Kristallen Pikachu - een luxueuze samenwerking tussen Pokémon en Baccarat

The Pokémon Company is een samenwerking aangegaan met het prestigieuze Franse kristalmerk Baccarat om een exclusieve kristallen Pikachu te creëren, die verzamelaars kunnen aanschaffen voor een bedrag van €25.000. Deze bijna 30 centimeter hoge Pikachu is mede-ontworpen door Hiroshi Fujiwara van fragment design en kenmerkt zich door de vele geslepen facetten die het licht onder verschillende hoeken reflecteren.

Het gezicht van het unieke kunstwerk wordt aan de voorkant helder en zonder details weergegeven, terwijl aan de achterkant het bliksemschichtlogo van het fragment is gegraveerd. Als alternatief is er ook een kleiner Pikachu-beeldje beschikbaar, dat meer gedetailleerde kenmerken toont, zoals het gezicht, de staart en de oren.

Naast de kristallen Pikachu'somvat deze bijzondere collectie een gouden gaas-omhulde Poké Ball, die tevens als stijlvolle woondecoratie kan dienen. De prijzen voor de exclusieve Baccarat x Pokémon-collectie variëren van €410 tot €25.000, wat deze samenwerking een ware luxe-ervaring maakt voor Pokémon-liefhebbers en verzamelaars.

Deze unieke en luxueuze samenwerking tussen The Pokémon Company en Baccarat is een perfect voorbeeld van hoe popcultuur en high-end design samenkomen om uitzonderlijke verzamelobjecten te creëren. Deze samenwerking zal ongetwijfeld de aandacht trekken van zowel Pokémon-verzamelaars als liefhebbers van verfijnde kristallen kunstwerken.

De Baccarat x Pokémon-collectie zal naar verwachting zeer gewild zijn bij verzamelaars, gezien de beperkte beschikbaarheid en exclusiviteit van de stukken. Daarnaast is de samenwerking een uitstekende gelegenheid voor Baccarat om een jonger en breder publiek aan te spreken, terwijl het tegelijkertijd de merkwaarden van vakmanschap en elegantie behoudt.

Als onderdeel van de promotie en marketing van deze exclusieve collectie kunnen er mogelijk speciale evenementen of tentoonstellingen worden georganiseerd om de prachtige creaties te tonen. Deze zouden kunnen plaatsvinden in luxe warenhuizen, galerieën of op designbeurzen, waar geïnteresseerden de kans krijgen om de kunstwerken van dichtbij te bewonderen en meer te weten te komen over het creatieve proces achter de samenwerking.

Samenvattend is de Baccarat x Pokémon-collectie een opwindende en onverwachte samenwerking tussen twee zeer verschillende merken, die samen een reeks luxueuze en exclusieve verzamelobjecten hebben gecreëerd die zowel Pokémon-fans als liefhebbers van verfijnd design zullen aanspreken.

  • Kristallen Pikachu-beeld (€25.000): Dit indrukwekkende kristallen Pikachu-beeld, medeontworpen door Hiroshi Fujiwara van Fragment Design, is bijna een voet hoog. Het is zorgvuldig gesneden met een verscheidenheid aan facetten om het licht op verschillende manieren te reflecteren, wat zorgt voor een prachtig schouwspel van licht en schaduw. De voorkant van het gezicht is helder en zonder enige gravure, terwijl de achterkant het bliksemschichtlogo van Fragment bevat.

  • Gedetailleerd Pikachu-beeldje: Naast het grote kristallen beeld is er ook een kleiner, gedetailleerder Pikachu-beeldje beschikbaar. Dit beeldje is zorgvuldig gemaakt om het gezicht, de staart en de oren van Pikachu nauwkeurig weer te geven, waardoor het een meer herkenbaar en charmant item is voor verzamelaars.

  • Gouden gaas Poké Ball: Deze prachtige Poké Ball, gemaakt van een fijn goudgaas, dient niet alleen als een verzamelobject, maar ook als een stijlvol woonaccessoire. Dit elegante ontwerp transformeert het iconische symbool van de Pokémon-wereld in een luxueus en verfijnd kunstwerk.

  • Extra items: De Baccarat x Pokémon-collectie kan in de toekomst mogelijk worden uitgebreid met andere kristallen beeldjes van populaire Pokémon-personages of andere bijpassende accessoires die de stijl en het vakmanschap van Baccarat weerspiegelen.

De prijzen voor de items in de Baccarat x Pokémon-collectie variëren van €410 tot €25.000, waardoor ze een exclusieve en luxueuze toevoeging zijn voor verzamelaars en liefhebbers van zowel Pokémon als Baccarat. Deze samenwerking is een perfecte combinatie van popcultuur en high-end design, wat resulteert in een reeks prachtige en unieke verzamelobjecten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...