Bellagio viert 25-jarig jubileum met topchefs uit de hele wereld

Het Bellagio Hotel & Casino aan de Strip van Las Vegas staat al jarenlang symbool voor luxe en elegantie. Dit jaar, op 7 december, wordt haar 25-jarige bestaan gevierd - een mijlpaal die onderstreept hoe tijdloos dit iconisch resort is. Om deze bijzondere verjaardag te vieren, trekt het Bellagio alles uit de kast met een culinair spektakel dat de zintuigen prikkelt en de gasten trakteert op een ongeëvenaarde ervaring.

De jubileumviering van het Bellagio is niet zomaar een feest; het is een eerbetoon aan kunst, cultuur en natuurlijk gastronomie. Het hotel heeft daarom de krachten gebundeld met chef-kok Michael Mina en zes vooraanstaande internationale chefs om samen een adembenemend menu te creëren onder de naam ‘Culinary Cultures’. Elk gerecht op dit menu is een expressie van de rijke diversiteit die onze wereld te bieden heeft. Gasten worden meegenomen op een culinaire wereldreis zonder dat ze Las Vegas hoeven te verlaten.

Het exclusieve menu begint dicht bij huis met favorieten uit Midden- en Noord-Amerika, die de basis leggen voor wat een avond vol ontdekkingen zal worden. Denk hierbij aan de klassieke zoetheid van geroosterde maïskolven met een rokerige chili romero en de delicate smaken van kreeft, prachtig gecombineerd met een pittige witte chorizo crème. Maar de reis stopt daar niet. De smaken van Latijns-Amerika worden geëerd met vers bereide Yuzu Ceviche, Tostada de Atun die recht uit Mexico lijkt te komen en Peruaanse asienta criollo die de veelzijdigheid van de inheemse keuken toont.

Europa is ook vertegenwoordigd met een scala aan gerechten die zowel verfijnd als hartverwarmend zijn. De authentieke drillingotti alla carbonara neemt de gast mee naar de kern van de Italiaanse keuken, terwijl de gerookte vis met muskaatsalie en clarkia-kool een verrassende combinatie van smaken biedt die zowel nieuw als nostalgisch voelen. En dan zijn er nog de lamskoteletten met een salade van Venetiaanse artisjokken die samen een perfecte harmonie vormen.

Alsof dit nog niet genoeg is, worden gasten ook meegevoerd naar Azië, waar de sappige gegrilde maatbiefstuk en warme sojascheuten een ode zijn aan de rijke smaken van het continent. Tonijnrozemarijn en zwarte bonenpasta brengen een diepte die enkel in de Aziatische keuken te vinden is. En natuurlijk mag Afrika niet ontbreken met gerechten zoals yammetlasagne, pikante zoete kip andouille, zwarte rijst en grijze garnalen – een festijn van smaken die getuigen van de rijkdom van dit continent.

Het diner wordt afgesloten met een dessertmenu dat net zo internationaal is als de rest van de maaltijd. Chocolade ganache soufflé, Crème Brûlée met specerijen, en appeltaart met walnoten staan naast exotische crème van banaan vanille. Deze desserts zijn niet alleen heerlijk, maar vormen ook de perfecte afsluiting van een buitengewone maaltijd.

Gasten kunnen vanaf 18:00 tot 21:30 uur genieten van deze culinaire reis voor €9,92 per persoon. Er staat hen een avond te wachten vol verrassingen, inclusief een indrukwekkende selectie van aperitieven en sekt. Live muziek zal de ambiance compleet maken, terwijl men geniet van het uitzicht op de beroemde fonteinen en de fonkelende lichten van Las Vegas.

Om de feestelijkheden extra glans te geven, organiseert het Bellagio diverse exclusieve activiteiten zoals een schitterende ‘Glow Party’ met bijpassende lichtenshow. Ook wordt er een nieuwe Champagne Colada geïntroduceerd, samen met een assortiment verse cocktails die het jubileum luister bijzetten.

Het Bellagio is meer dan alleen een hotel; het is een symbool voor de grandeur en glamour die zo kenmerkend zijn voor Las Vegas. Met deze 25-jarige jubileumviering opent het resort haar deuren voor een ongeëvenaard feest vol internationale smaken, unieke belevenissen en natuurlijk de luxe en pracht die men van het Bellagio gewend is. Dit is een viering die u niet wilt missen – een avond van samenzijn, smullen en sprankelende verrassingen, allemaal onder één dak, in het hart van een stad die nooit slaapt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...