Martell Cordon Bleu Centenary Ultimate Jewel-editie is een exquise likeur

Martell's legendarische Cordon Bleu likeur heeft een nieuwe, unieke editie gepresenteerd ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van deze legendarische drank. In samenwerking met het Parijse juweliershuis Boucheron heeft Martell een exclusieve fles gecreëerd die is gedecoreerd met juwelen en een kunstwerk op zich is. Deze fles, genaamd het "Ultimate Jewel", is gemaakt van kristal en elk detail van boven naar beneden is zorgvuldig versierd en afgewerkt door topambachtslieden en fabrikanten in hun respectievelijke vakgebieden.

De Martell-zwaluw, een belangrijk symbool voor het merk, is gedecoreerd in goud en versierd met een diamanten oog. Het vogeltje houdt het honderdjarig bestaan - het oneindigheidsteken gemaakt van fijn satijnen lint - vast in zijn snavel. Het is een prachtig eerbetoon aan de geschiedenis van Martell en de passie van twee gerenommeerde merken.

De fles zal eind 2012 in China worden geveild, om het jaar te markeren waarin Martell de mijlpaal van 100 jaar bereikte. De fles zal zeker in de smaak vallen bij liefhebbers van exclusieve likeuren en verzamelaars van bijzondere flessen.

De fles wordt geleverd in een kistje van leer en hout, versierd met gouden gravures, die de ervaring compleet maakt en het geheel nog luxueuzer maakt. Naast het oogverblindende ontwerp van de fles, is de inhoud ook van topkwaliteit.

De Martell Cordon Bleu is een van de meest iconische cognac-creaties ter wereld en is het resultaat van een blend van 150 verschillende eaux-de-vie. Het heeft een volle en rijke smaak, met tonen van pruim, gedroogd fruit en vanille, en een lange afdronk die de tong verwent.

De Ultimate Jewel-editie van de Martell Cordon Bleu is een waar kunstwerk dat de fijnproevers en cognac-liefhebbers zeker zal aanspreken. Het is een unieke creatie die de perfectie van cognac en sieraden combineert en een eerbetoon is aan de 100 jaar van excellentie van het merk.

De veiling van deze fles in China zorgde voor veel opwinding en het is duidelijk dat deze prachtige creatie een gegeerde aanwinst is voor elke verzamelaar van fijne dranken en juwelen.

Martell Cordon Bleu Centenary Ultimate Jewel-edition:

  • Kwaliteit: Deze speciale editie van Martell Cordon Bleu is gemaakt ter ere van het honderdjarig bestaan van het merk en is een unieke en zeer gewaardeerde drank van uitzonderlijke kwaliteit.
  • Fles: De fles is gemaakt van kristal en heeft een prachtige decoratie met een gouden Martell-zwaluw die is versierd met een diamanten oog. Het heeft ook het honderdjarig bestaan infinity-teken in zijn snavel, gemaakt van een fijn satijnen lint.
  • Volume: Het volume van de fles is niet specifiek vermeld, maar het gaat om een zeer exclusieve en beperkte editie.
  • Afmetingen: De afmetingen van de fles zijn niet specifiek vermeld, maar de fles heeft een slank en elegant ontwerp dat perfect past bij de hoge kwaliteit van de drank.
  • Smaak: Martell Cordon Bleu Centenary Ultimate Jewel-edition heeft de kenmerkende smaak van Martell Cordon Bleu, met een harmonieuze mix van eaux-de-vie uit de vier belangrijkste groeigebieden van de Cognac-regio: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies en Fins Bois. Het heeft een intense en complexe smaak met tonen van gedroogd fruit, noten en kruiden, en een zeer lange afdronk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...