De Ferrari Lifestyle Collection 2015 houdt je warm

Ferrari, de beroemde Italiaanse supercar-fabrikant, heeft een lifestyle-collectie voor mannen, vrouwen en kinderen ontworpen. De collectie omvat stijlvolle kleding en accessoires die de kenmerken van Ferrari-auto's nauwkeurig reproduceren. De waarden van Ferrari - innovatie, elegantie en passie - zijn door middel van kleine details overgebracht in de lifestyle-collectie. Voor het seizoen van 2015 heeft de Ferrari Lifestyle Collection een aantal nieuwe items toegevoegd.

Een van de hoogtepunten van de collectie zijn de leren jassen gemaakt van luxueus zacht lamsleer, met dezelfde stiksels als de stoelen van Ferrari s. De voering van deze jassen is indrukwekkend, met schetsen van motoren en een speciaal 'sleutelzakje' aan de binnenkant. Daarnaast bevat de collectie ook sportieve stukken die een originele, maar tijdloze draai geven aan casual kleding. Katoen en zijde zijn de belangrijkste materialen die worden gebruikt in de nieuwe breigoedcollectie. De kleuren, verschillende tinten blauw, worden ook gebruikt om het interieur van de supercars te personaliseren.

De collectie bevat ook verschillende nieuwe lederwaren, zoals weekenders, boodschappentassen en holdalls, afgewerkt in echt kalfsleer. De bagagestukken zijn voorzien van een intern gepersonaliseerd metalen label, geïnspireerd op de metalen plaat van het chassis van de auto's. Daarnaast bevat de collectie handgemaakte sjaals met auto-thema s, stropdassen, handschoenen en zelfs zonnebrillen.

De Ferrari Lifestyle Collection is een eenvoudige maar verfijnde collectie die een originele draai geeft aan casual kleding. Het enige dat ontbreekt, is een Ferrari om de look compleet te maken.

Naast kleding en accessoires bevat de Ferrari Lifestyle Collection ook een brede selectie van andere items. Zo omvat de collectie bijvoorbeeld ook een assortiment aan horloges, waarvan sommige zijn uitgerust met automatische bewegingen en gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezel en saffierglas. Daarnaast zijn er ook andere luxe producten beschikbaar, zoals porseleinen kopjes en schotels met het Ferrari-logo erop, evenals pennen en notitieboekjes.

De afwerking en kwaliteit van alle items in de collectie zijn van hoog niveau en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. De leren jassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van zacht lamsleer en zijn voorzien van stiksels die overeenkomen met de bekleding van Ferrari-auto's. De voering is gedetailleerd met schetsen van motoren en heeft zelfs een speciaal zakje voor de sleutels aan de binnenkant. De breigoedcollectie is gemaakt van hoogwaardige katoen en zijde, en de tassen zijn afgewerkt met echt kalfsleer. Alle producten zijn ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in tijdloze en elegante stukken die de passie en innovatie van Ferrari weerspiegelen.

De nieuwe breigoedcollectie van de Ferrari Lifestyle Collection is ontworpen om een originele, maar tijdloze draai te geven aan casual kleding. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals katoen en zijde staat garant voor kleding van topkwaliteit. De collectie bevat verschillende tinten blauw, die ook gebruikt worden voor het personaliseren van het interieur van Ferrari-auto's. Naast de breigoedcollectie biedt de collectie ook verschillende nieuwe lederwaren, zoals weekenders, boodschappers en holdalls, die zijn afgewerkt in echt kalfsleer. De bagagestukken zijn voorzien van een gepersonaliseerd metalen label dat is geïnspireerd op de metalen plaat van het chassis van de auto's.

De leren jassen van de Ferrari Lifestyle Collection zijn gemaakt van luxueus zacht lamsleer en zijn voorzien van dezelfde stiksels als op de stoelen van Ferrari-auto's. De voering van de jassen bevat schetsen van motoren en een speciaal 'sleutelzakje' aan de binnenkant. De collectie bevat ook sjaals die met de hand zijn versierd met autothema s, stropdassen, handschoenen en zelfs zonnebrillen.

De Ferrari Lifestyle Collection is beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen en is ontworpen om de waarden van Ferrari, innovatie, elegantie en passie over te brengen naar de lifestyle-collectie. De collectie is verkrijgbaar in de Ferrari-winkels en op de website van Ferrari.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...