Louis Vuitton maakt bagageseries voor de BMW i8

BMW heeft de handen ineen geslagen met het luxe modemerk Louis Vuitton om een lijn op maat gemaakte bagage te creëren voor hun nieuwe i8-model. De collectie is gemaakt van koolstofvezel, een lichtgewicht en zeer sterke hightech materiaal. De lijn bestaat uit twee reistassen, een businesscase en een kledingtas, elk voorzien van het iconische geruite Damier-patroon van Louis Vuitton, leren naamplaatjes en een lasergeëtste handtekening. De items zijn ontworpen om perfect in het interieur van de BMW i8 te passen.

Zo is bijvoorbeeld de Weekender GM i8 voorzien van zowel hand- als schouderdraagriemen en is bedoeld om in de kofferbak van de auto te passen. De Business Case i8 (€6.280) past dan weer perfect in de vorm van de achterstoelen en is ideaal voor het dragen van laptops, terwijl de Weekender PM i8 is ontworpen om op het oppervlak te rusten.

De collectie is vanaf 1 april op aanvraag verkrijgbaar in een selectie van Louis Vuitton-winkels over de hele wereld, waaronder München, Milaan, Londen, Parijs, Moskou, Dubai, New York en Los Angeles. Deze unieke samenwerking tussen een toonaangevende autofabrikant en een luxe modemerk belooft de ultieme reiservaring voor stijlbewuste reizigers en autofanaten.

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat de samenwerking tussen BMW en Louis Vuitton niet de eerste keer is dat twee grote merken hun krachten bundelen. In 2007 ontwierp Louis Vuitton een reistas voor de conceptcar van BMW, de BMW Individual 760Li Sterling, die werd gepresenteerd op de autoshow van Parijs.

Het is duidelijk dat de samenwerking tussen deze twee iconische merken niet alleen de auto- en mode-industrieën verenigt, maar ook de hoge standaarden en kwaliteit die beide merken nastreven. De BMW i8 is een plug-in hybride sportwagen die alom wordt geprezen om zijn opvallende ontwerp en duurzame prestaties. Door deze samenwerking met Louis Vuitton kan de i8 nu ook worden geassocieerd met stijl en luxe. De op maat gemaakte bagage van Louis Vuitton maakt het reizen met deze sportwagen nog aantrekkelijker en comfortabeler voor de eigenaar.

Het materiaal van de tassen en koffers is niet alleen sterk en lichtgewicht, maar past ook perfect bij het interieur van de BMW i8. De collectie omvat een aantal stijlvolle stukken, waaronder de Weekender GM i8, die voor €6.555 verkrijgbaar is en ontworpen is om in de kofferbak van de auto te passen, dankzij de hand- en schouderdraagriemen. De Business Case i8 van €6.280, ideaal voor het dragen van laptops, past perfect bij de vorm van de achterstoelen van de BMW i8. De Weekender PM i8 is ontworpen om op het oppervlak te rusten en is verkrijgbaar voor €4.300.

De collectie is vanaf 1 april verkrijgbaar op aanvraag in een selectie van Louis Vuitton-winkels over de hele wereld, waaronder München, Milaan, Londen, Parijs, Moskou, Dubai, New York en Los Angeles. Het is ook mogelijk om de collectie online te bestellen via de website van Louis Vuitton.

De Louis Vuitton bagagecollectie die op maat is gemaakt voor de BMW i8 is volledig gemaakt van koolstofvezel, een hightech materiaal dat lichtgewicht maar toch zeer stevig is. De tassen zijn afgewerkt met het iconische geruite Damier-patroon van Louis Vuitton, leren naamplaatjes en een lasergeëtste handtekening van het merk.

De collectie bestaat uit vier stukken: twee reistassen, een businesscase en een kledingtas. De Weekender GM i8 heeft bijvoorbeeld zowel hand- als schouderdraagriemen en is ontworpen om perfect in de kofferbak van de BMW i8 te passen. De afmetingen van deze tas zijn 55 x 32 x 28 cm en de prijs is €6.555.

De Business Case i8, ideaal voor het dragen van laptops, past bij de vorm van de achterstoelen van de BMW i8. De afmetingen van deze tas zijn 40 x 30 x 10 cm en de prijs is €6.280.

De Weekender PM i8 is ontworpen om op het oppervlak te rusten en heeft afmetingen van 45 x 27 x 20 cm en een prijs van €5.450.

De kledingtas is ontworpen om op te hangen en heeft afmetingen van 50 x 57 x 8 cm en een prijs van €3.500.

Deze collectie is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende afwerking, wat de kwaliteit van Louis Vuitton en BMW belichaamt.

De samenwerking tussen BMW en Louis Vuitton is niet nieuw. Eerder creëerde Louis Vuitton al een koffer voor de BMW i8 Roadster, die exclusief verkrijgbaar was voor kopers van de limited edition First Edition van de auto. De koffer was gemaakt van hoogwaardig leder en was speciaal ontworpen om in de bagageruimte van de BMW i8 Roadster te passen. De koffer was ook voorzien van een uniek monogram, dat speciaal voor de BMW i8 was ontworpen.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...