Suntory's nieuwe Limited Edition 2021 Hibiki Japanese Harmony Whisky - uniek ontwerp en verfijnde smaak

De wereldwijde introductie van de begeerde Yamazaki 55-whisky van The House of Suntory was een groot succes. Nu lanceert Suntory een nieuwe limited edition 2021 Hibiki Japanese Harmony-whisky, gepresenteerd in een prachtig ontworpen fles die de bijzondere smaaktonen van deze whisky extra accentueert. De Hibiki-fles, die sinds haar debuut in 1989 altijd 24 facetten heeft gehad, is nu versierd met verschillende seizoensbloemen en waterlinten, geïnspireerd door de Ryisui-Hyakka - Honderd Bloemen en Stromend Water. Dit ontwerp symboliseert de 24 uur van een dag en 24 seizoenen van een jaar in de traditionele Japanse maankalender.

Deze speciale editie van de Hibiki Japanese Harmony-whisky illustreert de eeuwige verbondenheid van het merk met harmonie en eenheid met de natuur. Het flesontwerp weerspiegelt de voortdurende verandering van de seizoenen en de stromende wateren die het verstrijken van de tijd aangeven. De smaak van de whisky sluit naadloos aan bij dit ontwerp, met een combinatie van hoogwaardige mout- en graanwhisky's van het merk die zijn verrijkt met aroma's van roos, lychee, rozemarijn en sandelhout. Deze heerlijke whisky biedt smaken van honing, sinaasappelschil en witte chocolade, afgerond met een vleugje Japans eiken.

De Hibiki Japanese Harmony-whisky 2021 zal naar verwachting binnen een maand op de markt komen. De fles van 750 ml bevat 43% alcohol en heeft een verkoopprijs van €125. Mis deze unieke kans niet om te genieten van deze verfijnde en harmonieuze whisky in een prachtige, speciaal ontworpen fles.

Suntory's Hibiki Japanese Harmony-whisky 2021 is niet alleen een voortreffelijke whisky, maar ook een waar kunstwerk. Het productieproces van de whisky, zorgvuldig gecontroleerd en geperfectioneerd door de meester-blenders van Suntory, heeft geresulteerd in een unieke en onvergetelijke smaakbeleving.

Deze limited edition whisky is een uitstekend cadeau voor whiskyliefhebbers en verzamelaars, die de diepe en rijke geschiedenis van de Japanse whisky-industrie waarderen. De elegante fles, versierd met seizoensbloemen en waterlinten, is een prachtig decorstuk en een waardevolle toevoeging aan elke whiskycollection.

Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van Japanse whisky, biedt de Hibiki Japanese Harmony-whisky 2021 een toegankelijke introductie tot de kenmerkende smaken en aroma's die de Japanse whisky zo geliefd maken. Het complexe en gelaagde smaakprofiel maakt het een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren whiskydrinkers.

Suntory's Hibiki Japanese Harmony-whisky 2021 is slechts beperkt verkrijgbaar, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van een fles van deze bijzondere uitgave. De verwachte verkoopprijs van €125 is een investering in een zeldzaam en verfijnd product dat de Japanse whisky-erfgoed viert. Geniet van deze unieke whisky-ervaring, die de kunst van Japanse whiskyproductie en de schoonheid van de seizoenswisselingen en natuur harmonieus samenbrengt.

Hibiki Japanese Harmony Whisky

  • Beschrijving: Een zachte en elegante blended whisky met een rijke smaak van rijpe peren en honing, met een subtiele rokerige ondertoon en een lange afdronk.
  • Prijs: €60-€80


Hibiki 17 Years Old Whisky

  • Beschrijving: Een zeldzame en kostbare blend van 17 jaar oude single malt- en graanwhisky's, met een complexe smaak van rozijnen, kruiden en hout, met een lange en warme afdronk.
  • Prijs: €400-€500


Hibiki 21 Years Old Whisky

  • Beschrijving: Een premium blend van 21 jaar oude single malt- en graanwhisky's, met een diepe en intense smaak van rijpe pruimen, chocolade en kruiden, met een zijdezachte afdronk.
  • Prijs: €800-€900


Hibiki Blender's Choice Whisky

  • Beschrijving: Een exclusieve blend van zorgvuldig geselecteerde single malt- en graanwhisky's, met een rijke en complexe smaak van fruit, vanille en eikenhout, met een lange en smaakvolle afdronk.
  • Prijs: €150-€200


Hibiki Japanese Harmony Master's Select Whisky

  • Beschrijving: Een unieke en beperkt verkrijgbare blend van de beste single malt- en graanwhisky's, zorgvuldig geselecteerd door de meester-distilleerder van Suntory, met een verfijnde en uitgebalanceerde smaak van fruit, kruiden en noten, met een elegante en lange afdronk.
  • Prijs: €300-€400


Let op: de prijzen kunnen per land en per winkel verschillen. De vermelde prijzen zijn slechts indicaties en kunnen afwijken van de werkelijke prijzen.

Bezoek Website
Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...