Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

elit by Stolichnaya lanceerde de Himalayan Edition-wodka

elit by Stolichnaya lanceerde de Himalayan Edition-wodka

Een recent onderzoek naar de totale consumptie van alcohol per hoofd van de bevolking over de hele wereld heeft Rusland op de 4e plaats geplaatst in termen van kwantiteit. Maar dit is niet het belangrijkste idee over Rusland - het is het feit dat het het land is waar wodka werd bedacht. Een van de beste wodka-merken in Rusland en ook in de wereld is Stolichnaya, opgericht in 1901.

Ze volgen het pad dat ze al die tijd hebben geplaveid, met elite-likeuren, en zijn onlangs begonnen met een gloednieuwe serie, geopend door The Himalayan Edition.

De exclusiviteit van deze wodka wordt geleverd door de ingrediënten waaruit het is bedacht en gebrouwen, zoals wintertarwe uit de Russische regio Tambov en water uit het Himalaya Langtang National Park. De reden hierachter was hun zuiverheid, afkomstig uit enkele van de meest ongerepte landen ter wereld. De serie ongerept water heeft 40% ABV (80 proof) en een verbluffende kristalhelderheid die lijkt op viskeuze vloeistoffen.

De voortreffelijke drank is verkrijgbaar in een met de hand vervaardigde fles van Boheemse glas, verzegeld met een vergulde decoratieve ijspriem.

De limited Himalayan Edition-wodka wordt vervaardigd in 300 eenheden, elk verpakt in een individueel genummerde en met de hand gesneden walnotenkist, voor €3.000 per pakket.