Ongelooflijke cocktails in de weelderige omgeving van Island Gardens

In het weelderige havengebied van Island Gardens wachten onvergetelijke cocktails op je. Deze exclusieve plek aan het water, gelegen in Miami, heeft een ongeëvenaarde gastvrijheid en verbluffende jachthavenzichten te bieden. Met zijn uitgestrekte luxe jachtclub en elegante landschap, trekt Island Gardens de elite uit de hele wereld aan voor zowel zijn nautisch als gastronomisch aanbod.

De Deck at Island Gardens is een restaurant en bar die bekend staat om haar exceptionele eet- en drinkmogelijkheden. Dit openluchtrestaurant, gelegen tegenover een prachtige jachthaven, serveert Mediterrane gerechten met een Amerikaanse twist in een verfijnde setting. Gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde uitzicht op de skyline van Miami en de jachthaven terwijl ze zich tegoed doen aan heerlijke gerechten en handgemaakte cocktails.

Island Gardens biedt naast culinair genot ook enkele van de beste drankmixen aan. Het ervaren mixologieteam streeft naar perfectie in elke cocktailcreatie. Zij combineren unieke smaken om drankjes van uitzonderlijke kwaliteit te leveren, die perfect samengaan met de gerechten op de menukaart. Hun cocktailmenu varieert van klassieke dranken tot innovatieve creaties, en elk drankje wordt met de grootste zorg bereid.

Enkele van hun kenmerkende cocktails zijn onder meer de Miami Vice, een verfrissende mix van rum, ananas en aardbei, en de Key Lime Pie, gemaakt van vanillewodka, limoen, room en Graham-cracker-kruimels. Voor de whiskeyliefhebbers is er de Whiskey Smash, een cocktail met bourbon, citroen en munt.

Een andere cocktail om te proberen is de Old Cuban, die bestaat uit donkere rum, munt, suiker en champagne. Dit drankje is een eerbetoon aan de Cubaanse cultuur in Miami. Voor degenen die een lichter, sprankelend alternatief verkiezen, is de Aperol Spritz een uitstekende keuze. Deze cocktail combineert Prosecco, Aperol en sodawater voor een zoet en verfrissend drankje.

Island Gardens focust ook sterk op duurzaamheid. De meeste van hun cocktails worden gemaakt met verse, lokaal geteelde ingrediënten. Door de seizoenen heen worden de cocktailmenu'saangepast op basis van beschikbare lokale producten.

In dit paradijselijke oord kun je niet alleen genieten van de beste cocktails, maar ook van evenementen van wereldklasse zoals luxe jachtshows en gastronomische festivals. Deze gebeurtenissen trekken culinaire experts en foodies van over de hele wereld aan.

Voeg daarbij de verbluffende uitzicht op de jachthaven en de skyline van Miami, en het wordt duidelijk dat Island Gardens dé locatie is voor wie een onvergetelijke culinaire en nautische ervaring wenst. Of je nu komt voor het uitzicht, de cocktails of de uitmuntende gerechten, Island Gardens streeft ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bij Island Gardens draait het niet alleen om eten en drinken, maar ook om sfeer en ambiance. Het glamoureuze interieur van het Deck at Island Gardens is ontworpen met een mix van Mediterrane flair en chique Miami-stijl. Deze esthetisch aantrekkelijke omgeving, in combinatie met zachte lounge muziek, creëert de perfecte setting voor een avondje uit.

Daarnaast is er ook aandacht voor entertainment. Tijdens het weekend biedt Island Gardens live muziek, DJ-sets en diverse themanachten aan, waardoor het de perfecte plek is voor feestgangers en liefhebbers van het nachtleven.

Island Gardens biedt naast het reguliere menu ook een brunchmenu aan tijdens het weekend. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, variërend van klassieke brunchfavorieten tot unieke mediterrane delicatessen. Uiteraard wordt dit begeleid door hun uitmuntende reeks cocktails.

Wil je de volledige ervaring van Island Gardens? Boek dan een privé cabana voor een meer intieme viering of een speciale gelegenheid. Deze cabanas beschikken over eigen persoonlijke service en zijn de perfecte plek om te relaxen en van de idyllische omgeving te genieten.

Bij Island Gardens is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt dineren onder de sterren, jezelf trakteren op een cocktail terwijl je naar de jachten kijkt, of gewoon wilt genieten van de zon en het ongelooflijke uitzicht, Island Gardens biedt het allemaal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...