Elit Wodka by Stolichnaya lanceerde de Himalayan Edition-wodka

Elit by Stolichnaya is een luxe wodka merk geproduceerd door Stoli Group, een toonaangevend drankbedrijf wereldwijd. Het wordt gemaakt van hoogwaardige winter tarwe en puur onaangeroerd water uit ondergrondse aquifers in de Tambov regio van Rusland. Elit wordt vier keer gedestilleerd en gefilterd door lagen van Russische berkenhoutskool en kwartszand, waardoor het een schone en gladde smaak heeft. De fles is ook een kunstwerk met een kenmerkend mat ontwerp dat de zuiverheid en helderheid van de wodka binnenin oproept. Elit by Stolichnaya wordt beschouwd als een van de beste wodka'ster wereld en is een populaire keuze onder kenners en luxe consumenten.

Een recent onderzoek naar de totale consumptie van alcohol per hoofd van de bevolking over de hele wereld heeft Rusland op de 4e plaats geplaatst in termen van kwantiteit. Maar dit is niet het belangrijkste idee over Rusland - het is het feit dat het het land is waar wodka werd bedacht. Een van de beste wodka-merken in Rusland en ook in de wereld is Stolichnaya, opgericht in 1901. Ze volgen het pad dat ze al die tijd hebben geplaveid, met elite-likeuren, en zijn onlangs begonnen met een gloednieuwe serie, geopend door The Himalayan Edition.

De exclusiviteit van deze wodka wordt geleverd door de ingrediënten waaruit het is bedacht en gebrouwen, zoals wintertarwe uit de Russische regio Tambov en water uit het Himalaya Langtang National Park. De reden hierachter was hun zuiverheid, afkomstig uit enkele van de meest ongerepte landen ter wereld. De serie ongerept water heeft 40% ABV (80 proof) en een verbluffende kristalhelderheid die lijkt op viskeuze vloeistoffen.

De voortreffelijke drank is verkrijgbaar in een met de hand vervaardigde fles van Boheemse glas, verzegeld met een vergulde decoratieve ijspriem. De limited Himalayan Edition-wodka wordt vervaardigd in 300 eenheden, elk verpakt in een individueel genummerde en met de hand gesneden walnotenkist, voor €3.000 per pakket. stijl, organiseer en herschrijf de volgende tekst: Elit by Stolichnaya is een luxe wodka-merk geproduceerd door Stoli Group, een van de toonaangevende drankbedrijven ter wereld.

Het wordt gemaakt met behulp van hoogwaardige winter tarwe en puur, onaangeraakt water uit de ondergrondse waterlagen in de regio Tambov in Rusland. Elit wordt vier keer gedistilleerd en gefilterd door lagen van Russisch berkenhoutskool en kwartszand, wat resulteert in een schone en zachte smaak. De fles is ook een kunstwerk, met een kenmerkend mat ontwerp dat de zuiverheid en helderheid van de wodka erin oproept.

Elit by Stolichnaya wordt beschouwd als een van de beste wodka'ster wereld en is een populaire keuze onder kenners en luxe consumenten.

Meer over Elit Wodka by Stolichnaya

Elit by Stolichnaya staat niet alleen bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en productieproces, maar ook om zijn unieke en luxe verpakking. De fles heeft een mat ontwerp met een strakke en moderne esthetiek, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke drankencollectie of drankenkar.

De wodka wordt gemaakt van hoogwaardige winter tarwe en puur, onaangetast water uit de ondergrondse waterlagen in de Tambov-regio van Rusland. Het wordt vier keer gedistilleerd en gefilterd door lagen van Russisch berkenhoutskool en kwartszand, waardoor het een schone en zachte smaak heeft.

De fles heeft een unieke uitstraling met een mat ontwerp en een strakke en moderne esthetiek, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke drankverzameling of barkar.

Naast de oorspronkelijke Elit-vodka heeft Stoli Group ook limited edition versies van het merk uitgebracht, waaronder de Himalayan Edition die in de vorige tekst werd genoemd. Deze limited edition versies bevatten vaak unieke ingrediënten en exclusieve verpakkingen, waardoor ze zeer gewild zijn bij verzamelaars en kenners.

Elit by Stolichnaya is een populaire keuze in high-end bars en restaurants over de hele wereld en wordt vaak gebruikt in high-end cocktails en gemengde dranken. De gladde en schone smaak maakt het een veelzijdige keuze voor een verscheidenheid aan cocktails, van klassieke martini'stot moderne varianten op traditionele drankjes.

Over het algemeen is Elit by Stolichnaya een premium wodkamerk dat zeer wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit, smaak en luxe verpakking. Of het nu op zichzelf wordt genoten of in een gemengde drank, het is een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een high-end wodka-ervaring.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...