Buben & Zorweg Grand Connoisseur Bar - een thuis voor zeldzame delicatessen

De Grand Connoisseur Bar van Buben & Zorweg is een meesterwerk dat het ware genot van zeldzame delicatessen mogelijk maakt. Voor liefhebbers van goede drank en zeldzame sigaren is het een genot om de subtiele aroma'svan hun favoriete delicatessen te ervaren. Deze bar is ontworpen met dezelfde perfectie en precisie, waarmee de consument zijn delicatessen uitkiest.

Dankzij zijn tijdloze ontwerp en klassieke lijnen verrijkt de Grand Connoisseur Bar elk interieur. Het gebruik van edele houtsoorten en kostbare lakken in combinatie met perfect vakmanschap geeft deze bar de waarde die de inhoud ervan verdient.

Of het nu gaat om zeldzame wijnen, exquise gedistilleerde dranken of fijne sigaren, de in de Grand Connoisseur Bar geïntegreerde technologie garandeert de perfecte klimaatzones voor optimaal genot, zowel nu als in de toekomst.

Dankzij een mechanisch veiligheidsslot kunnen liefhebbers van fijne genoegens in alle rust van hun schatten genieten, wetende dat de waardevolle inhoud goed beschermd is.

Bij Buben & Zorweg geloven we dat elk object dat we creëren niet alleen waardevolle bezittingen moet beschermen in hun schoonheid en functie, maar tegelijkertijd de vreugde van hun presentatie exponentieel moet vergroten. Het resultaat is pure fascinatie.

Onze overtuiging: Moed. Toewijding. Perfectie. Alleen met moed, toewijding en de eis van perfectie kunnen we iets unieks creëren. De moed om nieuwe gebieden te betreden, de toewijding om obstakels te overwinnen en gedurfde ideeën werkelijkheid te maken, en de eis voor perfectie om de kwaliteit van echte objecten te waarborgen.

Belangrijke Feiten: Behuizing:

  • Handgemaakte behuizing in zwart zijdeglans met waardevolle houtinleg
  • Rondraampjes omlijst in roestvrij staal
  • BUBEN&ZORWEG beveiligingsvergrendelingsmechanisme met mechanische sleutel
  • In hoogte verstelbare roestvrijstalen voetjes
  • Fijnste afwerking in Duitse vakmanschap


Humidor en Bar:

  • Presentatiemodules voor wijnen, gedistilleerde dranken en glazen
  • Humidor voor ongeveer 60 sigaren
  • Wijnkoelkast


Technische details:

  • Afmetingen: 1820 x 915 x 505 mm (HxBxD)
  • Gewicht: 250 kg
  • Universele stroomvoorziening voor Duitsland, Verenigd Koninkrijk, VS (100 -240 Volt)


Over over Buben & Zorweg

Buben & Zorweg is een prestigieus bedrijf dat bekend staat om het produceren van luxe en hoogwaardige producten. Het bedrijf is opgericht door twee enthousiaste ondernemers, Harald Buben en Christian Zörweg, met als missie om unieke, innovatieve en hoogwaardige kunstobjecten te creëren die waardevolle bezittingen kunnen bewaren en presenteren.

Bij Buben & Zorweg ligt de focus op het leveren van producten van uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en design. Of het nu gaat om hun befaamde horlogekasten, luxueuze bars, kluisjes of andere exclusieve voorzieningen, elk stuk is het resultaat van de gecombineerde inspanningen van bekwame ambachtslieden, ontwerpers en ingenieurs.

Het bedrijf streeft ernaar om producten te creëren die niet alleen de schoonheid en functie van waardevolle objecten beschermen, maar tegelijkertijd de ervaring van het presenteren en waarderen ervan verrijken. Hun producten zijn ontworpen om levenslange fascinatie en voldoening te bieden, een filosofie die tot uiting komt in hun kernwaarden van moed, toewijding en perfectie.

Met een onwankelbare toewijding aan innovatie en een passie voor esthetiek en functie, blijft Buben & Zorweg nieuwe normen stellen in de wereld van luxe opbergoplossingen en lifestyle producten.

Voor meer informatie kunt u BUBEN&ZORWEG bereiken op Schulstraße 4, 75248 Ölbronn-Dürrn, bellen naar +43 3685 224 80, of een e-mail sturen naar info@buben-zorweg.com


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...