Bentley verbaast ons met hun nieuwe lifestyle-collectie

Bentley heeft na de introductie van de indrukwekkende Bentayga SUV een nieuwe collectie lifestyle producten en accessoires gepresenteerd. Er zijn zeven verschillende collecties, ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, genaamd Business, Style, Home, Heritage, Bespoke, Colour en Bentley. Zo is er voor elk wat wils.

De Business-serie bevat drie elegante lederen accessoires uit de Continental-collectie, waaronder een aktetas en een weekendtas. De Style-collectie bevat een herontworpen handtas, genaamd de Bentley Continental, met een nieuw kleurenpalet van Burnt Oak, Portland en Dark Sapphire. Ook zijn er nieuwe sjaals geïnspireerd op de wereld van Bentley.

De Home-collectie brengt Bentley in huis, met onder andere een kasjmieren ruiterdeken in camel- en portlandtinten, een Bentley-fotolijst in Portland-leer en chroom, en twee bureauklokken in Piano Black en Burr Walnut.

De Colour-collectie is de meest levendige van allemaal, met handgemaakte kleding, lederwaren en accessoires afgewerkt in Neptunus, Moroccan Blue, Magenta, Portland en Highland Hare.

De Heritage-collectie is een viering van de geschiedenis van Bentley en bevat een weekendracetas en een race-rugzak met het nummer negen, ter ere van de beroemdste Bentleys ooit gebouwd: de supercharged 4,5 liter 'Blower'.

Daarnaast heeft de Bespoke-collectie items die volledig op maat zijn gemaakt en gepersonaliseerd naar de wensen van de klant, inclusief lederen jassen, tassen en accessoires. Dit zorgt ervoor dat elke klant zijn eigen unieke stuk kan hebben dat perfect past bij hun persoonlijke stijl en smaak.

De Bentley-collectie, geïnspireerd op de nieuwe Bentayga, omvat niet alleen schaalmodellen van de SUV, maar ook kledingstukken zoals jassen en poloshirts met speciale ontwerpen en afwerkingen die verwijzen naar de kenmerken van de auto. De collectie is van hoogwaardige kwaliteit en bestaat uit diverse producten die elk op hun eigen manier de waarden van Bentley uitdragen: innovatie, elegantie en passie. Hierin zijn precisie vervaardigde schaalmodellen beschikbaar in Dark Sapphire en Glacier White, beperkt tot 1.000 stuks. Ook zijn er 250 modellen van de Bentayga afgewerkt in brons.

De kwaliteit van alle producten in de collecties is uitzonderlijk hoog, met veel aandacht voor detail en vakmanschap. De kleuren variëren van traditioneel zwart en bruin tot levendige tinten zoals Magenta en Moroccan Blue, waardoor er voor elk wat wils is.

De Bentley Lifestyle-collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde Bentley-dealers en online via de officiële Bentley-webwinkel vanaf 1 oktober. Het is een perfecte manier voor fans van het iconische Britse automerk om hun liefde voor het merk te laten zien en te genieten van stijlvolle en hoogwaardige producten die perfect bij hun levensstijl passen.

Er zijn ook verschillende lederen accessoires beschikbaar, waaronder portefeuilles, telefoonhoesjes, reisportefeuilles en sleutelhangers, allemaal afgewerkt met de kenmerkende Bentley-styling en hoogwaardige materialen zoals kalfsleer en koolstofvezel.

De Bespoke-collectie biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen unieke Bentley te creëren, door te kiezen uit een breed scala aan kleuren, materialen en afwerkingen. Dit omvat zelfs de mogelijkheid om uw eigen initialen op uw Bentley te laten graveren of uw interieur te laten bekleden met een stof of leer naar keuze.

De Bentley-collectie, geïnspireerd op de nieuwste en snelste SUV ter wereld, de Bentayga. Deze collectie bevat precisie vervaardigde schaalmodellen van de Bentayga in verschillende kleuren, evenals een selectie van sportieve kleding en accessoires, zoals een reisjas, poloshirts en petten, allemaal met het kenmerkende Bentley-logo.

De Bentley Lifestyle-collectie is verkrijgbaar bij Bentley-dealers en online, en biedt klanten de mogelijkheid om de kenmerkende stijl en kwaliteit van het merk in hun dagelijkse leven te integreren.

Bezoek Website
Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...