Lalique en Patrón lanceren luxe tequila karaf - Patrón en Lalique - Serie 1

De gerenommeerde Franse kristalmaker Lalique heeft de handen ineengeslagen met het prestigieuze tequilamerk Patrón voor een unieke samenwerking. Hun eerste gezamenlijke project, de Patrón En Lalique: Serie 1, is een limited edition kristallen karaf die het Franse vakmanschap en het Mexicaanse erfgoed op een bijzondere manier samenbrengt.

Deze exclusieve karaf, waarvan slechts 500 stuks zijn geproduceerd, is met de hand vervaardigd door meester-ambachtslieden en kost €7.500 per stuk. Het ontwerp is geïnspireerd door de Weber Blue Agave plant, de basis voor tequila, en heeft een prachtige stop in de vorm van het hart van deze plant.

De tequila in deze luxueuze karaf is een zeldzame blend van geselecteerde Patrón-distillaten, afkomstig uit de rijpingskamer van hun Jalisco-distilleerderij in Mexico. Deze tequila staat bekend om zijn uitgebalanceerde smaak en complexe aroma'svan zoete karamel, honing, vanille, gedroogd fruit en noten.

Elke Patrón En Lalique-karaf is genummerd en met de hand gepolijst en wordt geleverd in een op maat gemaakte lederen vitrine. Gezien de beperkte oplage is het raadzaam om tijdig een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen. Met deze bijzondere samenwerking hebben Lalique en Patrón een uniek en onvergetelijk meesterwerk gecreëerd.

De Patrón En Lalique: Serie 1 is het resultaat van een zorgvuldig en veeleisend productieproces, waarbij de expertise van beide merken wordt benut om een meesterwerk te creëren dat zowel een lust voor het oog als voor het gehemelte is. De samenwerking van Lalique en Patrón benadrukt de passie voor vakmanschap en de zoektocht naar perfectie die beide merken gemeen hebben.

De prachtige kristallen karaf, met zijn unieke vorm en design, is een waardevol verzamelobject op zich. Het is een perfecte aanvulling op de collectie van liefhebbers van zowel tequila als kunstzinnig glaswerk. Bovendien maakt het de ervaring van het proeven van deze uitzonderlijke tequila nog specialer.

Het is ook vermeldenswaard dat de Patrón En Lalique: Serie 1 een uitstekend cadeau zou zijn voor speciale gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen of bruiloften. Het is een tijdloos en elegant geschenk dat zowel indruk maakt als een blijvende herinnering vormt aan het moment.

Tot slot benadrukt de Patrón En Lalique: Serie 1 het belang van het behoud van tradities en het doorgeven van kennis en vaardigheden van generatie op generatie. Deze samenwerking is een symbool van culturele uitwisseling, waarbij de Franse en Mexicaanse ambachtelijke tradities samenkomen om een uniek kunstwerk te creëren dat de tand des tijds zal doorstaan.

Karafontwerp:

 • Exclusief ontwerp geïnspireerd door de Weber Blue Agave plant
 • Flessenstop in de vorm van het hart van de plant
 • Vervaardigd uit hoogwaardig Frans kristal door Lalique'smeester-ambachtslieden
 • Elk exemplaar is genummerd en met de hand gepolijst


Limited edition:

 • Slechts 500 stuks geproduceerd wereldwijd
 • Certificaat van echtheid bij elk exemplaar
 • Hoge verzamelwaarde en exclusiviteit


Luxueuze tequila:

 • Zeldzame blend van geselecteerde Patrón-distillaten
 • Afkomstig uit de rijpingskamer van Patrón'sJalisco-distilleerderij in Mexico
 • Uitgebalanceerde smaak en complexe aroma'svan zoete karamel, honing, vanille, gedroogd fruit en noten


Verpakking en presentatie:

 • Geleverd in een op maat gemaakte lederen vitrine
 • Ideaal als cadeau voor speciale gelegenheden of als aanvulling op een collectie
 • Weerspiegelt de passie voor vakmanschap en perfectie van beide merken


Culturele en artistieke samenwerking:

 • Een unieke combinatie van Frans vakmanschap en Mexicaans erfgoed
 • Symboliseert het belang van het behoud van tradities en het doorgeven van kennis en vaardigheden
 • Een tijdloos kunstwerk dat de tand des tijds zal doorstaan


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...