Vin Doré s luxe mousserende wijnen met 24-Karaats goud stof

Vin Doré presenteert een indrukwekkende wijnselectie, perfect voor elke speciale gelegenheid, of het nu een grootse sociale bijeenkomst of een intiem moment betreft. De nieuwste releases van Vin Doré onderscheiden zich niet alleen door hun uitmuntende kwaliteit, maar ook door een zeer luxueus en uniek ingrediënt: 24-karaats goudstof!

Er zijn twee prachtige producten om uit te kiezen. De eerste is de Cava Brut Imperial, bereid volgens traditionele methoden. De dubbele gisting zorgt voor die heerlijke sprankeling die kenmerkend is voor deze wijn. Het tweede product is de Gold Sparkling Wine, even glamoureus en uitermate geschikt voor zeer speciale gelegenheden. Beide wijnen bevatten het verfijnde 24-karaats goudstof, wat ze werkelijk buitengewoon maakt.

De mousserende wijnen van Vin Doré met goudstof worden gepresenteerd in elegante flessen die de voortreffelijkheid van hun inhoud onderstrepen. Ze vormen het perfecte cadeau, of het nu voor een dierbare is of als verwennerij voor jezelf!

Vin Doré'sluxueuze mousserende wijnen met 24-karaats goudstof zijn niet alleen visueel verbluffend, maar bieden ook een voortreffelijke smaakervaring. De goudstof heeft geen invloed op de smaak, maar voegt een extra vleugje elegantie en verfijning toe aan elke slok.

De Cava Brut Imperial is een uitstekende keuze voor liefhebbers van traditionele mousserende wijnen. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven en heeft een verfrissende, complexe smaak met subtiele tonen van citrus en een lange afdronk.

De Gold Sparkling Wine, daarentegen, is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar iets echt bijzonders. Deze mousserende wijn is niet alleen rijkelijk versierd met 24-karaats goudstof, maar biedt ook een uitgebalanceerde smaak met verleidelijke aroma'svan wit fruit, bloemen en een vleugje honing.

Deze prachtige wijnen zijn niet alleen perfect om te schenken bij feestelijke gelegenheden, maar kunnen ook dienen als een uitzonderlijk geschenk voor jubilea, verjaardagen, bruiloften of andere speciale momenten in het leven.

De prijzen van deze luxe mousserende wijnen variëren afhankelijk van de gekozen variant. De Cava Brut Imperial is verkrijgbaar voor ongeveer €40 per fles, terwijl de Gold Sparkling Wine iets hoger geprijsd is rond de €60 per fles. Gezien de uitzonderlijke kwaliteit en het unieke karakter van deze wijnen, zijn ze zeker de investering waard voor die onvergetelijke momenten.

Trakteer uzelf of een geliefde op een fles Vin Doré'sluxe mousserende wijn met 24-karaats goudstof en ervaar de ultieme combinatie van verfijning, smaak en glamour.

Over Vin Doré

Vin Doré is een vooraanstaand wijnhuis dat bekend staat om zijn luxe mousserende wijnen met een unieke twist: 24-karaats goudstof. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door zich te richten op kwaliteit, innovatie en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor wijnliefhebbers.

Dit wijnhuis is gespecialiseerd in het produceren van mousserende wijnen met behulp van traditionele methoden, zoals de dubbele gisting die zorgt voor die kenmerkende sprankeling. Vin Doré streeft ernaar om wijnen te maken die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een visueel spektakel bieden met de toevoeging van 24-karaats goudstof.

Het team van Vin Doré bestaat uit gepassioneerde wijnmakers die zich inzetten voor het creëren van uitzonderlijke producten. Ze selecteren zorgvuldig de beste druiven, verbouwd in gunstige klimaten en bodems, om wijnen te produceren met een rijk en complex smaakprofiel.

Vin Doré heeft zich gevestigd als een pionier in de wijnindustrie door het combineren van traditionele wijnbereidingstechnieken met moderne innovaties en een vleugje glamour. Het bedrijf blijft zijn assortiment uitbreiden om te voldoen aan de veranderende smaken en behoeften van de hedendaagse wijnliefhebbers.

Mousserende wijnen:

  • Cava Brut Imperial: een traditionele mousserende wijn met een verfrissende en complexe smaak, met subtiele tonen van citrus en een lange afdronk. Perfect voor liefhebbers van klassieke mousserende wijnen.

  • Gold Sparkling Wine: een glamoureuze en unieke mousserende wijn, met een uitgebalanceerde smaak en verleidelijke aroma'svan wit fruit, bloemen en een vleugje honing. Een perfecte keuze voor speciale gelegenheden.

Beide mousserende wijnen van Vin Doré zijn verrijkt met 24-karaats goudstof, wat een extra vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan elke slok.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...