Lumisidus heeft waarschijnlijk de ultieme horlogewinder onthuld

Lumisidus, een toonaangevende innovator in de wereld van luxe horlogeaccessoires, heeft mogelijk de ultieme horlogewinder onthuld die het hart van elke horlogeliefhebber sneller doet kloppen. Met de lancering van de Watch Winter wint Lumisidus aan prestige door een ingenieus ontwerp te combineren met materialen van de bovenste plank.

De Duitse finesse in vakmanschap komt tot uiting in dit staaltje technologie. De Watch Winder is namelijk vervaardigd uit robuuste carbonringen die een solide basis bieden voor het geavanceerde mechanisme. Deze ringen zijn met zorg samengesteld en rollen over elkaar heen, waardoor ze de horloges in beweging zetten en houden. In het hart van het apparaat klopt een Swiss Made motor, kenmerkend voor precisie en betrouwbaarheid, en welbekend onder de kenners van hoogwaardige uurwerken.

Het prijskaartje van €34.990 maakt de Lumisidus Watch Winder tot een exclusief object dat niet voor iedereen weggelegd is. Echter, de luxe die het uitstraalt met zijn 24-karaats vergulding maakt het tot een ware blikvanger. De winder biedt ruimte aan 11 automatische horloges, die elk hun eigen plekje krijgen en continu klaar zijn voor gebruik. Doordat de horloges achter kristalglas liggen, zijn ze niet alleen beveiligd tegen externe invloeden, maar worden ze ook nog eens individueel uitgelicht door LED-lampjes die elk horloge op een voetstuk plaatsen.

In de tijd van personalisatie en technologische innovaties blijft Lumisidus niet achter. Toekomstige eigenaren van deze horlogewinder hebben de luxe om het LED Smoky Crystal Quartz-voetstuk naar hun eigen voorkeur te kleuren. Middels een speciale app, ontworpen voor de Lumisidus Watch Winder, kan men de kleuren bedienen en het apparaat volledig afstemmen op de persoonlijke smaak en interieur.

De bediening van de winder zelf is een waar genot dankzij de harmonieuze bewegingen die de horloges maken. Maar daar blijft het niet bij. Via de handige app kan men ook het aantal rotaties per dag instellen, wat essentieel is om elk individueel horloge perfect opgewonden te houden zonder risico op overbelasting. Dit niveau van aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat zowel vintage horloges als moderne automatische uurwerken hun energie behouden.

Als reiziger wil je natuurlijk ook je horloges in optimale conditie houden, en daarom is de Lumisidus Watch Winder zowel via een stopcontact als op batterijen te gebruiken. Hierdoor is het apparaat niet slechts een thuisaccessoire, maar een reispartner voor de globetrotter die zijn horloges koestert.

Qua design en bouw is de horlogewinder eveneens topklasse. Het gebruik van hoogwaardig aluminium en carbon in de behuizing reflecteert de duurzaamheid en het lichte gewicht van het apparaat. Met een afmeting van 50 x 27 x 23 cm is het een fors object dat echter door zijn strakke lijnen toch een elegante uitstraling heeft.

Er zijn twee variaties beschikbaar voor de consument: een diepzinnig zwarte uitvoering en een moderne zilveren variant. Beide opties ademen hetzelfde niveau van luxe en exclusiviteit. En mocht er onverhoopt iets misgaan binnen de eerste drie jaar, dan biedt Lumisidus een garantie waarmee je verzekerd bent van een betrouwbare service.

Met de Watch Winder zet Lumisidus een nieuwe standaard neer in de markt van horlogewinders. Het is een object dat niet alleen technisch innovatief is, maar ook een streling voor het oog biedt. Het bewijst dat Duits vakmanschap en Zwitserse precisie samen een ongeëvenaarde synergie kunnen vormen in de kunst van horlogeonderhoud.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...