Legacy by Angostura is de duurste rum ter wereld

Gelukkig bestaat de Luxatic-crew niet uit toegewijde drankfans, maar dat betekent niet dat we het niet leuk zouden vinden om voortreffelijke likeuren te kantelen, zoals de duurste mix van rum, bedacht door Angostura, een van de meest gerenommeerde rumbrouwers in het Caribisch gebied. Ze bieden 20 flacons van 500 ml in beperkte oplage van hun meest voortreffelijke rummelanges.

The Legacy van Angostura werd volledig met de hand geproduceerd in Trinidad door middel van een nauwgezet proces dat meer dan 6 jaar duurde. Het werd gebrouwen met behulp van een continue still met zeven kolommen, gekoeld gefilterd en vervolgens gerijpt in een 200 liter Amerikaans eiken vat.

De drank werd gepresenteerd door de rummeesterdistilleerder van Angostura, John Georges, Het individu heeft onlangs een privéproeverij georganiseerd in Australië. Het belangrijkste doel van de drank was om de 50ste verjaardag van Trinidad en Tobago te vieren. Het zal naar verluidt in augustus beschikbaar zijn, in de bovengenoemde landen. De voortreffelijke Legacy draagt invloed van zeven zeldzame, dure rum, waaronder het recept, waarvan de jongste van het pakket maar liefst 17 jaar oud is. Angostura is erin geslaagd om de beste rum te mengen die je kunt kopen, een ongeëvenaarde ervaring van genot.

Elke fles rum kost naar verwachting ongeveer €25.000, een waarde die de rum volledig waard is. Het gaat niet alleen om de smaak, het gaat meer om de moeite die is gestoken in het blendproces, de tijd verstreek totdat het zijn definitieve, ultramoderne kwaliteit bereikte.

In aanvulling op, de art-deco karaf waarin het wordt geleverd, was eigenlijk gemaakt van loodvrij kristal en werd met de hand geblazen door de beroemde Asprey London, juwelier van de Prins van Wales.

Traditie is ook op de fles vermeld in de vorm van een Trinidadiaanse vlinder gemaakt van sterling zilver, wat staat voor een voorgerecht voor het begin van de oogst, wanneer de lepidopteron symbolisch op het suikerriet landt.

Ontdek luxe duurzame Kaviaar bij Imperial Heritage In de kijker

Imperial Heritage Caviar in Antwerpen biedt de meest verfijnde kaviaar ter wereld, dankzij vakmanschap, traditionele methoden en passie voor het pr...