Ralph Lauren opent nieuwe flagships store en Ralphs Coffee in Singapore

Het Amerikaanse fashion powerhouse Ralph Lauren heeft een nieuwe parel toegevoegd aan zijn wereldwijde keten van luxueuze winkels. Het modemerk, bekend om zijn elegante ontwerpen en klassieke Amerikaanse stijl, heeft zijn aanwezigheid in Zuidoost-Azië versterkt met een indrukwekkende nieuwe flagship store en een charmant Ralphs Coffee-café in de welvarende en dynamische stad Singapore.

Gelegen bij het prestigieuze Marina Bay Sands, is deze nieuwe vestiging van Ralph Lauren niet alleen een mijlpaal voor het merk, maar ook een significant teken van groei in de luxe retailmarkt van Singapore. De winkel, die haar deuren opende op 25 november 2019, biedt bezoekers de kans om zich volledig onder te dompelen in de wereld van Ralph Lauren. Het interieur van de winkel is ontworpen met opperste zorg en aandacht voor detail, waarbij elk aspect van het design bijdraagt aan een gevoel van luxe en comfort.

Bij binnenkomst worden klanten verwelkomd door de warme uitstraling en de rijke geschiedenis van het merk. Met collecties zoals Polo, Double RL, Purple Label, Black Label en Childrenswear is de nieuwe store dé plek waar modebewuste heren, dames en kinderen hun hart kunnen ophalen. Of men nu op zoek is naar een statement-maakpak, een casual doch verfijnde trui of een hippe outfit voor de kids, de flagship store biedt het allemaal.

De herenafdeling pronkt met de nieuwste trends in maatpakken en casual wear, maar toont ook een breed scala aan hoogwaardige accessoires. Denk hierbij aan luxe horloges, stijlvolle riemen, en elegante schoenen – allemaal gecreëerd om de kenmerkende Ralph Lauren-stijl compleet te maken. Voor de vrouwen is er een schitterende selectie aan haute couture jurken, praktisch op maat gemaakte jassen en soepele blouses die vrouwelijke elegantie uitstralen. En laten we de jongsten niet vergeten: het speciale kindergedeelte is een waar paradijs voor kleine fashionista'sdie ook gekleed willen gaan in de kenmerkende preppy chic look van het merk.

Naast een uitgebreide kledinglijn, biedt de winkel ook een divers assortiment aan luxe accessoires die iedere outfit naar een hoger niveau tillen. Het brede aanbod omvat alles van zonnebrillen en stijlvolle handtassen tot adembenemend mooie schoenen en horloges – essentiële items die de persoonlijke stijl van de koper complementeren.

De ontspannen doch chique sfeer van Ralphs Coffee op de begane grond maakt het winkelavontuur compleet. Dit café, de tweede vestiging van de koffietak van het merk, nodigt uit tot een moment van rust met een uitgekiend aanbod aan premium koffies, verse maaltijden en heerlijke desserts. Of je nu een pauze neemt van het winkelen met een lekker kopje koffie of juist geniet van een glaasje wijn in de middag, Ralphs Coffee biedt een heerlijk toevluchtsoord.

Bovendien viert de winkel haar opening met een uniek evenement, waarbij bezoekers verwend werden met heerlijke cocktails en champagne terwijl ze zich vergapen aan de prachtige collecties van het merk. Ook buiten, bij Ralphs Coffee, voegde een food truck een extra dimensie toe aan de culinaire ervaring met een variatie aan lekkernijen.

Voor degenen die ook hun thuis willen aankleden met de luxe van Ralph Lauren, onthult de Home-collectie een brede waaier aan decoratieve items. Van zacht beddengoed en pluche badlinnen tot verfijnde meubels en verlichting, er is voor elk wat wils. De prijzen variëren, waardoor de collectie toegankelijk is voor verschillende budgetten.

Deze nieuwe locatie markeert een belangrijk moment voor Ralph Lauren, dat niet alleen vernieuwing maar ook expansie laat zien. Met toegewijd personeel dat klaarstaat om klanten met persoonlijke aandacht en advies bij te staan, vormt de winkel het perfecte samenspel tussen mode en lifestyle. Voor eenieder die een uitzonderlijke shoppingervaring in Singapore zoekt, biedt de nieuwe flagship store van Ralph Lauren een onvergetelijke combinatie van mode, luxe en gastvrijheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...