DIOR opent winkel met nieuw retail-design concept in Japan

Het Franse modehuis DIOR heeft onlangs in de stad Yokohama een nieuwe winkel in het Sogo-winkelcentrum geopend. De nieuwe DIOR-boetiek weerspiegelt het meest recente retail-design concept van het merk en biedt een breed scala aan dames- en herenkleding, inclusief accessoires, handtassen, schoenen en meer.

De boetiek is opgedeeld in twee onderscheidende interieurruimtes om de twee verschillende lijnen van DIOR te weerspiegelen, geleid door Maria Grazia Chiuri en Kim Jones. De inrichting is modern en stijlvol, en bevat enkele opvallende designelementen die kenmerkend zijn voor DIOR.

Naast DIOR zijn er ook andere mode-luxe mono-merkboetieks te vinden bij Sogo in Yokohama, waaronder Celine, Loewe, Gucci en Hugo Boss, evenals horloge- en schrijfinstrumentenwinkels van merken als Montblanc, Franck Muller, Omega en Tudor.

DIOR heeft de afgelopen jaren een sterke aanwezigheid in Japan opgebouwd en heeft nu meerdere winkels in verschillende steden in het land. Het merk is populair bij zowel de lokale bevolking als de toeristen die naar Japan reizen voor het winkelen.

In andere DIOR-nieuws heeft het merk onlangs ook de gloednieuwe Dior Spa Cheval Blanc in Parijs geopend. De spa is ontworpen als een oase van rust en luxe, en biedt een breed scala aan behandelingen en faciliteiten voor klanten die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging.

DIOR'snieuwe winkel in Yokohama is een welkome aanvulling op de luxe winkelervaring in de stad en zal ongetwijfeld klanten aantrekken die op zoek zijn naar hoogwaardige mode en accessoires. De locatie van de winkel in het Sogo-winkelcentrum is strategisch gekozen, omdat het een van de meest populaire winkelbestemmingen is in Yokohama en gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Naast het uitbreiden van zijn retailnetwerk heeft DIOR ook inspanningen geleverd om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen in zijn productie- en bedrijfsprocessen. Het merk heeft verschillende initiatieven gelanceerd om afval te verminderen, zoals het verminderen van plastic verpakkingen en het gebruik van duurzame materialen in zijn producten.

DIOR blijft een van de meest iconische en invloedrijke modehuizen ter wereld, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 40. Het merk heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, dankzij de leiding van creatief directeur Maria Grazia Chiuri en haar visie op eigentijdse mode. Met zijn nieuwste winkel in Yokohama blijft DIOR zijn positie versterken als een van de belangrijkste spelers in de luxe mode-industrie.

Hierbij een lijst van alle Dior winkels in Japan:

  • Dior Tokyo Ginza - 5-9-11 Ginza, Chuo-ku, Tokyo 104-0061, Japan / +81 3-5537-7255 - Gelegen in het hart van Tokyo'sberoemde Ginza-wijk, biedt Dior Tokyo Ginza een exclusieve ervaring van het Franse luxe merk. De ruime winkel met twee verdiepingen beschikt over een uitgebreide collectie van Dior'smeest iconische producten, van haute couture en ready-to-wear kleding tot accessoires en parfums. De winkel biedt ook op maat gemaakte services, waaronder personal shopping en couture fittingen, om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen.
     
  • Dior Tokyo Omotesando - 5-9-11 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo 150-0001, Japan / +81 3-5464-5111 - Gelegen in de chique wijk Shibuya-ku in Tokyo, biedt Dior Tokyo Omotesando een eigentijdse sfeer die past bij de modieuze omgeving van de winkel. De ruimte is ontworpen door de beroemde architect Peter Marino en biedt een mix van hightech en klassieke esthetiek. Het assortiment omvat zowel dames- als herenmode en accessoires, inclusief Dior'siconische tassen, horloges en sieraden.
     
  • Dior Osaka Shinsaibashi - 1-4-18 Nishishinsaibashi, Chuo-ku, Osaka-shi, Osaka 542-0086, Japan / +81 6-6282-2777 - Deze winkel, gelegen in het hart van Osaka'swinkel- en uitgaanswijk Shinsaibashi, biedt een prachtige collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt ook over een exclusieve VIP-ruimte, waar klanten privé kunnen shoppen en genieten van op maat gemaakte services.
     
  • Dior Osaka Hankyu Umeda - 8-7 Kakuda-cho, Kita-ku, Osaka-shi, Osaka 530-8350, Japan / +81 6-6313-1777 - Gelegen in het bruisende Umeda-district van Osaka, biedt Dior Osaka Hankyu Umeda een luxueuze ervaring voor klanten die op zoek zijn naar de hoogwaardige producten van het Franse modehuis. De winkel beschikt over een uitgebreide collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel heeft ook een speciale VIP-ruimte voor klanten die op zoek zijn naar een meer persoonlijke winkelervaring.
     
  • Dior Fukuoka Iwataya - 2-5-35 Tenjin, Chuo-ku, Fukuoka-shi, Fukuoka 810-0001, Japan / +81 92-724-3600 - Deze winkel, gelegen in het hart van Fukuoka'sdrukke winkelgebied Tenjin, biedt een breed scala aan Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt ook over een speciale VIP-ruimte en biedt op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen. - Gelegen in het chique winkelgebied Sakae in Nagoya, biedt Dior Nagoya Takashimaya een prachtige selectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt ook over een VIP-ruimte en biedt op maat gemaakte services voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring.
     
  • Dior Nagoya Takashimaya - 1-1-4 Sakae, Naka-ku, Nagoya-shi, Aichi 460-8430, Japan / +81 52-252-5631 - Gelegen in het chique winkelgebied Sakae in Nagoya, biedt Dior Nagoya Takashimaya een prachtige selectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt ook over een VIP-ruimte en biedt op maat gemaakte services voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring.
     
  • Dior Nagoya Mitsukoshi - 3-5-1 Sakae, Naka-ku, Nagoya-shi, Aichi 460-8512, Japan / +81 52-264-0311 - Gelegen in het hart van Nagoya'sSakae-winkelgebied, biedt Dior Nagoya Mitsukoshi een uitgebreide collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel heeft een stijlvol en modern interieur, waar klanten kunnen genieten van een luxe winkelervaring. Naast de reguliere collectie biedt de winkel ook op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen.
     
  • Dior Yokohama Sogo - 2-18-1 Takashima, Nishi-ku, Yokohama-shi, Kanagawa 220-8510, Japan / +81 45-465-2111 - Gelegen in het populaire Yokohama Sogo-winkelcentrum, biedt Dior Yokohama Sogo een prachtige collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt over een ruime en uitnodigende ruimte, waar klanten kunnen genieten van een exclusieve winkelervaring en op maat gemaakte services, zoals personal shopping.
     
  • Dior Sapporo Sogo - 6-chome, Kita 3-jo Nishi, Chuo-ku, Sapporo-shi, Hokkaido 060-0003, Japan / +81 11-205-2111 - Deze winkel, gelegen in het hart van Sapporo, biedt een prachtige collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel beschikt over een stijlvol en modern interieur, waar klanten kunnen genieten van een luxueuze winkelervaring en op maat gemaakte services, zoals personal shopping.
     
  • Dior Hiroshima Fukuya - 2-2-1 Hatchobori, Naka-ku, Hiroshima-shi, Hiroshima 730-0013, Japan / +81 82-240-5111 - Gelegen in het hart van Hiroshima, biedt Dior Hiroshima Fukuya een uitgebreide collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel heeft een luxe uitstraling en biedt op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen, om tegemoet te komen aan de individuele wensen van klanten.
     
  • Dior Kyoto Takashimaya - 52 Nishiiru, Shincho, Shijo-dori, Shimogyo-ku, Kyoto-shi, Kyoto 600-8520, Japan / +81 75-221-8811 - Gelegen in het historische Kyoto, biedt Dior Kyoto Takashimaya een prachtige selectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel heeft een elegant en modern interieur en biedt op maat gemaakte services voor klanten die op zoek zijn naar een exclusieve winkelervaring.
     
  • Dior Sendai Fujisaki - 1-9-20 Chuo, Aoba-ku, Sendai-shi, Miyagi 980-0021, Japan / +81 22-268-5111 - Deze winkel, gelegen in het hart van Sendai, biedt een prachtige collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel heeft een stijlvol en modern interieur en biedt op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen, om tegemoet te komen aan de individuele wensen van klanten.
     
  • Dior Okayama Takashimaya - 10-1 Ekimae-cho, Kita-ku, Okayama-shi, Okayama 700-8521, Japan / +81 86-224-0111 - Gelegen in het hart van Okayama, biedt Dior Okayama Takashimaya een exclusieve winkelervaring voor klanten die op zoek zijn naar de hoogwaardige producten van het Franse modehuis. De winkel heeft een elegante uitstraling en biedt een prachtige collectie van Dior-producten, inclusief dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel biedt ook op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen, om aan de individuele behoeften van klanten te voldoen.
     
  • Dior Shizuoka Isetan - 15-17 Gofuku-cho, Aoi-ku, Shizuoka-shi, Shizuoka 420-0031, Japan / +81 54-253-8111 - Gelegen in het hart van Shizuoka, biedt Dior Shizuoka Isetan een exclusieve winkelervaring voor klanten die op zoek zijn naar de hoogwaardige producten van Dior. De winkel heeft een stijlvol en modern interieur en biedt een uitgebreide collectie van Dior-producten, waaronder dames- en herenkleding, accessoires en schoonheidsproducten. De winkel biedt ook op maat gemaakte services, zoals personal shopping en couture fittingen, om tegemoet te komen aan de individuele wensen van klanten. Het is een perfecte bestemming voor fashion-liefhebbers die op zoek zijn naar luxe en exclusiviteit in Shizuoka.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...