De Döttling Fusion Safe is een uitstekende mix van modern en vintage design

De Döttling Fusion combineert de kenmerken van twee van de meest populaire kluizen van de Duitse fabrikant Döttling: de Liberty en de Legend nr. 176 uit de 19e eeuw. De kast is bekleed met fijn kalfsleer en voorzien van klinknagels. Optioneel kan er een Swarovski-schedelset worden toegevoegd om het toetsenbord te verbergen waarmee de kluis kan worden geopend.

De Legend-component van de Fusion biedt zes horlogewinders en één lade, terwijl de Liberty-component acht horlogewinders en drie laden bevat, waardoor er voldoende opslagruimte is voor kostbare spullen zoals horloges, geweren en sigaren.

De kast kan ook worden aangesloten op het alarmsysteem van het huis voor extra beveiliging en het geheel ziet er prachtig uit, zowel qua vorm als functie.

De Döttling Fusion is niet alleen een lust voor het oog, het beschikt ook over indrukwekkende technische en mechanische functies. De kluis is voorzien van een elektronisch slot met een codepaneel en biometrische identificatie, evenals een systeem dat de kluis kan koppelen aan het alarmsysteem van het huis voor extra beveiliging.

De Legend-kluis biedt zes horlogewinders en één lade, terwijl de Liberty-kluis wordt geleverd met acht horlogewinders en drie laden. Beide kluizen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder fijn kalfsleer en klinknagels voor een duurzame en elegante uitstraling.

De Fusion biedt dus niet alleen de beste eigenschappen van twee van de meest populaire kluizen van Döttling, maar ook een uitstekende opslagoplossing voor horloges, geweren en andere kostbare items, evenals geavanceerde beveiligingsfuncties om uw waardevolle bezittingen te beschermen.

Technische en mechanische informatie voor de Döttling Fusion veilig:

  • De buitenkant is gemaakt van kalfsleer met klinknagels.
  • Het toetsenbord is verborgen achter een schedelset met Swarovski-edelstenen.
  • Kan worden aangesloten op het alarmsysteem van het huis voor extra veiligheid.
  • De Legend-kluis heeft zes horlogewinders en één lade.
  • De Liberty-kluis heeft acht horlogewinders en drie laden.
  • De afmetingen van de Fusion zijn niet gespecificeerd.
  • Materiaal: Fijn kalfsleer, Swarovski-edelstenen
  • Product: Döttling Fusion veiligheidskluis
  • Types: Horlogewinders, lades
  • Andere: De kluis heeft twee delen, de Liberty en de Legend, en kan worden gebruikt voor het opbergen van horloges, geweren en sigaren. Het toetsenbord dat wordt gebruikt voor het invoeren van code kan worden verborgen achter een schedelset met Swarovski-edelstenen. De kluis kan worden aangesloten op het alarmsysteem van het huis voor extra veiligheid.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...