Baskin-Robbins brengt feestelijke herfsttraktaties met de terugkeer van de Turkey Cake en de Snickerdoodle Chai

Baskin-Robbins verwelkomt het herfstseizoen met feestelijke traktaties, waaronder de terugkeer van de populaire Turkey Cake en de introductie van de Snickerdoodle Chai als Smaak van de Maand voor november. De Turkey Cake, een ijsdessert in de vorm van een kalkoen, ligt op een bedje van glazuurgarnering en is gevuld met de favoriete ijssmaken van de gasten. Het geheel wordt afgemaakt met twee suikerkegelpoten en een rijke karamel-praliné glazuur.

Naast de Turkey Cake biedt Baskin-Robbins ook de Snickerdoodle Chai aan, een creatieve draai aan de traditionele herfstsmaak. Deze nieuwe smaak combineert stukjes snickerdoodle-deeg met vanille-chai-ijs en wordt verrijkt met een kaneelstreusel lint dat erdoorheen is gewerveld.

Charlie Nutting, Brand Marketing Director bij Inspire Brands, benadrukt het belang van seizoensgebonden lekkernijen: 'In de herfst draait alles om smaken die gasten herinneren aan seizoensgebonden lekkernijen die thuis worden genoten, en we zijn verheugd om sommige van deze smaken in november in Baskin-Robbins-winkels in het hele land te brengen.' Nutting voegt eraan toe dat de geliefde Turkey Cake, als een eigen Thanksgiving-traditie van Baskin-Robbins, een perfect gespreksonderwerp en Instagram-waardige toevoeging is aan elke Thanksgiving- of Friendsgiving-bijeenkomst.

De feestelijke traktaties zijn bedoeld om het herfstseizoen te vieren en klanten te verrassen met creatieve en heerlijke smaakcombinaties. Fans van Baskin-Robbins kunnen uitkijken naar deze smakelijke toevoegingen, die zowel de zoete als hartige smaken van het seizoen omarmen.

Naast de Turkey Cake en Snickerdoodle Chai kunnen klanten ook genieten van andere seizoensgebonden aanbiedingen bij Baskin-Robbins. Zo zijn er bijvoorbeeld pompoenspeculaas- en appeltaartijs, die perfect passen bij het herfstseizoen en de oogstfeesten.

Baskin-Robbins biedt ook een verscheidenheid aan gepersonaliseerde ijstaarten aan die bij elke gelegenheid passen, van verjaardagen tot jubilea en andere feesten. Klanten kunnen kiezen uit verschillende smaken, vormen en thema'som hun feest compleet te maken.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets kleins en zoets om van te genieten, heeft Baskin-Robbins ijskoekjes, ijscoupe'sen ijshoorntjes in hun assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en combinaties, waardoor klanten hun eigen unieke traktatie kunnen samenstellen.

Baskin-Robbins is zich bewust van dieetbeperkingen en voorkeuren en biedt daarom ook een selectie van lactosevrije, suikervrije en veganistische ijssmaken aan. Zo kunnen klanten met uiteenlopende dieetwensen genieten van de heerlijke ijscreaties.

Als onderdeel van hun voortdurende inspanningen om innovatief en milieuvriendelijk te zijn, werkt Baskin-Robbins aan duurzamere verpakkingsoplossingen en moedigt het bedrijf klanten aan om herbruikbare bekers en containers te gebruiken.

Met meer dan 1.000 smaken in hun repertoire blijft Baskin-Robbins een pionier in de ijsindustrie en een favoriete bestemming voor ijsliefhebbers over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een klassieke smaak of iets nieuws en gedurfd, Baskin-Robbins heeft voor ieder wat wils, vooral tijdens het gezellige herfstseizoen.

Hoewel het onmogelijk is om een volledige lijst van meer dan 1.000 smaken te geven die Baskin-Robbins in de loop der jaren heeft gemaakt, zijn hier enkele van de meest populaire smaken en producten die ze aanbieden:

  • IJs: Baskin-Robbins staat bekend om zijn uitgebreide selectie van ijssmaken, waaronder klassiekers zoals vanille, chocolade, aardbei, Rocky Road en Mint Chocolate Chip. Ze bieden ook seizoensgebonden smaken aan, zoals pompoentaart en appeltaart in de herfst.
  • IJstaarten: Baskin-Robbins biedt gepersonaliseerde ijstaarten aan voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot jubilea. Klanten kunnen kiezen uit verschillende smaken, vormen en thema'som hun feest compleet te maken.
  • IJskoekjes: Voor degenen die op zoek zijn naar iets kleins en zoets, biedt Baskin-Robbins ijskoekjes. Dit zijn heerlijke koekjes gecombineerd met hun favoriete ijssmaak.
  • IJscoupe'sen ijshoorntjes: Baskin-Robbins biedt verschillende ijscoupe'sen ijshoorntjes aan, verkrijgbaar in verschillende smaken en combinaties. Klanten kunnen hun eigen traktatie samenstellen.
  • Suikervrij en lactosevrij ijs: Baskin-Robbins biedt ook een selectie van lactosevrije en suikervrije ijssmaken aan, zodat klanten met dieetbeperkingen kunnen genieten van hun ijscreaties.
  • Veganistische opties: Baskin-Robbins is zich bewust van dieetvoorkeuren en biedt veganistische ijsopties aan voor klanten die dierlijke producten vermijden.
  • Warme dranken: Naast ijs biedt Baskin-Robbins ook warme dranken aan, zoals koffie, warme chocolademelk en thee, om klanten op te warmen tijdens de koudere maanden.
  • Milkshakes en smoothies: Baskin-Robbins biedt een assortiment milkshakes en smoothies, gemaakt met hun heerlijke ijs en vers fruit, voor een verfrissende en smakelijke traktatie.
  • Sundaes: Klanten kunnen genieten van klassieke sundaes, zoals de Banana Split en de Brownie Sundae, of hun eigen sundae samenstellen met hun favoriete ijssmaken en toppings.
  • IJslolly'sen ijsbars: Baskin-Robbins biedt ook bevroren traktaties zoals ijslolly'sen ijsbars in verschillende smaken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...