Hoogwaardige edelstenen - en sieraden kluizen van Brown Safe

Brown Safe heeft een nieuwe lijn luxe edelstenen- en juwelenkluizen geïntroduceerd, die volledig aanpasbaar zijn. De kluizen zijn ontworpen met superieure werktuigbouwkunde en worden geleverd met prachtig vervaardigde sieradenkisten, laden en kasten om uw kostbare sieraden beter te organiseren. De Gem/Jewelry kluizen zijn gemaakt van uitzonderlijke materialen en hebben complexere en veiligere vergrendelingsmechanismen dan bankkluizen.

De kluizen zijn in hoge mate aanpasbaar en kunnen worden afgewerkt met een aangepast verfthema dat past bij het interieur van uw huis. Het interieur van de kluizen kan ook volledig worden aangepast, met keuze uit de fijnste fluwelen stoffen of zachte ultrasuede voor de ladevoeringen en premium hardhout voor de binnenmuren of planken. Het is zelfs mogelijk om uw eigen houtsoort te leveren voor de sieradenladen.

De kluizen ondergaan een meertraps verfproces en worden vervolgens gepolijst tot een hoogglans, waardoor ze een smaakvolle elegantie en uitstraling krijgen. De sluitsystemen kunnen worden aangepast, waarbij u kunt kiezen voor een hoogwaardig La Gard-toetsenbordsysteem van industriële kwaliteit, een biometrische scanopstelling die uw kluis opent met uw vingerafdrukken, of zelfs een vintage mechanisch wijzerplaatslot dat uw kluis een charmante old school-uitstraling geeft.

De Gem Jewelry safe is verkrijgbaar vanaf €3.100 en heeft een halve inch dikke massieve stalen deur en een kwart inch dikke stalen behuizing. Het "vedergewicht"-model kan tot €16.000 oplopen, afhankelijk van de materialen en opties die u kiest. De kluizen worden ook geleverd met opbergruimte voor sommige van uw horloges en u kunt zelfs een Orbita Programmable horlogewinder krijgen die uw horloges altijd op tijd houdt.

Elke Gem/Jewelry-kluis van Brown Safe wordt op bestelling gemaakt en volledig op maat gemaakt voor de klant. Er zijn verschillende maten beschikbaar, variërend van compacte kluizen tot grote kluizen met meerdere niveaus. De kluizen zijn ontworpen om niet alleen uw sieraden en horloges te beschermen, maar ook om ze op een elegante en stijlvolle manier tentoon te stellen.

De kluis is uitgerust met LED-verlichting, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er binnenin zit. Er zijn verschillende soorten sieradenkisten, lades en kasten beschikbaar om uw sieraden en horloges te organiseren. De Orbita Programmable horlogewinder die wordt geleverd met de kluis kan worden geprogrammeerd om automatisch uw horloges op te winden, zodat ze altijd klaar zijn om te dragen.

De kluizen worden gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen, zoals massief staal en premium hardhout, en zijn voorzien van geavanceerde vergrendelingsmechanismen. De kluis kan worden aangepast met verschillende verfthema's en interieurmaterialen om aan uw smaak te voldoen.

Het startmodel van de Gem Jewelry-kluis kost €3.100 en heeft een halve inch dikke massieve stalen deur en een kwart inch dikke stalen behuizing. Het duurste model, het "vedergewicht" -model, kan tot €16.000 kosten, afhankelijk van de opties en materialen die worden gekozen.

  • De kluizen zijn gebouwd met superieure werktuigbouwkunde en vergrendelingsmechanismen die complexer en veiliger zijn dan bankkluizen.
  • De kluizen zijn aanpasbaar en kunnen worden afgewerkt met een aangepast verfthema of interieur.
  • Het interieur van de kluizen kan worden aangepast met fluwelen stoffen of zachte ultrasuede voor ladevoeringen en premium hardhout voor de binnenmuren of planken.
  • De kluizen hebben opbergruimte voor horloges en er kan een Orbita Programmable horlogewinder worden toegevoegd.
  • Het sluitsysteem kan worden aangepast met een La Gard-toetsenbordsysteem van industriële kwaliteit, een biometrische scanopstelling met vingerafdrukken of een vintage mechanisch wijzerplaatslot.
  • De kluizen ondergaan een meertraps verfproces en worden gepolijst tot een hoogglans.
  • Het startmodel heeft een halve inch dikke massieve stalen deur en een kwart inch dikke stalen behuizing.
  • Het "vedergewicht" model kan tot €16.000 oplopen, afhankelijk van de gekozen materialen en opties.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...