Yellowstone-ster Cole Hauser lanceert Lazy K Bar Bourbon

In 'Yellowstone' speelt Cole Hauser de rol van Rip Wheeler, een ruige cowboy die geen vreemde is voor de harde wereld van ranching en whisky. Deze ervaring heeft Hauser geïnspireerd om buiten het scherm een nieuw avontuur aan te gaan. In samenwerking met Country Smooth, een door vrouwen geleid Amerikaans whiskymerk, lanceerde hij zijn eigen bourbon whiskey, genaamd Lazy K Bar.

De naam Lazy K Bar is een ode aan Hauser'sranch in Californië en zijn liefde voor de cowboy levensstijl. De samenwerking met Country Smooth ontstond door een natuurlijke connectie met oprichter en CEO Lori Carcich. Zij heeft ruime ervaring in de drankindustrie en staat bekend om haar toewijding aan het creëren van uitzonderlijke bourbon whiskies die worden gewaardeerd door een breed publiek. Tevens heeft ze het bedrijf Country Smooth opgericht met als doel om een meer inclusieve whiskycultuur te bevorderen.

Het debuut van Lazy K Bar bourbon is geen toevallige zet. Het komt voort uit Hauser'spassie voor kwaliteitswhisky en zijn verlangen om een product te creëren dat zowel kenmerken van traditionele bourbon belichaamt als een moderne draai geeft. In het productieproces worden traditionele methoden gecombineerd met een eigentijdse benadering, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel de smaak als de presentatie van de whisky.

Lazy K Bar bourbon onderscheidt zich door zijn unieke smaakprofiel, met hints van karamel, eikenhout en een vleugje kruiden, wat resulteert in een rijke en complexe smaakervaring. Het is een toegankelijke whisky die zowel puristen als nieuwkomers binnen de bourbon-wereld zal aanspreken. Ideaal om puur te drinken, maar ook geschikt voor in cocktails.

Met de release van Lazy K Bar wil Hauser niet alleen zijn liefde voor whisky delen, maar ook bijdragen aan het behoud en de promotie van de cowboy cultuur. De flessen stralen een rustieke charme uit, met een etiketdesign dat is geïnspireerd op het Wilde Westen. Dit element van branding is essentieel om de authenticiteit van het merk te waarborgen en een verbintenis te smeden tussen de consument en de traditionele Amerikaanse waarden die de bourbon uitstraalt.

De lancering van Lazy K Bar is zowel een persoonlijk project voor Hauser als een zakelijke onderneming die de grenzen van de whiskymarkt verlegt. Het is een samensmelting van vakmanschap, traditie en innovatie, een symbool van de Amerikaanse pioniersgeest, en een bewijs van Hauser'stoewijding aan uitmuntendheid.

Naast dit nieuwe pad in de wereld van whisky, blijft Hauser actief in zijn acteercarrière, met zijn terugkerende en geliefde rol in 'Yellowstone'. Dit succesvolle tv-drama dat de dagelijkse strijd en de intriges van een familieboerderij in Montana belicht, heeft een trouwe schare fans die ongetwijfeld geïnteresseerd zullen zijn in Hauser'swhiskyondermening.

Met Lazy K Bar bourbon streeft Cole Hauser naar het creëren van een erfenis die net zo duurzaam en gedenkwaardig is als de personages die hij op het scherm vertolkt. Het is een reflectie van zijn passie voor het ambacht, zijn respect voor de traditie, en zijn visie om een whisky van hoge kwaliteit te maken die toegankelijk is voor iedereen die de complexe schoonheid van bourbon kan waarderen.

De bourbon-industrie heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, met veel bekende namen en nieuwe merken die de markt betreden. Cole Hauser en Country Smooth voegen daaraan een onderscheidende mix van erfgoed en moderniteit toe met Lazy K Bar. Hun toewijding aan het creëren van een authentiek product resoneert met een steeds groter wordende community van whiskydrinkers die op zoek zijn naar kwaliteit en originaliteit.

Lazy K Bar bourbon is niet alleen een verfijnd drankje maar vertegenwoordigt ook een bepaald stukje Amerikaanse cultuur. Van de rijkelijke geschiedenis van het Wilde Westen tot de hedendaagse populariteit van countrymuziek en westernfilms, bourbon heeft altijd een speciale plek gehad in het hart van Amerika. Hauser'sonderneming speelt in op deze culturele resonantie, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van het merk.

Het succes van een celebrity-endorsed merk zoals Lazy K Bar hangt niet alleen af van de beroemdheid die erachter staat, maar ook van de kwaliteit van het product. Consumenten zijn tegenwoordig goed geïnformeerd en veeleisend, en dat geldt zeker voor de kenners in de wereld van gedistilleerde dranken. Het team achter Lazy K Bar begrijpt dit en heeft hard gewerkt om een bourbon te creëren die qua smaak en karakter kan concurreren met de gevestigde namen.

Marketingstrategieën spelen ook een belangrijke rol in het succes van Lazy K Bar bourbon. Het merk profiteert van Hauser'sbekendheid en de populariteit van 'Yellowstone', maar het gaat ook om het vertellen van een overtuigend verhaal. Het merkverhaal van Lazy K Bar is er een van authenticiteit, passie en vakmanschap, iets wat de moderne consument aanspreekt.

Bourbonliefhebbers en fans van 'Yellowstone' kunnen uitzien naar de mogelijkheid om Lazy K Bar te proeven en te ervaren hoe Hauser'svisie op whisky werkelijkheid wordt. Of het nu gaat om een avond met vrienden, een rustig moment alleen of als onderdeel van een feestelijke gelegenheid, Lazy K Bar is bedoeld om deel uit te maken van dierbare herinneringen.

In een groeiende industrie waar storytelling en karakter net zo belangrijk zijn als de kwaliteit van het product, heeft Lazy K Bar een duidelijke boodschap: bourbon moet worden gemaakt met respect voor traditie, maar met een blik gericht op de toekomst. Hauser'spersoonlijke betrokkenheid bij elk aspect van het merk, van de smaakprofilering tot het design van de fles, maakt van Lazy K Bar een interessant en oprecht initiatief in de wereld van fijne sterke dranken.

De lancering van Lazy K Bar door Cole Hauser is tekenend voor een bredere trend waarin liefhebbers van ambachtelijke producten hun passies omzetten in commerciële ondernemingen. Het is een beweging die de drankindustrie van nieuwe inspiratie voorziet en consumenten de kans biedt om te genieten van innovatieve producten die een verhaal vertellen en een ervaring bieden. Voor Hauser is dit avontuur een manier om zijn liefde voor het wilde, ongetemde karakter van het land en de geest van de Amerikaanse cowboy te delen met een breed publiek.

Geïnspireerd door de traditionele waarden van het platteland en de niet-aflatende vastberadenheid van de cowboys die het land bewerken, is Lazy K Bar bourbon een eerbetoon aan de ruige individuen die het Amerikaanse landschap hebben gevormd. Met zijn soepele, volle smaak en rustieke charme weerspiegelt de nieuwe bourbon de essentie van een leven dat dicht bij de natuur staat, en roept het beelden op van uitgestrekte landschappen en de vrijheid van het open bereik.

Consumenten die geïnteresseerd zijn in het proeven van Lazy K Bar bourbon kunnen uitkijken naar de kans om een stukje van deze traditie in huis te halen. Met de aandacht voor detail en het streven naar kwaliteit die Cole Hauser en het team van Country Smooth in dit product hebben gestoken, is Lazy K Bar meer dan een nieuw merk op de plank; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een verhaal dat diep geworteld is in de Amerikaanse cultuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...