerd op de bodem van elke karaf.
De Mariinsk-distilleerderij van Beluga neemt vervolgens deze kostbare handgemaakte flessen in handen en voegt een verfijnde wodka toe aan de verpakking, speciaal geproduceerd uit een geselecteerde tarweoogst en het zuiverste water van Siberië.
Voordat u uw smaakpapillen bereikt, blijft de Epicure-karaf precies 100 dagen perfect stil totdat hij klaar is om over de hele wereld te worden verzonden.
Natuurlijk werd de Beluga Epicure van Lalique officieel gepresenteerd in Rusland, met de eerste batch van 1.000 flessen die elk €11.000 kosten; je zou deze voortreffelijke wodka ook kunnen krijgen voor €6.000, wanneer deze limited edition uitverkocht is, maar je moet er meer voor betalen exclusiviteit en wat Lalique-goedheid.