Asombroso The Collaboration is een ultra-premium Tequila in een nieuwe klasse

Asombroso Tequila heeft met de introductie van hun zeer exclusieve "The Collaboration" een speciale nieuwe subcategorie gecreëerd binnen de tequilamarkt: de Ultra-Premium Double Barrel Rested Anejo. Deze indrukwekkende tequila is net zo bijzonder als de naam doet vermoeden.

"The Collaboration" is een unieke 11 jaar oude Cabernet Sauvignon Anejo, gerijpt in Silver Oak American Oak vaten met dubbele rijping. Het wordt gepresenteerd in een schitterende, handgeblazen kristallen karaf, gemaakt door de Italiaanse kunstenaar Luciano Gambaro. De karaf wordt geplaatst in een gepolijste humidor op een met laser gegraveerd voetstuk.

De tequila zelf heeft smaaktonen van honing en eikenhout, met vleugjes karamel en butterscotch, en een zachte afdronk van donkere chocolade. "The Collaboration" maakt deel uit van een ultra-premium lijn tequila's, waaronder "El Carbonzado" (een 11 jaar oude tequila met dubbele rijping in Tennessee whiskyvaten), "De Porto" (een bekroonde 11 jaar oude reposado tequila gerijpt in Portugese portvaten) en "Black Pearl", gepland voor release in het vroege voorjaar van 2015. Met een prijskaartje van €1.800 behoort "The Collaboration" tot de duurste tequila's ter wereld.

Klanten van Asombroso tequila's ontvangen tevens het lidmaatschap van The Agave Club. Deze club biedt Tequila 101-lessen, deelt nieuws over nieuwe releases en tequilatrends, en biedt periodieke speciale aanbiedingen.

"The Collaboration" is niet alleen een prachtig voorbeeld van vakmanschap, maar ook een eerbetoon aan de passie en toewijding waarmee Asombroso Tequila hun producten creëert. Deze uitzonderlijke tequila onderstreept het belang van geduld en zorgvuldige aandacht voor detail bij het maken van een echt verfijnde drank.

De exclusiviteit en luxe van "The Collaboration" maken het een ideaal geschenk voor speciale gelegenheden, zoals jubilea, verjaardagen of bruiloften. Het is een tijdloos en elegant cadeau dat indruk zal maken en een blijvende herinnering vormt aan het moment.

Daarnaast kan "The Collaboration" ook dienen als een bijzondere aanvulling op de collectie van tequila- en drankliefhebbers. De combinatie van het unieke rijpingsproces, de prachtige verpakking en de zeldzaamheid van de tequila zorgen voor een waardevolle en begerenswaardige toevoeging aan elke verzameling.

De uitzonderlijke smaak van "The Collaboration" is het resultaat van jarenlange expertise en ervaring in het maken van tequila. De zorgvuldige keuze van ingrediënten en het unieke rijpingsproces zorgen voor een tequila die een breed scala aan smaaknuances en complexiteit biedt.

Asombroso's "The Collaboration" is een unieke en exclusieve tequila die het beste van de tequilawereld samenbrengt in één luxueus en verfijnd product. Het is een prachtig voorbeeld van hoe traditie en innovatie samenkomen om een uitzonderlijke drankervaring te creëren voor de meest veeleisende tequilaliefhebbers.

Collectie: Ultra-Premium Tequila's

 • "The Collaboration": Cabernet Sauvignon Anejo met dubbele rijping
 • "El Carbonzado": 11 jaar oude tequila met dubbele rijping in Tennessee whiskyvaten
 • "De Porto": Bekroonde 11 jaar oude reposado tequila gerijpt in Portugese portvaten
 • "Black Pearl": Gepland voor release in het vroege voorjaar van 2015


Materialen en grondstoffen:

 • Silver Oak American Oak vaten voor dubbele rijping
 • 100% blauwe agave als basis voor de tequila


Karaf en verpakking:

 • Handgeblazen kristallen karaf van de Italiaanse kunstenaar Luciano Gambaro
 • Gepolijste humidor om de karaf te bewaren
 • Laser gegraveerd voetstuk voor een elegante presentatie


Smaakprofielen:

 • "The Collaboration": Honing, eikenhout, karamel, butterscotch en donkere chocolade
 • "El Carbonzado": Rijke eikenhout, vanille, toffee en subtiele tonen van geroosterde noten
 • "De Porto": Fruitige en kruidige tonen met hints van chocolade en vanille
 • "Black Pearl": Nog te onthullen smaakprofiel


Exclusiviteit en prijs:

 • "The Collaboration" kost €1.800, waardoor het een van de duurste tequila's ter wereld is
 • Zeer beperkte oplage van elk model, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en verzamelwaarde


Extra voordelen:

 • Lidmaatschap van The Agave Club, met onder andere Tequila 101-lessen, nieuws over nieuwe releases en tequila-trends, en periodieke speciale aanbiedingen


Afmetingen en capaciteit:

 • Karaffen variëren in grootte, maar zijn meestal ontworpen om 750 ml tequila te bevatten


De collectie van Asombroso Tequila biedt een breed scala aan unieke en exclusieve tequila's die een luxueuze ervaring bieden voor de meest veeleisende tequilaliefhebbers. Elk model in de collectie onderscheidt zich door zijn specifieke rijpingsproces, smaakprofiel en verpakking, waardoor het een uitstekende keuze is voor verzamelaars en liefhebbers van fijne dranken.

Bezoek Website
Ontdek luxe duurzame Kaviaar bij Imperial Heritage In de kijker

Imperial Heritage Caviar in Antwerpen biedt de meest verfijnde kaviaar ter wereld, dankzij vakmanschap, traditionele methoden en passie voor het pr...